Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli sai täyden pelin mittaisella lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli sai täyden pelin mittaisella lisäosan

Assassin's Creed Valhalla

Toimintaa, seikkailua ja roolipelaamista toisiinsa yhdistävä Assassin’s Creed Valhalla aloittaa toisen pelivuotensa eeppisellä matkalla Svartalfheimiin, kääpiöiden valtakuntaan. Näin jatkuu viikinkien myyttistä jumaltarustoa laajentava lisäosa Dawn of Ragnarök, jossa nimensä mukaisesti siintää viikinkien maailmanlopun alku.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historian aikana luvassa on Assassin’s Creed -pelin toinen pelivuosi, joka tarjoaa elämyksellisen seikkailun täynnä tarinankäänteitä, vimmaisia taisteluita ja upeita ympäristöjä moninaisine vihollisineen. Lisäksi toinen pelivuosi tuo mukanaan ilmaiset kausittaiset päivityksensä, joiden myötä tarjolle tulee lisää pelattavaa eri ajankohtien mukaan.

Kymmeniä tunteja uutta pelattavaa tarjoava Dawn of Ragnarök istuttaa pelaajan jälleen Eivor-sankarin saappaisiin. Lisäosassa Eivor omaksuu viikinkien pääjumala Odinin roolin, ja lähtee pelastamaan poikaansa Baldria tulijumala Surtrin kynsistä. Edessä on verraton jumaltarustojen mukainen seikkailu, jossa matkataan jumalten, kääpiöiden ja jättien maailmaan. Sen myötä Odinilla on käytössään uudenlaisia taitoja ja taikoja, kuten kyky muuttua korpiksi ja nostattaa jo kertaalleen taistelussa kaatuneita sotureita puolelleen.

Dawn of Ragnarök yhdistää tarinassaan tuttuja Assassin’s Creed Valhalla -piirteitä uudenlaisiin ominaisuuksiin. Vaivihkaiset hiippailu- ja salamurhakohtaukset saavat rinnalleen vaikuttavia joukkotaisteluita sekä jumalallisia voimia. Pelaaja voikin pitkälti valita oman pelityylinsä salakavalan lähestymisen ja suoraviivaisen toiminnan välillä tai näitä vapaasti yhdistellen.

Uudenlainen pelimaailma erilaisine vihollisineen ja haastetehtävineen laajentaa peruspelin maailmaa jännittävällä ja innostavalla tavalla. Lisäksi erilaiset uudet aseet ja varusteet uusine taistelutyyleineen tuovat uutta koettavaa peliin. Mukana on myös kattava valikoima uusia hiustyylejä, tatuointeja ja kyläkoristeita tekemään kunniaa Eivorin saavutuksille ja voitoille.

Dawn of Ragnarök -lisäosan aloittamista suositellaan tason 340 tai ylemmän tason hahmoille, mutta uuteen seikkailuun voi suunnata heti alusta alkaen, jolloin hahmon taso nostetaan minimitasolle lisäosan sisällä.

Dawn of Ragnarök on ostettavissa sekä erikseen digilatauksena 39,99 euron hintaan että peruspelin kanssa Ragnarök Edition -versiona. Lisäosan 9. huhtikuuta mennessä ostaneille pelaajille on lisäksi luvassa nopean ostajan etuna Twilight Pack -digisisältöä, jonka saa käyttöönsä pelissä heti. Twilight Pack sisältää Dellingrin saattuekorpin skinin, Havardrin ilvesratsun, Twilight-varustepaketin ja Algurnir-taistelukirveen.

Lisäksi Dark Horse Comics -kustantamo julkaisee Assassin’s Creed Valhalla – Forgotten Myths -sarjakuvaa, joka pohjustaa lisäosan tarinaa omalla kertomuksellaan. Sarjakuvan ensimmäinen numero julkaistaan 16. maaliskuuta 2022.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4 Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta PC:llä. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia -pelipalveluista.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi