Avaruusseikkailu Outer Wilds ilmestyy toukokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruusseikkailu Outer Wilds ilmestyy toukokuun lopulla

Avoimen maailman avaruusseikkailu ilmestyy toukokuun 30. päivä. Pelin kehittäjänä toimii ja julkaisijana , jonka repertoaarista löytyy mm. ja -pelit.

Pelissä pelaaja on joutunut aikasilmukkaan ja joutuu tutkimaan aurinkokunnan pieniä planeettoja 20-minuutin jaksoissa. Vaikka planeetat ovat pieniä, löytyy niiltä kuitenkin paljon tutkittavaa. Pelimaailma muuttuu myös ajan myötä.

Outer Wilds ilmestyy Xbox One -konsolille ja PC:lle toukokuun 30. päivä. PC-versio julkaistaan yksinoikeudella Epic Games Storen kautta ja myöhemmin muilla kauppapaikoilla.

Kävelysimulaattori Dear Esther ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kävelysimulaattori Dear Esther ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dear Esther

Kävelysimulaattori Dear Estherin julkaisusta tulee kuluneeksi 10 vuotta ja sen kunniaksi peli on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan koskettavan tarinan rakkaudesta, menetyksestä sekä syyllisyydestä Skotlannin syrjäiselle saarelle.

Peli on inspiroinut lukuisia uudempia genreläisiään kuten , sekä .

on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä aina keskiviikkoon 16. helmikuuta asti.

Avaruusseikkailu Outer Wilds saapuu pleikkarille ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruusseikkailu Outer Wilds saapuu pleikkarille ensi viikolla

Aiemmin vain Xbox One -konsolille ja :lle saatavilla ollut avoimen maailman avaruusseikkailu saapuu nyt myös -konsolille lokakuun 15. päivä. Pelin on kehittänyt ja julkaisijana toimii (, ).

Pelissä aikasilmukkaan joutunut pelaaja tutkii aurinkokunnan pieniä planeettoja 20-minuutin jaksoissa. Vaikka planeetat ovat pieniä, löytyy niiltä kuitenkin paljon tutkittavaa. Pelimaailma muuttuu myös ajan myötä.

Outer Wilds on nyt siis saatavilla Xbox One -konsolille ja PC:lle Epic Games Storen kautta. PS4 -versio saapuu ensi viikolla lokakuun 15. päivä ja peli on tulossa myös -palveluun myöhemmin.