Avaruusseikkailu Outer Wilds ilmestyy toukokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruusseikkailu Outer Wilds ilmestyy toukokuun lopulla

Avoimen maailman avaruusseikkailu ilmestyy toukokuun 30. päivä. Pelin kehittäjänä toimii ja julkaisijana Annapurna Interactive, jonka repertoaarista löytyy mm. What Remains of Edith Finch ja Flower -pelit.

Pelissä pelaaja on joutunut aikasilmukkaan ja joutuu tutkimaan aurinkokunnan pieniä planeettoja 20-minuutin jaksoissa. Vaikka planeetat ovat pieniä, löytyy niiltä kuitenkin paljon tutkittavaa. Pelimaailma muuttuu myös ajan myötä.

ilmestyy Xbox One -konsolille ja PC:lle toukokuun 30. päivä. PC-versio julkaistaan yksinoikeudella Storen kautta ja myöhemmin muilla kauppapaikoilla.

Kommentoi

Kävelysimulaattori Dear Esther ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kävelysimulaattori Dear Esther ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dear Esther

Kävelysimulaattori Dear Estherin julkaisusta tulee kuluneeksi 10 vuotta ja sen kunniaksi peli on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan koskettavan tarinan rakkaudesta, menetyksestä sekä syyllisyydestä Skotlannin syrjäiselle saarelle.

Peli on inspiroinut lukuisia uudempia genreläisiään kuten Gone Home, sekä What Remains of Edith Finch.

on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä aina keskiviikkoon 16. helmikuuta asti.

Kommentoi

Avaruusseikkailu Outer Wilds saapuu pleikkarille ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruusseikkailu Outer Wilds saapuu pleikkarille ensi viikolla

Aiemmin vain Xbox One -konsolille ja PC:lle saatavilla ollut avoimen maailman avaruusseikkailu Outer Wilds saapuu nyt myös 4 -konsolille lokakuun 15. päivä. Pelin on kehittänyt Mobius Digital ja julkaisijana toimii Annapurna Interactive (What Remains of Edith Finch, Flower).

Pelissä aikasilmukkaan joutunut pelaaja tutkii aurinkokunnan pieniä planeettoja 20-minuutin jaksoissa. Vaikka planeetat ovat pieniä, löytyy niiltä kuitenkin paljon tutkittavaa. Pelimaailma muuttuu myös ajan myötä.

Outer Wilds on nyt siis saatavilla Xbox One -konsolille ja PC:lle Games Storen kautta. PS4 -versio saapuu ensi viikolla lokakuun 15. päivä ja peli on tulossa myös Steam -palveluun myöhemmin.

Kommentoi