Awesome Games Done Quick jälleen käynnissä: Loppurutistuksessa mm. Diablo 2, Grand Theft Auto: Vice City, Darks Souls III, Super Metroid Kommentit pois päältä artikkelissa Awesome Games Done Quick jälleen käynnissä: Loppurutistuksessa mm. Diablo 2, Grand Theft Auto: Vice City, Darks Souls III, Super Metroid

Ympärivuorokautisesti viikon aikana pyörivä Awesome Games Done Quick -hyväntekeväisyystapahtuma on lähestymässä loppuaan. Tapahtumassa vapaaehtoiset pelaajat läpäisevät eri pelejä pikavauhdilla ja samalla keräävät lahjoituksia lyhentämättömänä syöpätutkimuksen hyväksi.

Streamattavasta live-lähetyksestä pääsee seuraamaan pelaajia, pelattavaa peliä sekä kerättäviä lahjoituksia. Lähetyksen aikana pelaajat kommentoivat peliään ja taktiikkaansa sekä katsojilla on mahdollisuus kommentoida ja osallistua lähetykseen. Tapahtumassa tulee eteen ajoittain lisähaasteita sekä erilaisia kilpailuja.

Loppuviikon aikana pelattavat pelit voi tarkistaa aikataulusta,  ja livestreamia voi seurata tästä:
Watch live video from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Grand Theft Auto: San Andreas saapuu Oculus Quest 2 VR-laseille Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto: San Andreas saapuu Oculus Quest 2 VR-laseille

on paljastanut hiljattaisessa Facebook Connect 2021 tapahtumassa, että suosittu Grand Theft Auto: San Adreas on saapumassa Oculus -laseille.

Pelaajat pääsevät kokemaan siis tutut Los Santosin, San Fierron sekä Las Venturaksen maisemia virtuaalitodellisuudessa.

GTA San Andreas on saamassa myös uusinnon trilogian muodossa, johon kuuluvat myös ja .

Vielä ei ole varmaa milloin peli tulee ilmestymään Oculukselle tai onko kyseessä pelin alkuperäinen vai uusittu versio.

San Adreas liittyy monien hiljattain VR-laseille uusittujen pelien sarjaa. Aiemmin mm. Resident Evil 4 on saanut VR-versioinnin samaisille laseille.

Blizzardin pelit ovat menettäneet yhteensä kaksi miljoonaa pelaajaa vain kolmessa kuukaudessa Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzardin pelit ovat menettäneet yhteensä kaksi miljoonaa pelaajaa vain kolmessa kuukaudessa

World of Warcraft

Activision Blizzardin tuorein tilinpäätös paljastaa, että on menettänyt peleiltään noin kaksi miljoonaa pelaajaa viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Blizzardin julkaisujen aktiivisten pelaajien määrä tippui helmikuun 29 miljoonasta pelaajasta kolmessa kuukaudessa tämänhetkiseen 27 miljoonaan aktiiviseen pelaajaan. Yhtiö on menettänyt pelaajia tasaiseen tahtiin jo viimeisten vuosien aikana. Kolmessa vuodessa yhtiön pelit ovat menettäneet noin 29 prosenttia käyttäjistään eli noin 11 miljoonaa pelaajaa.

Luvuista huolimatta Blizzard ei ole vaikeuksissa. Kehittäjän tulot ovat nousseet vuosittain noin seitsemän prosentin tahdilla suurimpien pelien johdosta. Esimerkiksi World of Warcraft: Shadowlandsin julkaisu on ollut yhtiölle merkittävä osa rahavirtoja. Myös Hearthstonen tuorein Forged in the Barrens -laajennus sai yleisesti postiviisen vastaanoton. Lisäksi -räiskintäpeli onnistui saamaan vuodessa noin 10 miljoonaa uutta pelaajaa, vaikka peli ei ole saanut hiljattain uusia päivityksiä.

Huomioitavana on, että yhtiö ei ole julkaissut pahemmin uusia pelejä viimevuosina. Blizzard on tehnyt lähinnä lisäosia nykyisiin peleihinsä sekä uusintaversioita vanhoista julkaisuista. Toivottavasti kehitteillä olevat : Remastered, Diablo 4 ja auttavat yhtiötä haalimaan peleilleen uusia pelaajia tulevaisuudessa.