Battleborn on sulkenut ovensa lopullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Battleborn on sulkenut ovensa lopullisesti

Softwaren kehittämän Battlebornin palvelimet suljettiin tammikuun viimeisenä päivänä.

oli vastine Overwatchille ja muille sen kaltaisille räminöille. Julkaisijan tiedotteen mukaan peliä ei voi pelata yksinään ilman verkkoyhteyttä, joten kyseinen nimike on nyt virallisesti ”kuollut”.

Lopun merkkejä on ollut näkyvissä jo jonkin aikaa, sillä edellisvuonna helmikuun loppupuoliskolta alkaen Battlebornissa ei voinut ostaa enää pelin sisäistä valuuttaa. Gamespot myöskin kertoo Battlebornin poistuneen myynnistä useista verkossa sijaitsevista pelien kauppapaikoista.

Pelistudio Gearbox saa uudet siivet Take-Twon alaisuudessa – uusi Borderlands-peli vahvistettu Kommentit pois päältä artikkelissa Pelistudio Gearbox saa uudet siivet Take-Twon alaisuudessa – uusi Borderlands-peli vahvistettu

Borderlands 3

Entertainment, suositun -sarjan kehittäjä, on virallisesti uuden omistuksen alla. Äskettäin julkistetun siirron myötä Interactive on ostanut Gearboxin Embracer Groupilta 460 miljoonalla dollarilla Take-Twon osakkeina.

Tämä merkitsee uudelleenyhdistymistä Gearboxin ja Take-Twon välillä, sillä Take-Twon 2K on pitkään ollut Borderlands-pelien julkaisija. Kauppaan sisältyy myös Gearbox Montreal, Gearbox Studio Quebec ja rakastetut sarjat kuten , Risk of Rain, Brothers in Arms ja Duke Nukem.

Näiden ikonisten nimikkeiden faneille uutinen tuo melleviä mahdollisuuksia, sillä Gearbox vahvistaa, että he kehittävät parhaillaan uutta Borderlands-peliä sekä uutta Homeworld-nimikettä.

New Tales from the Borderlands -pelistä saatiin hahmoihin keskittyvä traileri Kommentit pois päältä artikkelissa New Tales from the Borderlands -pelistä saatiin hahmoihin keskittyvä traileri

New Tales from the Borderlands

on julkaisemassa uutta -peliä lokakuun 21. päivä. Nyt pelistä on saatu kaksi uutta traileria. Ensimmäinen trailereista keskittyy pelin hahmoihin ja sen voi katsoa alta.

Trailerissa keskitytään pelin päähahmoihin; epäitsekäs tiedemies Anu, hänen kunnianhimoinen, ”katu-uskottava” veljensä Octavio sekä hurja Fran. Lisäksi pelistä julkaistiin 18-minuuttinen pelivideo.

Tarinavetoisessa seikkailupelissä pelaajat haastavat yritysten ahneuden ja riiston. Pelissä edetään kolmen tuntemattoman altavastaajan roolissa. Mukana on myös aiemmin tuttuja hahmoja.

Ensimmäinen -peli on Telltale Gamesin kehittämä ja uuden pelin kehityksessä on mukana osa samasta tiimistä.

New Tales from the Borderland lmestyy lokakuun 21. päivä , , ja S, sekä Nintendo -konsoleille että :lle.