Battlefield 5 saa neljä uutta karttaa ja suuntaa seuraavaksi Tyynelle valtamerelle Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 5 saa neljä uutta karttaa ja suuntaa seuraavaksi Tyynelle valtamerelle

Edellisestä karttajulkaisusta on ehtinyt kulua vain alle viikko ja kiusoittelee jo seuraavilla päivityksillä. Pelin Chapter 4: Defying the Odds -päivitys tuo mukanaan neljä uutta karttaa. Trailerilla kiusoitellaan myös seuraavan päivityspaketin materiaalia, joka sijoittuu todennäköisesti Tyynelle valtamerelle.

Ensimmäinen kartoista Provence keskittyy lähitaisteluun ja se sijoittuu Saksan miehittämään Ranskaan. Norjan Lofoottien saaristoon sijoittuvalla kartalla pääsee tuhoamaan räjähdetehtaan. Pohjois-Afrikkaan sijoittuva Al Sundan on puolestaan jättimäinen 64 pelaajan kartta, jossa kulkuneuvot ovat pääroolissa. Viimeinen kartoista on myös 64 pelaajan kartta, Marita, joka sijoittuu Kreikkaan.

Päivitykset alkavat kesäkuun 27. päivä, jolloin pelaajat pääsevät kokeilemaan Al Sundan karttaa. Marita on kartoista seuraava ja tulee pelattavaksi heinäkuussa. Loput kartat saapuvat elokuussa. Luvassa on myös uusia eliittiskinejä hahmoille, uusia aseita sekä Operation Underground -kartta, joka juontaa juurensa -pelin Operation Metro -kartasta.

EA Sports UFC 5 ilmestyy lokakuun lopulla moderneille konsoleille – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports UFC 5 ilmestyy lokakuun lopulla moderneille konsoleille – katso traileri

EA Sports UFC 5

ja ovat julkaisemassa uutta -taistelupeliä uuden sukupolven konsoleille lokakuun lopulla. Peli on kehitetty Frostbite Engine -pelimoottorilla ja sisältää uuden ”Real Impact Systemin”.

UFC:n puheenjohtaja Dana White kuvailee peliä ”realistisimmaksi MMA-kokemukseksi Octagonin ulkopuolella”. Pelissä hyödynnetään 60 fps:n -nopeudella toimivaa Frostbite Engine -moottoria, ja siinä on realistinen vahingonmallinnus sekä taistelijat heikkenevät realistisesti ottelun edetessä.

Pelin kanteen ovat päässeet UFC:n keskisarjan mestari Israel Adesanya Deluxe Editionissa sekä UFC:n höyhensarjan mestari Alexander Volkanovski ja entinen UFC:n kärpässarjan mestari Valentina Shevchenko Standard Editionissa.

Uuden Real Impact System -ominasiuuden ja yhteisön toiveiden perusteella toteutettujen päivitysten myötä UFC 5 tarjoaa entistä realistisemman taistelukokemuksen. Pelissä on myös uusia ominaisuuksia, kuten Cinematic K.O. Replay, lääkärintarkastukset ja tauot vammojen vuoksi, uusia iskuja, reaktioita, lukkoja sekä Fight Week ja Alter Egos -tilat.

UFC 5 lupaa tuoda pelaajilleen intensiivisen ja realistisen taistelukokemuksen, joka hyödyntää uusinta teknologiaa ja Frostbite-moottorin voimaa.

EA SPORTS UFC 5 ilmestyy lokakuuta 2023 ja sekä S -konsoleille.

EA Sports ja Codemasters julkaisevat uuden WRC -pelin marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports ja Codemasters julkaisevat uuden WRC -pelin marraskuussa

Nyt se on vihdoin virallista, EA Sports ja ovat julkaisemassa ensimmäistä -rallipeliä. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Pelin taustalla on kokenut tiimi, joka on vastannut aiemmin ja -pelisarjojen kehityksestä. EA Sports WRC on kehitetty Unreal Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä löytyy 18 virallista FIA World Rally Championship -rataa ja yli 600 km tietä asfaltti-, hiekka- tai lumipinnalla. Mukana on 10 nykyistä WRC, WRC2 sekä Junior WRC -autoa sekä 68 ikonista ralliautoa 60 vuoden ajalta.

Odotetuista ominaisuuksista pelissä on Dynamic Handling System, joka tarjoaa entistä realistisemman digitaalisen rallikokemuksen. Mukana on myös Builder -ominaisuus, jonka avulla täysin omanlaisen modernin ralliauton suunnittelu onnistuu aina, runkoa, osia ja sisustaa myöten.

Peliä on odotettu aina vuodesta 2020 asti kun Codemasters hankki WRC -lisenssin itselleen viideksi vuodeksi.WRC -lisenssin. Lisenssi alkaa tästä vuodesta ja kestää aina vuoteen 2027 asti. osti Codemastersin samana vuonna.

EA Sports WRC ilmestyy ja sekä S -konsoleille, että PC:lle marraskuun 3. päivä 2023. Pelin ennakkoon tilanneet pääsevät kokeilemaan peliä kolme päivää aikaisemmin.