Battlefield -kehittäjiltä uusi pelistudio – uuden sukupolven moninpeliräiskintä tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield -kehittäjiltä uusi pelistudio – uuden sukupolven moninpeliräiskintä tuloillaan

TTK Games

Entinen EA DICEn luova johtaja Lars Gustavsson on ilmoittanut perustavansa uuden pelistudion nimeltään (Time To Kill Games). DICEn ja DICE LA:n entisten johtajien luotsaamana TTK Games on määrä julkaista uusi ja korkealaatuinen uuden sukupolven verkkoräiskintäpeli.

TTK Gamesin tavoitteena on olla verkottuneen viihteen arvostettu edelläkävijä, joka yhdistää alan veteraanien asiantuntemuksen uuden sukupolven kehittäjien uusimpiin ideoihin ja syvään vuorovaikutukseen pelaajien kanssa. Studion perustamisen taustalla on tietoinen sitoutuminen innovointiin ja laatuun, ja sitä tukee studiokulttuuri, jossa loistavat ideat voivat tulla mistä tahansa, jotta pelaajille sekä verkkoyhteisöille voidaan tarjota uusia ja unohtumattomia kokemuksia.

TTK Gamesin perustajia ovat:

Lars Gustavsson, Toimitusjohtaja ja luova johtaja. 24 vuotta pelialalla työskennellyt veteraani, joka oli tuottajana :lle ja valvoi sitten -sarjaa luovana johtajana, kunnes jätti tehtävänsä marraskuussa 2022 ja perusti TTK Gamesin.

Daniel Berlin, Vanhempi suunnittelujohtaja. Berlin tuli alalle vuonna 2007 ja sai suunnittelukokemusta muun muassa World in Conflict- ja -peleistä. DICEen siirryttyään hän työskenteli useiden Battlefield-pelien parissa johtavana maailmansuunnittelijana ja suunnittelujohtajana, mukaan lukien kriitikoiden ylistämä .

Vidar Nygren, Teknologiajohtaja ja tekninen johtaja. Nygren on ollut pelitekniikan insinööri teini-ikäisestä lähtien, ja hän liittyi DICEen vuonna 1996, jolloin hänestä tuli Battlefield-pelisarjan tekninen johtaja. Tässä tehtävässä hän johti myös Frostbite-pelimoottorin kehittämistä, jota käytetään nykyään useissa Electronic Artsin julkaisemissa peleissä.

Peter Hoyles, Taiteellinen johtaja. Hoyles liittyi DICEen vuonna 2003 ja työskenteli taiteilijana monilla Battlefield-sarjan osa-alueilla, ja nousi DICE LA:n studion taiteelliseksi johtajaksi. Hoyles palaa nyt Tukholmaan Skydance New Median palveluksesta Los Angelesista.

”Pelaajille termi 'Time to Kill' määrittelee, miltä räiskintäpeli tuntuu ja kuinka nopeasti se etenee. Olemme tehneet siitä studion nimen ja osan studiokulttuuriamme. Meille termi 'TTK' ei ole vain käsityötaitoa pelin täydellisen nopeuden tai välittömyyden löytämisessä – se kertoo siitä, miten ihmiset ovat tappaneet aikaa pelaamalla tuhansia vuosia. Koko urani ajan olen tehnyt pelejä, jotka kannustavat tiimityöskentelyyn, ystävälliseen kilpailuun sekä oman mielen ja refleksien käyttämiseen tavoitteen saavuttamiseksi ja vastustajan päihittämiseksi. Olemme intohimoisia videopelejä kohtaan, koska mielestämme ei ole parempaa tapaa tappaa aikaa.”

sanoo Lars Gustavsson, luova johtaja ja toimitusjohtaja

TTK Games on varmistanut merkittävän rahoituksen yhdistettynä luovaan vapauteen. Studio rekrytoi nyt hybridi- ja Tukholmassa sijaitseviin tehtäviin kaikista tieteenaloista aina vastavalmistuneista johtajiin asti.

Kommentoi

Stranger Things aiheinen tehtävä saapui Far Cry 6 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Things aiheinen tehtävä saapui Far Cry 6 -peliin

Far Cry 6 x Stranger Things

avoimen maailman räiskintäpeli on saanut ilmaisen -sarjan aiheisen päivityksen. Voit katsoa uuden trailerin alta.

The Vanishing -nimellä kulkevassa tehtävässä pelaajat pääsevät kokemaan sarjasta tutun Upside-Down maailman ja sen pahat voimat, sekä pelastaa Chorizo ja kaapatut Yaranilaiset.

Netflixin Stranger Things -sarjan neljännen kauden ensimmäinen osuus starttaa toukokuun 27. päivä. Tuplasti pidempi kausi tulee saamaan myös toisen osan heinäkuun alussa.

Far Cry 6 -pelissä on parhaillaan menossa ilmaisviikonloppu. Peli on saatavilla sekä , , ja S sekä -konsoleille että :lle Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Google Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Kommentoi

Far Cry 6 päivittyi uuden vaikeustason myötä – ilmaisviikonloppu tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 päivittyi uuden vaikeustason myötä – ilmaisviikonloppu tulossa

Far Cry 6

on tuonut viimeisimmän -päivityksen myötä peliin uuden Guerrilla -vaikeustason. Samalla peliin on saatu myös muita toivottuja ominaisuuksia.

Guerilla -vaikeustaso tuo peliin uutta haastetta. Vastustajat havaitsevat ja reagoivat pelaajiin nopeammin. Pelin avoimesta maailmasta löytyy aiempaa vähemmän ammuksia ja varusteita on niukemmin saatavilla. Vaikeustaso vaatii uuden pelin aloittamista ja vaikeustasoa ei voi vaihtaa myöhemmin helpompaan. Myös pelinäkymässä näytetään vähemmän tietoa, joka tuo uutta haastetta.

Päivitys tuo mukanaan myös mahdollisuuden vaihtaa ammustyyppejä suoraan aseiden valintadialogista. Pelaajat voivat nyt myös luoda omia aseistuksia. Niitä voi tehdä enintään 4 ja niihin voi valita haluamansa aseet ja varusteet. Vaihtaminen onnistuu nopeasti arsenaali-valikosta.

Kampanjan läpäistyään pelaajat voivat myös vapauttaa FND tukikohtia uudelleen vallattavaksi. Tämä tuo lisää pelattavaa päätarinan läpäisemisen jälkeiseen aikaan.

Peli on pelattavissa ilmaiseksi 24.-27. maaliskuuta. Pelin voi ladata omalle pelilaitteelle jo ennakkoon tänä iltana ja sen jälkeen nauttia seikkailusta Yaran saarivaltion upeissa tunnelmissa. Peruspelin lisäksi myös pelin lisäosat ovat pelattavissa. Peliä voi pelata sekä yksin että kaverin kanssa yhteistyötilassa.

Far Cry 6 on saatavilla sekä , , ja S sekä -konsoleille että :lle Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Google Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Kommentoi