Battlefront 2 saa uuden monipuolisen planeetan Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefront 2 saa uuden monipuolisen planeetan

Star Wars Battlefront II Felucia

Kuten muutkin vastaavat planeetat, tuleva Felucia on jaettu useaan eri alueeseen missä viidessä eri command pointissa on oma teemansa. Julkaisupäivä on tähdätty syyskuun 25. päivään.

Felucian kylät lähestulkoon sulautuvat ympäröivään maastoon. Kylän puolustajat haluavat ottaa hyödyn suojasta ja korkeuseroista.

Maan syövereissä kitojaan aukovat Sarlaccit ovat pelättyjä olentoja. Vaikka tälle alueelle ei ole ennen uskaltauduttu vapaaehtoisesti, on se nyt konfliktialuetta separatistien ja ja klooniarmeijan välillä.

Feluciassa maatalous on tärkeää, joten yksi alueista on farmi. Idylliset viljelemisen ajat ovat ohi, sillä alue on nyt sodan pommittaja taistelumaa. Alue on suhteellisen avoin ja laaja.

Luolastoverkostojen keskelle kätkeytyy yksi komentopiste.

Suolla, vaikka onkin maastona avoin, on lukuisasti suojaa eri taistelutantereen varusteista.

Vaikka Felucia onkin ympäristöiltään kaunis, se on myös vaarallinen. Uhkia ovat muunmuassa räjähtävät sienet ja myrkkykaasut. Joskus myös ilmatilassa voi havaita Felucian rippereitä ja mantoja!

Tältä näyttää tulevan Battlefield 2042 -pelin Portal -pelitila – katso esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Battlefield 2042 -pelin Portal -pelitila – katso esittelyvideo

Battlefield 2042

ja DICE ovat julkaisemassa odotettua -peliä marraskuun 19. päivä ja nyt pelin täysin uudesta Portal -pelitilasta on saatu uusi esittelyvideo.

Portal -pelitilassa pelaajat voivat palata aiempien Battlefield -pelien kuten , sekä Battlefield 3 tuttuihin taisteluihin ja muokata niitä myös oman maun mukaan.

Varsinaisia omia karttoja pelitilassa ei voi tehdä, mutta pelaajat voivat sekoittaa uuden Battlefield 2042 sotilaita, aseita sekä ajoneuvoja aiemmin mainittujen pelien tutuilla kartoilla 128 pelaajan voimin.

Pelistä löytyy myös Hazard Zone -pelitila, joka muistuttaa -peliä. Pelaajien pitää taistella joukkueina toisiaan vastaan varastaakseen tietoja ja pakenemalla alueelta elävänä. Luonnollisesti pelistä löytyy myös battle royale -pelitila Firestorm.

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä maailma on tuhon partaalla. Puhtaasta vedestä, ruoasta ja energiasta on pulaa ja useat maat ovat luhistuneet. Pelaajat omaksuvat Spesialistien roolin, joilla jokaisella on ominaiset piirteet ja erikoisuudet. Hahmojen varustusta ja aseistusta pystyy muokkamaan.

Battlefield 2042 ilmestyy marraskuun 19. päivä , , ja S sekä -konsoleille sekä :lle. Edellisellä konsolisukupolvella pelaajien määrä on rajoitettu 64 pelaajaan.

Battlefield 2042 sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 2042 sai uuden pelivideon

Battlefield 2042

on julkaissut ensimmäisen pelivideon odotetusta -pelistä. Peli ilmestyy :lle ja konsoleille lokakuun 22. päivä.

Videolla nähdään äärimmäisiä sääolosuhteita, taistelua ulkona laajoilla alueilla ja myös sisätiloissa. Pelaajat pääsevät taistelemaan jalan, tankeilla, helikoptereilla ja hävittäjillä. Liikkua voi myös hyppäämällä talon katoilta ja käyttämällä liitopukua.

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä maailma on tuhon partaalla. Puhtaasta vedestä, ruoasta ja energiasta on pulaa ja useat maat ovat luhistuneet. Pelaajat omaksuvat Spesialistien roolin, joilla jokaisella on ominaiset piirteet ja erikoisuudet. Hahmojen varustusta ja aseistusta pystyy muokkamaan.

Battlefield 2042 on parhaillaan ennakkotilattavissa ja ilmestyy lokakuun 22. päivä , , ja S sekä -konsoleille sekä PC:lle. Edellisellä konsolisukupolvella pelaajien määrä on rajoitettu 64 pelaajaan.