Battlefront 2 saa uuden monipuolisen planeetan Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefront 2 saa uuden monipuolisen planeetan 34

Star Wars Battlefront II Felucia

Kuten muutkin vastaavat planeetat, tuleva Felucia on jaettu useaan eri alueeseen missä viidessä eri command pointissa on oma teemansa. Julkaisupäivä on tähdätty syyskuun 25. päivään.

Felucian kylät lähestulkoon sulautuvat ympäröivään maastoon. Kylän puolustajat haluavat ottaa hyödyn suojasta ja korkeuseroista.

Maan syövereissä kitojaan aukovat Sarlaccit ovat pelättyjä olentoja. Vaikka tälle alueelle ei ole ennen uskaltauduttu vapaaehtoisesti, on se nyt konfliktialuetta separatistien ja ja klooniarmeijan välillä.

Feluciassa maatalous on tärkeää, joten yksi alueista on farmi. Idylliset viljelemisen ajat ovat ohi, sillä alue on nyt sodan pommittaja taistelumaa. Alue on suhteellisen avoin ja laaja.

Luolastoverkostojen keskelle kätkeytyy yksi komentopiste.

Suolla, vaikka onkin maastona avoin, on lukuisasti suojaa eri taistelutantereen varusteista.

Vaikka Felucia onkin ympäristöiltään kaunis, se on myös vaarallinen. Uhkia ovat muunmuassa räjähtävät sienet ja myrkkykaasut. Joskus myös ilmatilassa voi havaita Felucian rippereitä ja mantoja!

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Battlefield 5 saa neljä uutta karttaa ja suuntaa seuraavaksi Tyynelle valtamerelle Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 5 saa neljä uutta karttaa ja suuntaa seuraavaksi Tyynelle valtamerelle 63

Edellisestä Battlefield 5 karttajulkaisusta on ehtinyt kulua vain alle viikko ja kiusoittelee jo seuraavilla päivityksillä. Pelin Chapter 4: Defying the Odds -päivitys tuo mukanaan neljä uutta karttaa. Trailerilla kiusoitellaan myös seuraavan päivityspaketin materiaalia, joka sijoittuu todennäköisesti Tyynelle valtamerelle.

Ensimmäinen kartoista Provence keskittyy lähitaisteluun ja se sijoittuu Saksan miehittämään Ranskaan. Norjan Lofoottien saaristoon sijoittuvalla kartalla pääsee tuhoamaan räjähdetehtaan. Pohjois-Afrikkaan sijoittuva Al Sundan on puolestaan jättimäinen 64 pelaajan kartta, jossa kulkuneuvot ovat pääroolissa. Viimeinen kartoista on myös 64 pelaajan kartta, Marita, joka sijoittuu Kreikkaan.

Päivitykset alkavat kesäkuun 27. päivä, jolloin pelaajat pääsevät kokeilemaan Al Sundan karttaa. Marita on kartoista seuraava ja tulee pelattavaksi heinäkuussa. Loput kartat saapuvat elokuussa. Luvassa on myös uusia eliittiskinejä hahmoille, uusia aseita sekä Operation Underground -kartta, joka juontaa juurensa Battlefield 3 -pelin Operation Metro -kartasta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Seuraava Battlefield 5 -kartta vie taistelut Kreikkaan Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Battlefield 5 -kartta vie taistelut Kreikkaan 92

on tuomassa Battlefield 5 -peliin uuden ilmaiskartan Mercuryn, joka vie taistelut Kreikkaan. Kartta on pelattavissa tulevana torstaina toukokuun 30. päivä ja se on osa pelin Chapter 3: Trial By Fire -päivitystä.

Kartan taustat juurtaa toisen maailmansodan saman nimisestä operaatiosta vuodelta 1941. Pääasiallisesti kartalla Briteillä on käytössään tankkeja ja Saksalaiset hallitsevat ilmatilaa. Kartta on suunniteltu monille eri pelityypeille ja siinä on yhtäläisyyksiä aiemmista Battlefield -peleistä tuttuihin karttoihin kuten Guadalcanal, Altai Range sekä Monte Grappa.

DICE on päivittänyt peliä tasaisesti uusilla kartoilla ja pelitiloilla, kuten suositulla battle royale tila Firestormilla. Battlefield 5 ilmestyi viime lokakuussa ja se myi yli 7 miljoonaa kappaletta kahdessa kuukaudessa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Battlefield V saa oman battle royale -pelitilan maaliskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield V saa oman battle royale -pelitilan maaliskuun lopulla 84

Toiseen maailmansotaan keskittyvä Battlefield V on saamassa oman battle royale -pelitilan nimeltään Firestorm maaliskuun 25. päivä. Pelin uusimalla trailerilla mehustellaaan tulevaa pelitilaa; kanssapelaajien jyräämistä traktorilla, kaaosta ja tulirenkaan vääjämätöntä polttoa. Tietenkään unohtamatta pelisarjalla ominaista sankarointia.

Firestorm -lisäosa tuo peliin tähän mennessä isoimman kartan Halvoyn, joka mahdollistaa 64 pelaajan battle royale -taistelut. Pelata voi joko yksin tai neljän hengen ryhmässä. Ryhmiä on yhteensä 16.

Battlefield V on saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi