Battlefront 2 saa uuden monipuolisen planeetan Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefront 2 saa uuden monipuolisen planeetan

Star Wars Battlefront II Felucia

Kuten muutkin vastaavat planeetat, tuleva Felucia on jaettu useaan eri alueeseen missä viidessä eri command pointissa on oma teemansa. Julkaisupäivä on tähdätty syyskuun 25. päivään.

Felucian kylät lähestulkoon sulautuvat ympäröivään maastoon. Kylän puolustajat haluavat ottaa hyödyn suojasta ja korkeuseroista.

Maan syövereissä kitojaan aukovat Sarlaccit ovat pelättyjä olentoja. Vaikka tälle alueelle ei ole ennen uskaltauduttu vapaaehtoisesti, on se nyt konfliktialuetta separatistien ja ja klooniarmeijan välillä.

Feluciassa maatalous on tärkeää, joten yksi alueista on farmi. Idylliset viljelemisen ajat ovat ohi, sillä alue on nyt sodan pommittaja taistelumaa. Alue on suhteellisen avoin ja laaja.

Luolastoverkostojen keskelle kätkeytyy yksi komentopiste.

Suolla, vaikka onkin maastona avoin, on lukuisasti suojaa eri taistelutantereen varusteista.

Vaikka Felucia onkin ympäristöiltään kaunis, se on myös vaarallinen. Uhkia ovat muunmuassa räjähtävät sienet ja myrkkykaasut. Joskus myös ilmatilassa voi havaita Felucian rippereitä ja mantoja!

Kommentoi

DICE vahvistaa – seuraava Battlefield ilmestyy 2021 seuraavan sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa DICE vahvistaa – seuraava Battlefield ilmestyy 2021 seuraavan sukupolven konsoleille

Battlefield V

Uutisoimme viime vuoden lopulla kuinka seuraavaa Battlefield -peliä jouduttaisiin odottamaan vähintään ensi vuoden puolelle. Nyt pelin kehittäjä on varmistanut asian ja seuraava Battlefield -peli ilmestyy Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille vuonna 2021.

Samalla kun Battlefield V ja Star Wars: Battlefront II -pelien jatkokehitys on hiipumaan päin, firma keskittyy seuraavaan Battlefield -peliin.

Itse seuraavasta Battlefield -pelistä ei vielä tiedetä paljoakaan julkaisuajankohdan lisäksi. EA:n mukaan se tulee sisältämään uutta innovaatiota, joka on mahdollista vain seuraavan sukupolven konsoleilla.

Nähtäväksi jää myös tekeekö pelisarja paluun nykyaikaan. Siinä missä Battlefield 1 keskittyi Ensimmäiseen maailmansotaan ja Battlefield V Toiseen maailmansotaan. Nykyajantaisteluita ei ole pelisarjassa nähty sitten vuoden 2015 Battlefield Hardline -pelin.

Kommentoi

Microsoftin uusi pelistudio nappasi Uncharted 4 ja Battlefield V -pelien kehittäjän Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin uusi pelistudio nappasi Uncharted 4 ja Battlefield V -pelien kehittäjän

Xbox

Microsoftin uusin Xbox studio The Initiative on värvännyt Sylvia Chambersin, joka on aiemmin työskennellyt mm. Naughty Dogilla Uncharted 4 ja Uncharted: The Lost Legacy -pelien parissa sekä :llä Battlefield V -pelin parissa.

The Initiative lanseerattiin osana Microsoftin vuoden 2018 E3 -messuja, jolloin se julkaisi myös muita studiohankintojaan. Vaikka studio on osa Microsoftia, sen on kerrottu toimivan varsin itsenäisesti.

Studion ensimmäisen pelin parissa työskentelee Chambersin lisäksi Red Dead Redemption käsikirjoittaja Christian Cantemessa, God of War tuottaja Brian Westergaard sekä muita alan veteraaneja.

Vielä ei ole selvillä mikä pelifirman ensimmäinen nimike tulee olemaan, mutta huhujen mukaan se saattaisi olla jokin Xbox yksinoikeuspelien uusinto.

Kommentoi