Bethesda sulkee fooruminsa lopullisesti ensi viikon aikana Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda sulkee fooruminsa lopullisesti ensi viikon aikana

on päättänyt sulkea viralliset fooruminsa lopullisesti ensi viikon aikana. 24. päivä toukokuuta lähtien kaikki yhtiön foorumit ovat enää pelkästään luettavissa. Foorumit siis säilyvät sivustolla, jotta käyttäjät voivat tallentaa haluamiaan keskusteluja. 6. päivä heinäkuuta alkaen etupäässä pienempiä ja vähemmän suosittuja ketjuja aletaan arkistoimaan, jonka jälkeen ne eivät ole enää saatavilla.

”Kun foorumit alunperin avattiin Bethsoft.comissa ne olivat mahtava alusta kaikille keskustella peleistä, jakaa tarinoita ja yhteisiä mielenkiinnonkohteita.” kertoo ilmoitukseen liittyen. ”Foorumit ovat muuttuneet useaan otteeseen vuosien aikana ja olemme nähneet yhteisön kasvavan ja kehittyvän yhtiömme ja peliemme kanssa. Nyt kommunikaation kehittyessä on aika siirtää keskutelu käyttäjien suosimiin palveluihin.”

Bethesdan suunnitelmissa on siirtää foorumit Discord -palveluun ja luoda suosituimmille peleilleen omat palvelimet. Yhtiö aikoo olla myös jatkossakin esillä Reddit -palvelussa ja tukeen liittyviä asioita voi hoitaa yhtiön asiakaspalvelusta. Foorumien sulku ei koske The Online -pelin ketjuja. Pelin keskustelufoorumit tulevat siis jatkossakin toimivaan totuttuun tapaan.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu lisää tietoa Tokyo Game Show -tapahtuman myötä. Tapahtumassa pelin luotsaaja Todd Howard kertoi siinä olevan tuplasti enemmän vuoropuheluita kuin V: Skyrim -pelissä.

Howardin mukaan pelissä tulee olemaan yhteensä 150 000 vuoropuhelua, verraten Skyrimiin jossa oli ainoastaan 60 000 vuoropuhelua. Fallout 4 pelissä vuoropuheluita on verraten 110 000 ja esimerkiksi The Witcher 3: Wild Hunt -pelissä on 450 000 vuoropuhelua.

Microsoft osti Bethesdan omistavan ZeniMaxin viime syksynä ja perusti myös hiljattain uuden Vault -studion.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella Series X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi

Näin upealta tappiin asti modatun Skyrimin luonto näyttää – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta tappiin asti modatun Skyrimin luonto näyttää – katso video

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim -pelin julkaisusta tulee vierähtäneeksi tämän vuoden lopulla tasan 10 vuotta, mutta suursuosittu peli jaksaa edelleen viehättää niin pelaajia kuin modaajiakin.

Nyt käyttäjä nimeltä ShoddyCover julkaissut videon, jolla nähdään peli täysin uudessa uskossa usean tekstuureja ja grafiikkaa parantavalla modilla varustettuna.

aikoo julkaista pelin juhlavuoden kunniaksi erityisen Anniversary Edition -uusinnon, joka sisältää yli 500 Creation Club -modia. Näiden mukana peliin saadaan uusia tehtäviä, luolia, vastustajia, aseita, taikoja sekä muuta. Luonnollisesti juhlaversio sisältää myös pelin kaikki lisäosat.

Anniversary Edition ilmestyy marraskuun 11. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Nintendo Switch -versiosta ei ole vielä tietoa.

Kommentoi