Bilepoikabändi Portion Boys mukana suomalaisessa Oku Game – DJ Runner -mobiilipelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Bilepoikabändi Portion Boys mukana suomalaisessa Oku Game – DJ Runner -mobiilipelissä

Oku Game – DJ Runner

Suomalainen peli- ja animaatiostudio julkaisi aiemmin syksyllä maailmanlaajuisesti ensimmäisen pelin, jonka sankarina on tosielämän radio-DJ. Tämä mobiilipeli on nyt päivittynyt ja saanut pelihahmoikseen -hiteistään tutun bilepoikabändi Portion Boysin.

on miljoonia näyttökertoja YouTubessa kerännyt hullutteluun ja hauskanpitoon keskittynyt suomalainen poikabändi. Ryhmä kiertää ahkerasti ympäri Suomea ja on tunnettu vauhdikkaista live-esityksistään. Pelissä Portion Boys täydentää pelin juonta ja on mukana pelin tiimellyksessä useaan otteeseen.

Pelin muita uusia ominaisuuksia ovat muun muassa viikoittainen tulostaulu ja pelin sisäinen kauppa, josta voi hankkia päähahmo Okulle upeita asusteita.

Oku Game – DJ Runner
Räiskyvän retrossa -mobiilipelissä eurodance raikaa.

Oku Game – DJ Runner on retrotyylinen mobiilipeli, jossa pingotaan pitkin Helsingin katuja ilkeitä ninjoja ja kärttyisiä mummoja väistellen. Tavoitteena on ehtiä dj-keikalle ajoissa. Pelissä voi kerätä lisäpisteitä poimimalla reitiltä cd-levyjä ja kivuta tulostaulukon kuninkaaksi. Hauskoista minipeleistä saa lisäpisteitä ja ne avaavat myös lisää pelin tarinaa. Matkan varrella apuaan tarjoavat Okun ystävät musiikkimaailmasta, kuten jäsenet suosituista eurodance-yhtyeistä Movetron ja Chorale.

Eurodance on tekemässä musiikkilajina paluuta kaikkialla Euroopassa. Varsinkin keikkayleisö on löytänyt 90-luvun uudelleen jo jonkin aikaa sitten. Myös nuoremmat sukupolvet ovat löytäneet vanhat tähdet uudestaan. Oku Luukkainen on Suomessa Eurodance-skenen kestosuosikki, joka on viikoittaisen radio-ohjelmansa lisäksi ollut mukana monissa Eurodance-kappaleissa. Näistä viimeisimpänä tämän vuoden 7300 päivää -hittibiisi, jota on katsottu YouTubessa jo lähes 2,5 miljoonaa kertaa.

Oku Game – DJ Runner on nyt saatavana lähes maailmanlaajuisesti App Storesta ja Google Playsta.

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia ilmestyy PC:lle ja Switchille maaliskuun alussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia ilmestyy PC:lle ja Switchille maaliskuun alussa – katso uusi traileri

Snufkin: Melody of Moominvalley

Ruotsalainen julkaisija ja norjalainen studio ovat julkaisemassa musiikillista seikkailupeliä :lle ja Nintendo Switchille maaliskuun 7. päivä.

Tämä kauniisti luotu peli loihtii kirjailija Tove Janssonin rakastetun Muumimaailman eloon kutsuen pelaajat ihmetystä herättävälle matkalle täynnä syvällisiä tarinoita ja koskettavan tunteikkaita hetkiä.

”Miljoonat kaikenikäiset lukijat ovat rakastuneet Muumi-tarinoihin. Heille tämä peli tarjoaa uuden tavan tutustua tuttuihin hahmoihin tilanteissa, jotka olisivat voineet tapahtua alkuperäisissä tarinoissa, mutta jotka heräävät nyt eloon uudessa ja upeassa ympäristössä. Peli esittelee samalla hahmot upeasti sellaiselle yleisölle, jolle muumit eivät ole tuttuja ja jotka löytävät varmasti suosikkinsa sen hahmokatraan joukosta.” 

toteaa Moomin Charactersin toimitusjohtaja Roleff Kråkström.

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia on tarinoiden täyttämä musiikkiseikkailu, jossa Nuuskamuikkunen entisöi laaksoa ja auttaa sitä kodikseen kutsuvia veikeitä ja unohtumattomia hahmoja ja otuksia. Muumilaaksoon on ilmestynyt joukko kammottavia puistoja, jotka häiritsevät sen maisemaa ja luonnonharmoniaa. Pääset Nuuskamuikkusena harhauttamaan konstaapeleita, irrottamaan kylttejä ja kaatamaan väärin asetettuja patsaita, kun yrität palauttaa luonnon ja asukkien kodit entiselleen ja estää samalla uutteran puistonvartijan suunnitelmat.

  • Hyppää lämminhenkiseen ja tarinoiden täyttämään seikkailupeliin, joka on luotu satukirjojen tyyliin.
  • Aja niuho puistonvartija ja hänen kamalat puistonsa pois Muumilaaksosta luotettavan huuliharppusi, hiiviskelyn ja matkalla tapaamiesi ystävien avulla.
  • Tapaa yli 50 ihastuttavaa hahmoa ja olentoa, jotka kutsuvat Muumilaaksoa kodikseen.
  • Koe kertomuksellinen peli ja ihastuttavia tarinoita ja tehtäviä, joiden keskiössä ovat Tove Janssonin rakastetut hahmot.
  • Tutki Muumilaakson avointa maailmaa ja ratkaise matkan varrella musiikki- ja ympäristöpulmia selvittääksesi mitä laaksolle on tapahtumassa.
  • Sukella kauniiseen äänimaailmaan, jonka musiikki ja melodiat on sävelletty yhteistyössä Sigur Rósin kanssa.

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia ilmestyy PC:lle ja Nintendo Switchille maaliskuun 7. päivä. Pelin voi ennakkotilata jo tänään. - ja -versiot julkaistaan myöhemmin.

[Steam item=”1808680″]

Mikä teki pelaamisesta 80- ja 90-luvuilla niin taianomaista? – huikea video aiheesta nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Mikä teki pelaamisesta 80- ja 90-luvuilla niin taianomaista? – huikea video aiheesta nyt katsottavissa

1980- ja 1990-luvut olivat kultakausi pelaamiselle, kun ikoniset pelisarjat kuten Contra, Castlevania, Zelda, Mario, Mega Man ja Sonic laittoivat dominoiden. Nämä pelit lumosivat miljoonien pelaajien mielikuvitukset ympäri maailmaa, ja ne ovat edelleen suosittuja tänä päivänä.

Mutta mikä teki pelaamisesta niin taianomaista tuona aikana?

Otahan haltuun loistava Gaming in the 80s and 90s video alta, jonka on tehnyt suosittu Tubettaja Shmup Junkie: