Blizzard herättää nostalgian Warcraftin ja Diablon klassikoilla Battle.netissä Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard herättää nostalgian Warcraftin ja Diablon klassikoilla Battle.netissä

Entertainment on ilahduttanut fanejaan tuomalla takaisin muutamia varhaisimpia todella tunnettuja pelihelmiään Battle.netissä. , ja alkuperäinen , kaikki ikonisia '90-luvun pelejä, ovat nyt saatavilla Blizzardin työpöytäsovelluksessa.

Niistä erityisen tärkeä on : Orcs & Humans, Blizzardin ensimmäinen kehittämä Warcraft-peli vuonna 1994, joka merkitsi virstanpylväsmomenttia reaaliaikastrategiapelien historiassa. Molemmat Warcraft-pelit olivat edelläkävijöitä moninpelitilojen tuomisessa RTS-peleihin, ja Battle.netin uusintaversiot mahdollistavat yhä taistelut ystävien kanssa.

Vuoden 1995 klassikko, Warcraft II: Tides of Darkness, tekee paluun mukanaan lisäosa Beyond The Dark Portal. Blizzard on ottanut askeleen pidemmälle sisällyttämällä pelitiedostoihin alkuperäisen käyttöoppaan, nyt myös verkossa saatavilla fanien selailtavaksi.

Battle.netin ensimmäisen version julkaisun yhteydessä vuonna 1997 Diablo, Blizzardin suositun pelisarjan ensimmäinen peli, on palannut. Diablo-fanit voivat jälleen sukeltaa luolastoihin, taistella demoneita vastaan ja kerätä saalista. Uudelleenjulkaisu sisältää pelin alkuperäisen käyttöoppaan, jossa on hirviö tietokirja ja yleiskatsaus pelimaailman loreen, ja sen voi lukea verkossa tehdäkseen matkan muistojen laineille.

On huomionarvoista, että Blizzardin emoyhtiö suoritti yritysostonsa Blizzardista lokakuussa 2023. Vaikka tämä yhdistyminen toi muutoksia ja irtisanomisia Microsoftin peliosastolle, Blizzard jatkaa pelaajien kiehtomista näiden ajattomien klassikoiden herättämisellä Battle.netissä.

Lähde: gamespot.com

Xbox julkaisee pienen kasan suosikkipelejään pian myös kilpaileville alustoille Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox julkaisee pienen kasan suosikkipelejään pian myös kilpaileville alustoille


Hienoja uutisia Xboxin faneille: neljä suosittua -peliä saapuu Nintendo Switchille ja Sonyn alustoille tänä keväänä!

Xbox ilmoitti, että neljä suosittua peliä on tulossa PlayStation- ja Nintendo-alustoille, mikä laajentaa pelien saatavuutta entisestään. Pelit ovat olleet suosittuja Xbox-alustalla, ja nyt niiden kehittäjät tuovat ne myös muiden pelaajien ulottuville.

Ensimmäisenä listalla on Obsidian Entertainmentin , joka on palkittu ja kriitikoiden ylistämä seikkailupeli. Grafiikat ovat lumoavia ja ottavat inspiraatiota historiasta. Pelin odotetaan saapuvan :lle, :lle ja Nintendo Switchille 22. helmikuuta.

Toinen peli, , on Tango Gameworksin ja Bethesda Softworksin luoma rytmikäs toimintapeli, joka on kerännyt runsaasti palkintoja. Peli on saatavilla PlayStation 5:lle 19. maaliskuuta ja se voi ostaa ennakkoon PlayStation 5:n digitaalisista kaupoista jo tänään 22. helmikuuta alkaen.

Obsidian Entertainmentin on co-op-pelattava selviytymispeli, joka on houkutellut jo yli 20 miljoonaa pelaajaa takapihan seikkailuihin. Peli saapuu PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle ja Nintendo Switchille 16. huhtikuuta. Lisäksi ristiin pelattava crossplay on tulossa Xboxille, PlayStationille, Nintendo Switchille ja PC:lle.

Lopuksi, Rare kehittämä , joka on shared world -seikkailupeli, julkaistaan PlayStation 5:lle 30. huhtikuuta. Peli on ollut valtava menestys, ja se on lumonnut yli 35 miljoonaa pelaajaa ympäri maailman. Ristiin pelattava crossplay Xboxille, PlayStationille ja PC:lle tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa eeppisiin merirosvoseikkailuihin yhdessä eri alustoilla pelaavien kavereiden kanssa.

Xbox pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan – vakuuttaa yhtiön toimitusjohtaja Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan – vakuuttaa yhtiön toimitusjohtaja

Xbox Series X

pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan, vaikka huhut ja teollisuuden trendit puhuvat digitaalisen jakelun puolesta.

Xboxin johtaja Phil Spencer on kommentoinut viimeaikaisia huhuja, jotka viittaavat siihen, että yritys hylkää fyysiset pelilevyt ja suosii kaikkea digitaalista tulevaisuutta. Vaikka digitaalisen jakelun suosio kasvaa, Spencer vahvisti Xboxin sitoutumisen tarjoamaan fyysistä mediaa rinnakkain digitaalisten vaihtoehtojen kanssa.

Spencerin kommentit tulivat esiin Game File -haastattelussa, jossa hän selvensi, ettei Xbox sulje fyysisen pelin tuotantoyksiköitään, vaan sisäiset muutokset liittyvät yrityksen sisäiseen uudelleenjärjestelyyn. Hän myös korosti, että Xboxin strategia ei perustu täysin digitaaliseen siirtymiseen, vaan fyysinen media pysyy edelleen keskeisenä osana strategiaa.

Vaikka digitaalisen pelaamisen suosio kasvaa, Xbox haluaa palvella sekä digitaalisten että fyysisten tuotteiden käyttäjiä. Tämä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden valita omaan mieltymykseensä sopiva formaatti peleilleen.