Borderlands 3 -erikoisversioiden sisällöt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands 3 -erikoisversioiden sisällöt julkaistu

Borderlands 3 -toimintapelin perusversion lisäksi peli julkaistaan sekä Deluxe Edition- että Super Deluxe Edition -juhlapainoksina.

Deluxe Edition -versio tuo mukanaan kolme erillistä ase- ja asusteskinipakettia, joilla hahmonsa varustuksen voi räätälöidä upeilla ja näyttävillä tavoilla. Cosmetic Pack sisältää tyylikkään ja retromaisen punamustan skinikokonaisuuden, joka tekee pelaajahahmoista aseineen entistäkin koleamman. Synkempiä sävyjä sisältävä Neon Cosmetic Pack tekee hahmoista luurankohahmoilta näyttäviä, jonka lisäksi paketti tuo tyyliä kommunikaattoriin ja täydentää käyttöasetta hauskalla luurankohahmolla.

Gearbox Cosmetic Pack -laajennuspaketti tuo aseisiin ajatonta metallista harmautta, joka on täydennetty ripauksella vihreää ja kultaa. Gearbox-asekoriste tuo hillittyä persoonallisuutta käytössä olevaan aseeseen. Toy Box Weapons Pack -laajennus sisältää kaksi leluaseilta näyttävää, mutta samalla äärimmäisen kuolettavaa asetta Pandora-planeetan sankareiden käyttöön. Pistoolikoristeella mikä tahansa ase näyttää entistä paremmalta. Lisäksi Deluxe Edition sisältää kokemuspiste- ja varustetäydennystehosteita.

Super Deluxe Edition sisältää kaikki edellä mainitut lisäpaketit sekä Borderlands 3 -pelin kausikortin. Siihen sisältyy neljä myöhemmin ladattavaa lisäosakokonaisuutta, joihin kuuluu omat pelitarinansa sekä uusia tehtäviä ja haasteita. Lisäksi Super Deluxe Edition sisältää Butt Stallion -aseskinin, -asekorun ja -kranaattimodauksen.

Borderlands-pelisarja tunnetaan sarjakuvamaisesta peligrafiikasta, hurtista huumorista ja sujuvasta pelattavuudesta. laajentaa niin sanottua looter-shooter-pelityyppiä entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi. Looter-shooterilla tarkoitetaan ammunta- eli räiskintäpelejä, joissa uusien varusteiden ja aseiden kerääminen sekä näiden virittely on yhtä keskeisessä osassa kuin itse varsinainen toimintakin. Borderlands 3 sisältää uuden kiehtovan tarinan lisäksi valtavan määrän erilaisia vihollisia, uudenlaisia asekokonaisuuksia sekä useamman toisistaan poikkeavan planeetan. Borderlands 3 tarjoaa unohtumattoman elämyksen täynnä toimintaa, keräilyä ja pelihahmon virittelyä pelasipa peliä yksinpelinä tai kaverin kanssa kimpassa.

julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että :lle 13. syyskuuta 2019.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi