Borderlands 3 -erikoisversioiden sisällöt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands 3 -erikoisversioiden sisällöt julkaistu

Borderlands 3 -toimintapelin perusversion lisäksi peli julkaistaan sekä Deluxe Edition- että Super Deluxe Edition -juhlapainoksina.

Deluxe Edition -versio tuo mukanaan kolme erillistä ase- ja asusteskinipakettia, joilla hahmonsa varustuksen voi räätälöidä upeilla ja näyttävillä tavoilla. Cosmetic Pack sisältää tyylikkään ja retromaisen punamustan skinikokonaisuuden, joka tekee pelaajahahmoista aseineen entistäkin koleamman. Synkempiä sävyjä sisältävä Neon Cosmetic Pack tekee hahmoista luurankohahmoilta näyttäviä, jonka lisäksi paketti tuo tyyliä kommunikaattoriin ja täydentää käyttöasetta hauskalla luurankohahmolla.

Gearbox Cosmetic Pack -laajennuspaketti tuo aseisiin ajatonta metallista harmautta, joka on täydennetty ripauksella vihreää ja kultaa. Gearbox-asekoriste tuo hillittyä persoonallisuutta käytössä olevaan aseeseen. Toy Box Weapons Pack -laajennus sisältää kaksi leluaseilta näyttävää, mutta samalla äärimmäisen kuolettavaa asetta Pandora-planeetan sankareiden käyttöön. Pistoolikoristeella mikä tahansa ase näyttää entistä paremmalta. Lisäksi Deluxe Edition sisältää kokemuspiste- ja varustetäydennystehosteita.

Super Deluxe Edition sisältää kaikki edellä mainitut lisäpaketit sekä Borderlands 3 -pelin kausikortin. Siihen sisältyy neljä myöhemmin ladattavaa lisäosakokonaisuutta, joihin kuuluu omat pelitarinansa sekä uusia tehtäviä ja haasteita. Lisäksi Super Deluxe Edition sisältää Butt Stallion -aseskinin, -asekorun ja -kranaattimodauksen.

Borderlands-pelisarja tunnetaan sarjakuvamaisesta peligrafiikasta, hurtista huumorista ja sujuvasta pelattavuudesta. Borderlands 3 laajentaa niin sanottua looter-shooter-pelityyppiä entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi. Looter-shooterilla tarkoitetaan ammunta- eli räiskintäpelejä, joissa uusien varusteiden ja aseiden kerääminen sekä näiden virittely on yhtä keskeisessä osassa kuin itse varsinainen toimintakin. Borderlands 3 sisältää uuden kiehtovan tarinan lisäksi valtavan määrän erilaisia vihollisia, uudenlaisia asekokonaisuuksia sekä useamman toisistaan poikkeavan planeetan. Borderlands 3 tarjoaa unohtumattoman elämyksen täynnä toimintaa, keräilyä ja pelihahmon virittelyä pelasipa peliä yksinpelinä tai kaverin kanssa kimpassa.

Borderlands 3 julkaistaan sekä 4- ja One -pelikonsoleille että :lle 13. syyskuuta 2019.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi