Call of Duty: Warzone -mobiiliversio tulossa? – työpaikkailmoitus paljasti Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzone -mobiiliversio tulossa? – työpaikkailmoitus paljasti

Call of Duty: Warzone

Näyttäisi siltä, että Activisionin suursuosittu battle royale peli olisi saapumassa mobiililaitteille.

Tämä käy ilmi jo sittemmin poistetusta työpaikkailmoituksesta, jossa haetaan vastaavaa tuottajaa WZM:lle. Tästä voisi päätellä, että kyseinen peli olisi saapumassa ja -laitteille jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Ilmoitukesta voinee myös päätellä, että kyseessä olisi -mobiiliversion kaltainen ristiinpelaamista tukeva versio.

Fortniten lisäksi Call of Duty: Warzone -mobiiliversio haastaisi myös toisen suositun battle royalen PUBG Mobilen. Samalla peli haastaisi myös Activisionin oman suositun -pelin.

Aiheen tiimoilta odotellaan vielä virallista varmistusta.

Kommentoi

19-vuotias Call of Duty Mobile e-urheilija murhattu Brasiliassa Kommentit pois päältä artikkelissa 19-vuotias Call of Duty Mobile e-urheilija murhattu Brasiliassa

Call of Duty: Mobile

Brasilian e-urheilupiirissä on tapahtunut murha. Guilherme Alves ”Flashlight” Costa tappoi 19-vuotiaan naispelaajan Ingrid ”Sol” Oliveira Bueno da Silvan São Paulossa.

Osapuolet tunsivat toisensa -räiskinnän piireistä. Tapauksen yksityiskohdista raportoi ensimmäisenä e-urheilukonsultti Rod Breslau.

Tutkimuksen mukaan Flashlight oli suunnitellut tappoa viikkokausia. Hän myös jakoi veriteon jälkeen tapahtuneesta kuvia ja videoita ystäväpiirilleen.

Rikostutkimuksen mukaan Flashlight oli suunnitellut muiden murhien toteuttamista. Hän oli lähettänyt ketjusähköpostia otsikolla ”Kiitettävä teko”, johon hän oli laittanut liitteeksi videokuvaa tekemästään murhasta lupaillen jatkavansa tekojaan.

Alves oli antautunut ja tunnustanut tekonsa viranomaisille puolen tunnin kuluttua Ingridin hengen riistämisestä.

Asiasta raportoi Gamerant.

Kommentoi

World of Tanks Blitz saa viisi uutta tsekkiläistä tankkia Kommentit pois päältä artikkelissa World of Tanks Blitz saa viisi uutta tsekkiläistä tankkia

World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz -peli on laajentumassa uuden 7.7 päivityksen myötä viidellä uudella tsekkiläisellä tankilla.

Tankit ovat osa European Tech Tree -teknologiapuuta ja tankkien tasot ulottuvat aina Tier VI:stä aina Tier X:n asti. Tankkien myötä peliin saadaan myös kaksi uutta muonaa gulassi ja paistettu juusto. Tankit saa itselleen tutkituttamalla Tier V -tankki Strv m/42:n teknologiapuuta.

Tässä vielä uudet tankit listattuna:

  • Škoda T 25 (Tier VI)
  • Konštrukta T-34/100 (Tier VII)
  • TVP VTU Koncept (Tier VIII)
  • Škoda T 50 (Tier IX)
  • TVP 50/51 (Tier X)

Uusi päivitys tuo mukanaan peliin myös uuden operaation nimeltään Colosseum. Nimensä mukaan pelaajat joutuvat tankkeineen gladiaattoreiksi areenalle. Tehtävässä on palkintona uniikki tankkityyppi, uusi camo ja profiilin taustakuva.

Voit lukea lisää uusista tankeista ja päivityksestä täältä. World of Tanks Blitz on saatavissa PC:lle, OSX:lle, ja -mobiililaitteille sekä Nintendo Switch -konsolille.

Kommentoi