Call of Duty: Warzone -mobiiliversio tulossa? – työpaikkailmoitus paljasti Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzone -mobiiliversio tulossa? – työpaikkailmoitus paljasti

Call of Duty: Warzone

Näyttäisi siltä, että Activisionin suursuosittu battle royale peli olisi saapumassa mobiililaitteille.

Tämä käy ilmi jo sittemmin poistetusta työpaikkailmoituksesta, jossa haetaan vastaavaa tuottajaa WZM:lle. Tästä voisi päätellä, että kyseinen peli olisi saapumassa ja -laitteille jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Ilmoitukesta voinee myös päätellä, että kyseessä olisi -mobiiliversion kaltainen ristiinpelaamista tukeva versio.

Fortniten lisäksi Call of Duty: Warzone -mobiiliversio haastaisi myös toisen suositun battle royalen PUBG Mobilen. Samalla peli haastaisi myös Activisionin oman suositun -pelin.

Aiheen tiimoilta odotellaan vielä virallista varmistusta.

Kommentoi

RuneScape saapuu Steamiin lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa RuneScape saapuu Steamiin lokakuussa

RuneScape

RuneScape on saapumassa Steam -palveluun lokakuun 14. päivä. Myös pelin Old School RuneScape -versio on myös tulossa Steamiin ensi vuoden puolella.

Peli tulee saamaan tulevaisuudessa parannellun alkupelin kokemuksen sekä parannuksia pelin käyttöliittymään. Myös pelin moottoria ja useamman näyttökoon tukea tullaan parantamaan.

Pelin juuret juontavat vuoteen 2001, jolloin alkuperäinen RuneScape ilmestyi selainpelinä. Peli on myös saanut Guinnessin maailmanennätyksen isoimmasta ja päivitetyimmästä MMORPG -pelistä.

Peli on saatavilla PC:n lisäksi myös mobiilissa -laitteille.

Kommentoi

Amazon lanseerasi oman pilvipelipalvelunsa Lunan Kommentit pois päältä artikkelissa Amazon lanseerasi oman pilvipelipalvelunsa Lunan

Amazon Luna

Amazon on lanseerannut oman Luna -pilvipelipalvelunsa. Palvelu on aiemmin kulkenut nimellä Project Tempo.

Pelejä palvelusta tulee löytymään aluksi n. 100 kappaletta ja nimikkeinä ovat mm. Resident Evil 7, Control, Panzer Dragoon, A Plague Tale: Innocence, The Surge 2, Yooka-Laylee, GRID, Abzu sekä Brothers: A Tale of Two Sons. Palvelu hinta tulee olemaan aluksi n. 6 dollaria kuukaudessa.

Palvelun ohella on myös lanseerattu Luna Controller -ohjain, joka yhdistyy suoraan pilveen Cloud Directin avulla, mahdollistaen Bluetooth-yhteyttä nopeamman yhteyden. Ohjaimen hinnaksi on arvioitu 50 dollaria.

Amazon Luna Controller

Luna tulee olemaan myös vahvasti yhdistettinynä Amazonin omistamaan Twitch-striimauspalveluun. Striimaamisen ja pelaamisen välillä vaihtelu onnistuu nopeasti.

Palvelulla ei vielä ole tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta se tulee olemaan saatavilla PC:lle, OSX:lle, Fire TV:lle sekä -laitteille. Palvelu saapuu myöhemmin myös -laitteille. Palvelu lanseerataan ensin Yhdysvalloissa, jossa Early Access -ilmoittautuminen on jo alkanut.

Kommentoi