CD Projekt osti The Flame in the Flood ja Drake Hollow -pelien kehittäjän Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt osti The Flame in the Flood ja Drake Hollow -pelien kehittäjän

The Flame in the Flood

2077 ja The Witcher -pelien kehittäjä on ostanut yhdysvaltalaisen The Molasses Flood -pelifirman.

Vuonna 2014 perustettu The Molasses Flood koostuu veteraanikehittäjistä, jotka ovat työskennelleet aiemmin mm. BioShock, Guitar Hero ja Rock Band -pelisarjojen parissa. Kehittäjä tunnetaan roguelike selviytymispelistä The Flame in the Flood sekä co-op selviytymispelistä Drake Hollow.

The Molasses Flood tulee säilyttämään oman nimensä ja kehitystiimit, mutta aikoo työskennellä jatkossa yhteistyössä REDin kanssa. Tuloillaan on kunnianhimoinen projekti, joka perustuu CD Projektin omistamaan nimikkeeseen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -aiheinen kello julkaistiin – mukana lohkoketjuteknologiaa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -aiheinen kello julkaistiin – mukana lohkoketjuteknologiaa

2077 -pelin kehittänyt on lanseerannut yhdessä puolalaisen kellovalmistaja Watchesin kanssa 2077 -aiheisen kellon.

Pelin dystopisen maailman inspiroimassa kvartsikellossa on titaaninen kuori ja ranneke. Lasi on puolestaan tummennettua mineraalia safiirisella pinnoitteella. Kello on vedenkestävä aina 50 metrin syvyyteen. Valittavana on 12- ja 24-tunnin näyttötilat. Patterina on käytössä 3V:n CR2032 jonka kapasiteetti on 220mAh.

Erikoisuutena kellon autenttisuus varmistetaan lohkoketjuteknologiaa käyttäen. Tämä on toteutettu yhteistyössä Arianee nimisen yrityksen kanssa.

Kello on tilattavissa ennakkoon 440€ hintaan ja se ilmestynee kesäkuussa 2022.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022

Cyberpunk 2077

2077 -pelin julkaisusta tulee pian kuluneeksi vuosi ja peliä on korjattu ontuneen julkaisun jälkeen vaihtelevaan tahtiin. Nyt kehittäjä REDin toimitusjohtaja Adam Kiciński on kertonut antamassaan haastattelussa pelin tulevista päivityksistä.

Syyskuussa ilmestynyt 1.31 -päivitys tulee olemaan viimeinen mitä peliin saadaan tämän vuoden puolella. Sen lisäksi kehittäjä tulee hyppäämään version 1.4 yli ja ensi vuoden alussa peliin saadaan merkittävämpi 1.5 päivitys.

2077 -peli on saatavilla 5, Playstation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee alkuvuodesta 2022.

Kommentoi