CD Projekt osti The Flame in the Flood ja Drake Hollow -pelien kehittäjän Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt osti The Flame in the Flood ja Drake Hollow -pelien kehittäjän

The Flame in the Flood

Cyberpunk 2077 ja The Witcher -pelien kehittäjä on ostanut yhdysvaltalaisen -pelifirman.

Vuonna 2014 perustettu The Molasses Flood koostuu veteraanikehittäjistä, jotka ovat työskennelleet aiemmin mm. , ja -pelisarjojen parissa. Kehittäjä tunnetaan roguelike selviytymispelistä sekä co-op selviytymispelistä .

The Molasses Flood tulee säilyttämään oman nimensä ja kehitystiimit, mutta aikoo työskennellä jatkossa yhteistyössä CD Projekt REDin kanssa. Tuloillaan on kunnianhimoinen projekti, joka perustuu CD Projektin omistamaan nimikkeeseen.

The Witcher 4 etenee – 300 työntekijää on nyt pestattu projektin pariin Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 4 etenee – 300 työntekijää on nyt pestattu projektin pariin

Lähes puolet Redin henkilöstöstä työskentelee nyt Witcher 4:n parissa, koodinimeltään Polaris, Cyberpunk 2077 -laajennuksen Phantom Liberty julkaisun jälkeen.

Vahvistus saapui CD Projekt Redin viimeisimmässä tulostiedotteessa, joka osoitti lähes 330 kehittäjän eli juuri alle 50% sen kehitystiimistä työskentelevän odotetun jatko-osan parissa lokakuun 31. päivään 2023 mennessä. CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński vahvisti myös, että yhtiö odottaa yli 400 kehittäjän työskentelevän Polaris-projektissa vuoden 2024 puoliväliin mennessä.

Edellinen sarjan peli, ilmestyi uuden sukupolven ja sekä S -konsoleilla vuonna 2022.

Rakastettu Guitar Hero-pelisarja on mahdollisesti tekemässä paluuta Kommentit pois päältä artikkelissa Rakastettu Guitar Hero-pelisarja on mahdollisesti tekemässä paluuta

Muistatko vielä nuoruuspäiviäsi, kun vietit tunteja huoneessasi rämpyttäen legendaarista Guitar Heroa? Siinä tapauksessa, hyviä uutisia sinulle: uusi Guitar Hero -peli saattaa olla tulossa!

Muistatko vielä nuoruuspäiviäsi, kun vietit tunteja huoneessasi rämpyttäen legendaarista Guitar Heroa? Siinä tapauksessa, hyviä uutisia sinulle: uusi -peli saattaa olla tulossa!

Microsoftin odotettu Activision-Blizzardin osto on nyt todellisuutta, ja Activisionin toimitusjohtaja Bobby Kotick vaikuttaa olevan tunnelmallisella tuulella. Hän on vihjannut suositun Guitar Hero -pelisarjan mahdollisesta paluusta yhtiön kokouksessa, jota yllättäen juonsi tv:stäkin tuttu, myöhäisillan isäntä James Corden.

Windows Centralin mukaan Bobby Kotick piti sisäisen henkilöstökokouksen yhdessä Cordenin kanssa, joka on herättänyt kiistaa omilla toimillaan. Kaksikko keskusteli Activisionin ja peliteollisuuden menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Keskustelun aikana Kotick antoi vahvoja viitteitä siitä, että rakastettu pelisarja saattaisi palata.

”Guitar Heron ja muiden vastaavien projektien uudelleentuleminen ei olisi mahdollista ilman erilaisia resursseja,” Kotick totesi. ”Tulevaisuuden rajattomat mahdollisuudet ovat todella jännittäviä.”

Activisionilla on pitkä historia musiikkipelin parissa. Pelisarjan huippuvuosina 2000-luvun puolivälissä Activision julkaisi useita pelejä vuodessa. Toisin kuin Call of Duty, joka on säilynyt suosittuna, Guitar Hero hiipui lopulta taustalle.

Ensimmäinen Guitar Hero julkaistiin Playstation 2 -konsolille vuonna 2005. Peli antoi pelaajille mahdollisuuden simuloida suosikki rock- ja metallibiisiensä soittamista. Peli on kehittynyt vuosien varrella, ja viimeisin versio, Guitar Hero Live, julkaistiin vuonna 2015.