CD Projekt osti The Flame in the Flood ja Drake Hollow -pelien kehittäjän Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt osti The Flame in the Flood ja Drake Hollow -pelien kehittäjän

The Flame in the Flood

ja The Witcher -pelien kehittäjä CD Projekt on ostanut yhdysvaltalaisen The Molasses Flood -pelifirman.

Vuonna 2014 perustettu The Molasses Flood koostuu veteraanikehittäjistä, jotka ovat työskennelleet aiemmin mm. BioShock, ja Rock Band -pelisarjojen parissa. Kehittäjä tunnetaan roguelike selviytymispelistä sekä co-op selviytymispelistä Drake Hollow.

The Molasses Flood tulee säilyttämään oman nimensä ja kehitystiimit, mutta aikoo työskennellä jatkossa yhteistyössä CD Projekt REDin kanssa. Tuloillaan on kunnianhimoinen projekti, joka perustuu CD Projektin omistamaan nimikkeeseen.

Kommentoi

Tänään ilmestyvästä Atomic Heart -pelistä saatiin julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tänään ilmestyvästä Atomic Heart -pelistä saatiin julkaisuvideo

Atomic Heart

Tänään ilmestyvässä Atomic Heart -toimintapelissä taistellaan tuomiopäivän koneita vastaan. Peli yhdistelee toimintaa, kevyttä roolipelaamista ja menneiden vuosikymmenten tuhoon tuomittua utopiaa. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Agentti P-3 käy epätoivoista taistelua robotteja, mutantteja ja tuhoamishaluisia koneita vastaan. On selvää, ettei eilispäivän ihanteellista tulevaisuusnäkymää ole tulossa, vaan edessä on vääjäämätön selviytymistaistelu tekoälyn ohjaamia joukkoja ja erilaisia hirvityksiä vastaan. Laitos 3826 on täynnä vaaroja, joiden ainoana tehtävänä tuntuu olevan ihmiskunnan pysäyttäminen.

Atomic Heart esittää näkemyksen menneiden päivien utopiasta, jolloin suurvaltojen voittama maailmasota on kaukana takanapäin ja uusi, parempi tulevaisuus on ottanut sen paikan. Yhdessä tieteellisten läpimurtojen kanssa on ihmiskunta kukoistanut ja vienyt maailmaa kohti parempaa tulevaisuutta tekoälyn kanssa. Kehittyneet robotit ja muut koneet ovat toimineet keihäänkärkenä kuvitteellisen, paremman Neuvostoliiton nimissä. Näin asiat olivatkin Atomic Heartin retrofuturistisessa maailmankuvassa ennen kuin kaikki meni pieleen.

Pelaajan ohjastama agentti P-3 joutuu epätoivoiseen taisteluun ihmiskunnan ja paremman huomisen puolesta. Selviytyäkseen hengissä hänen täytyy kyetä taistelemaan läpi helvetillisten robottiarmeijoiden ja nujertamaan vihamieliset koneet, mutantit ja muut epätodelliset vastustajat. Apunaan hänellä on vaikuttava arsenaali erilaisia aseita ja apuvälineitä. Lisäksi hahmokehityksen myötä avautuvat lisäominaisuudet auttavat pelaajaa selviytymään uusista haasteista. Peli yhdistääkin toisiinsa kevyttä roolipelikehitystä ja vimmaisaa toimintaa.

Upealla grafiikalla, vaikuttavalla äänimaailmalla ja kiehtovalla tarinalla rakennettu peli tarjoaa pelaajalle kolme eriasteista vaikeustasoa, joista voi valita omansa sopivan haastavuuden nimissä.

Atomic Heart ilmestyy tänään 21. helmikuuta PlayStation 5, Xbox Series X ja S, ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle. Uuden sukupolven pelikoneiden lisäksi peli on optimoitu toimimaan myös PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla ja kannettavalla Deck -pelilaitteella.

Kommentoi

Atomic Heart -pelin uudella trailerilla nähdään The Boys ja Supernatural -sarjojen Jensen Ackles Kommentit pois päältä artikkelissa Atomic Heart -pelin uudella trailerilla nähdään The Boys ja Supernatural -sarjojen Jensen Ackles

Atomic Heart

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Atomic Heart ammentaa historiasta yhdistäen toimintapeliin robottiteknologiaa ja maailmansodan jälkeisiä tunnelmia. Pelin uudella esittelyvideolla nähdään muun muassa The Boys- ja -sarjoista tuttu Jensen Ackles. Voit katsoa videon alta.

Vuoteen 1955 sijoittuva Atomic Heart kertoo ajasta, jossa toisen maailmansodan kauheudet ovat taakse jäänyttä historiaa. Neuvostoliitto on voimissaan huipputason teknologialla, jonka keihäänkärkenä toimivat automatiikan ja robotiikan saavutukset. Utopistinen maailma on saavuttanut rauhan ihmisten ja keinoälyn yhteisvoimin. Samalla kehittynyt tekoäly on kuitenkin saanut aikaiseksi jotain paljon pahempaa ja edessä onkin todellinen atomiajan uhka.

Pelaajan ohjastama agentti P-3 selvittää tapahtumia ja joutuu konfliktien keskiöön, jonka maailma on ankara ja armoton. Vastaansa hän saa muun muassa jättimäisiä hyökkäyskoneita sekä mutatoituneita hirviöitä. Apunaan pelaajahahmolla on erikoiskykyjä sekä huippukehittyneitä aseita ja lisävarusteita. Näin kiivastempoinen taistelu pysyy jännittävänä ja palkitsevana kautta linjan.

Atomic Heart on -pelistudion ensimmäinen peli ja onkin ollut kehityksessä jo peräti viiden vuoden ajan. Sen huikea grafiikka, ensiluokkainen pelattavuus ja upea äänimaailma on luotu intohimolla ja taidolla. Kolmella eri vaikeustasolla peli tarjoaa koettavaa sekä satunnaispelaajalle että haasteita kaipaavalle ekspertille. Luvassa on yli 20 tuntia pitkä päätarina ja reilun 15 tunnin edestä erilaisia sivutehtäviä ja muita juonteita. Upeita välivideoita pelissä on peräti puolentoista tunnin edestä.

Atomic Heart julkaistaan 21. helmikuuta 2023 sekä PlayStation 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 ja Xbox One -pelikonsoleille että :lle. Uuden sukupolven pelikoneiden lisäksi peli on optimoitu toimimaan myös PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla ja kannettavalla Steam Deck -pelilaitteella.

Kommentoi