Citadel -vakoojasarja alkaa huhtikuussa Prime Videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Citadel -vakoojasarja alkaa huhtikuussa Prime Videolla

Citadel

on julkaisemassa Richard Maddenin ja Priyanka Chopra Jonasin tähdittämää uraauurtavaa ja maailmanlaajuista vakoilusarjaa nimeltä Citadel. Sarja ilmestyy palveluun huhtikuun 28. päivä kahden jakson voimin ja uusia jaksoja nähdään joka perjantaina aina 26. toukokuuta asti.

Kahdeksan vuotta sitten Citadel kaatui. Manticore-järjestö manipuloi maailmaa varjoista käsin ja agentit tuhosivat riippumattoman maailmanlaajuisen vakoiluviraston, jonka tehtävänä oli ylläpitää kaikkien turvallisuutta. Citadelin kaatumisen myötä eliittiagenttien Mason Kanen (Richard Madden) ja Nadia Sinhin (Priyanka Chopra Jonas) muistot pyyhkiytyivät. Siitä lähtien he ovat pysyneet piilossa ja rakentaneet uutta elämää uusilla henkilöllisyyksillä, tietämättä menneisyydestään.

Eräänä yönä Masonin jäljille pääsee hänen entinen Citadel-kollegansa Bernard Orlick (Stanley Tucci), joka tarvitsee kipeästi Masonin apua estääkseen Manticorea luomasta uutta maailmanjärjestystä. Mason etsii entisen kumppaninsa Nadian ja vakoojat lähtevät tehtävälle, joka vie heidät ympäri maailmaa. Samalla he joutuvat kamppailemaan salaisuuksien, valheiden ja vaarallisten tilanteiden pyörteisiin.

Richard Madden näyttelee Mason Kanen roolissa ja hänen lisäkseen Priyanka Chopra Jonas näyttelee Nadia Sinhiä, Stanley Tucci Bernard Orlickia, Lesley Manville Dahlia Archeria, Osy Ikhile Carter Spenceä, Ashleigh Cummings Abby Conroyta, Roland Møller Anders Siljeä ja Davik Siljeä, Caoilinn Springall Hendrix Conroyta ja muita.

Amazon Studiosin ja Russon veljesten AGBO:n tuottaman Citadelin tuottajina toimivat Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot ja Scott Nemes AGBO:lle, ja David Weil toimii sarjan juontajana ja tuottajana. Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner ja Scott Rosenberg toimivat Midnight Radion vastaavina tuottajina. Newton Thomas Sigel ja Patrick Moran toimivat myös vastaavina tuottajina.

Citadel -vakoojasarja ilmestyy suoratoistopalveluun huhtikuun 28. päivä kahden jakson voimin.

Kommentoi

Rachel Weiszin tähdittämästä Dead Ringers -minisarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rachel Weiszin tähdittämästä Dead Ringers -minisarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Dead Ringers

Prime Video on julkaissut ensimmäisen trailerin huhtikuun lopulla starttaavasta Dead Ringers -minisarjasta, jota tähdittää Rachel Weisz.

Kyseessä on moderni versio David Cronenbergin Erottamattomat -trilleristä vuodelta 1988. Weisz nähdään kaksosten Elliotin ja Beverly Mantlen rooleissa, jotka jakavat kaiken keskenään: huumeet, rakastajat sekä anteeksipyytelemättömän asenteen.

Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluvat lisäksi myös Britne Oldford (The Umbrella Academy, American Horror Story: Asylum), Poppy Liu (Hacks, Better Call Saul), Michael Chernus (Severance, Orange is the New Black), Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Saint Maud) Rebeccana ja Emily Meade (The Deuce, The Leftovers) Susania.

saapuu Prime Video -suoratoistopalveluun huhtikuun 21. päivä.

Kommentoi

Sukupuolirooleja ravisteleva scifisarja The Power alkaa perjantaina – Toni Collette tähdittää Prime Videon yhtä kevään odotetuinta sarjaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sukupuolirooleja ravisteleva scifisarja The Power alkaa perjantaina – Toni Collette tähdittää Prime Videon yhtä kevään odotetuinta sarjaa

The Power

Kirjailija Naomi Aldermanin New York Timesin bestseller-romaaniin perustuva vallankumouksellinen scifitrilleri saa ensi-iltansa Prime Videolla 31. maaliskuuta. Sarja on Amazon Studiosin ja SISTER-studion (Chernobyl) yhteistuotantoa, jonka showrunnerina toimii Raelle Tucker (True Blood).

The Power -sarjan maailma on kuin omamme, mutta pienellä erolla: yhtäkkiä ja täysin odottamatta teini-ikäisille tytöille kehittyy sähköinen voima, jonka he voivat suunnata muihin ihmisiin. Sarjassa seurataan hahmoja maailman kaikista kolkista aina Lontoosta Seattleen ja Nigeriasta Itä-Eurooppaan – samalla kun teini-ikäisten solisluista kehittyvä voima kääntää maailman valtasuhteet täydellisesti päälaelleen.

“Tarinassa tarkastellaan mahdollista ja jokseenkin välitöntä voimatasapainoa sukupuolten välillä. Olemme kaikki syntyneet maailmaan, jossa on yhteiskunnallista sukupuolten välistä epätasa-arvoa. Tässä [sarjassa] asetelmat kääntyvät päälaelleen.”

“Margot on tasapainoinen, suoraviivainen, rehellinen, älykäs ja intohimoinen nainen. Hän on myös kolmen lapsen äiti, jonka tukena on elämään yhtä intohimoisesti suhtautuva aviomies. Molemmat uskovat sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja tasa-arvoon. Margot on myös Seattlen pormestari, ja koska hän on totuudenetsijä ja -kertoja, asettaa hän epävarmoina aikoina itsensä ja työnsä alttiiksi paljastaakseen sen, mitä todella tapahtuu.”

kertoo Toni Collette, joka nähdään Seattlen pormestarin Margot Cleary-Lopezin roolissa

Sarjan päärooleissa nähdään lisäksi John Leguizamo (Rob Lopezin roolissa), Auli’i Cravalho (Jos Cleary-Lopezin roolissa), Toheeb Jimoh (Tunde Ojon roolissa), Josh Charles (Daniel Dandonin roolissa), Eddie Marsan (Bernie Monken roolissa), Ria Zmitrowicz (Roxy Monken roolissa), Zrinka Cvitešić (Tatiana Moskalevin roolissa), Halle Bush (Allie Montgomeryn roolissa) sekä monia muita huippunäyttelijöitä.

sarja saapuu Prime Videolle 31. maaliskuuta.

Kommentoi