Cities: Skylines -kaupunkirakentelu saa jatkoa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Cities: Skylines -kaupunkirakentelu saa jatkoa – katso traileri

Cities: Skylines 2

Interactive on ilmoittanut julkaisevansa jatkoa suositulle Cities: Skylines -kaupunginrakentelupelille. Katso alta tulevan Cities: Skylines 2 -pelin traileri.

Vielä ei ole varmaa miten jo kahdeksan vuoden iän saavuttanut peli tulee päivittymään. Ainakin mukana tulee olemaan liikenne- ja talousjärjestelmät, lukuiset rakennus ja muokkausvaihtoehdot sekä modausmahdollisuudet.

Lisäksi uuden pelin luvataan olevan entistä eläväisempi.

ilmestyy tänä vuonna 5 ja Series X sekä S -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja Second Life luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

ilmestyy PC:lle ja Storen kautta tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi

Cities: Skylines päivittyy ilmaiseksi uuden sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Cities: Skylines päivittyy ilmaiseksi uuden sukupolven konsoleille

Cities: Skylines

Kotimaisen Colossal Order kehittäjän Cities: Skylines -kaupunginrakentelupelin konsoliversio on saamassa Remastered -uusinnon uuden sukupolven konsoleille helmikuun 15. päivä.

Päivityksen myötä pelialue laajenee alkuperäisestä 9 palasta aina 25 rakennettavaan palaan. Mukana on myös karttaeditori, jolla pelaajat voivat luoda omia karttojaan.

Mukana on myös etäisyyden osoitin, pikavalitsin sekä uusi hallintapaneeli säälle, ajankohdalle sekä muille ympäristömuuttujille. Myös erilaisten esineiden sijoittaminen tulee olemaan uudessa versiossa entistä parempaa.

Päivitys tulee olemaan ilmainen kaikille, jotka omistavat pelin PlayStation 4 ja One -konsoleille.

Cities: Skylines – Remastered ilmestyy ja Series X sekä S -konsoleille helmikuun 15. päivä.

Kommentoi