Codemasters osti Project Cars -pelien kehittäjän Slightly Mad Studiosin Kommentit pois päältä artikkelissa Codemasters osti Project Cars -pelien kehittäjän Slightly Mad Studiosin

Project CARS 2

Autopelien veteraanikehittäjiin kuuluva on ostanut brittiläisen myöskin autopeleihin keskittyneen Slightly Mad Studiosin. Näin Project Cars -pelisarja siirtyy jo nimekkäiden Dirt, ja virallisten F1 -pelisarjojen joukkoon.

Myyntihinnaksi on ilmoitettu 30 miljoonaa dollaria ja 10 vuotta sitten perustettu Slightly Mad tulee säilymään omana studiona Codemastersin alaisuudessa.

Project Cars -pelisarjan lisäksi Slightly Mad on kehittäny myös kaksi Need For Speed: Shift -peliä, sekä yhden Test Drive -pelin.

Slightly Mad oli myös kehittämässä alkuvuodesta täysin omaa konsoliaan nimeltä Mad Box. Laitteen piti mahdollistaa -kuvanlaatu ja 120 fps:n ruudunpäivitys sekä siinä olisi pitänyt olla -tuki. Mutta kyseistä laitetta tuskin tullaan näkemään, koska suurin osa laitteen rahoittajista on jättänyt projektin. Nyt yrityskaupan myötä laite on todennäköisesti kuopattu, sillä sitä ei mainittu sanallakaan.

osti myöskin brittiläisen autopelifirman Evolution Studiosin vuonna 2016. Studio tunnetaan mm. DriveClub -pelisarjan kehittäjänä.

Kommentoi

Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa

Project CARS 3

on kertonut lopettavansa Project CARS -ajopelisarjan. Pelin parissa työskennelleet Slightly Mad Studiosin tiimit siirtyvät muiden pelien pariin.

Project CARS -pelisarja päätyi :lle vuonna 2021 kun se osti pelistudion :n nenän edestä.

Ensimmäinen Project CARS -peli ilmestyi vuonna 2015 ja sai jatkoa Project 2 -pelin myötä vuonna 2017. Nämä kaksi ensimmäistä peliä poistuivat pelikauppojen listoilta aiemmin tänä vuonna umpeentuneiden auto- ja ratalisenssien myötä.

Pelisarjan viimeisin osa Project 3 ilmestyi vuonna 2020, mutta ei onnistunut saavuttamaan aiempien pelien suosiota. ei myöskään sovi enää :n ajopelien portfolioon. EA:lla on mm. Need For Speed, Grid ja F1 -pelisarjat.

Kommentoi

GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan

GRID Legends

EAn ja Codemastersin Legends -ajopeli on saanut uuden kestävyyspelitilan, jossa pelaajat pääsevät koettelemaan taitojaan useiden ajoluokkien kera. Voit katsoa Enduring Spirit -pelitilan trailerin alta.

Uuden pelitilan lisäksi peliin on saatu uutena ratana legendaarinen Fuji Speedway -kilparata. Mukana on myös neljä uutta autoa: Mazda Autozam AZ-1 Mazdaspeed, Bentley Continental GT3, Bentley Speed 8 sekä BMW V12 LMR.

GRID Legends on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Origin ja Steam -palveluiden kautta. Enduring Spirit -lisäosan voi ostaa erikseen ja sen saa ilmaiseksi osana pelin Deluxe Edition -versiota.

Kommentoi