Codemasters osti Project Cars -pelien kehittäjän Slightly Mad Studiosin Kommentit pois päältä artikkelissa Codemasters osti Project Cars -pelien kehittäjän Slightly Mad Studiosin

Project CARS 2

Autopelien veteraanikehittäjiin kuuluva on ostanut brittiläisen myöskin autopeleihin keskittyneen Slightly Mad Studiosin. Näin -pelisarja siirtyy jo nimekkäiden , ja virallisten F1 -pelisarjojen joukkoon.

Myyntihinnaksi on ilmoitettu 30 miljoonaa dollaria ja 10 vuotta sitten perustettu Slightly Mad tulee säilymään omana studiona Codemastersin alaisuudessa.

Project Cars -pelisarjan lisäksi Slightly Mad on kehittäny myös kaksi -peliä, sekä yhden -pelin.

Slightly Mad oli myös kehittämässä alkuvuodesta täysin omaa konsoliaan nimeltä . Laitteen piti mahdollistaa 4K-kuvanlaatu ja 120 fps:n ruudunpäivitys sekä siinä olisi pitänyt olla VR-tuki. Mutta kyseistä laitetta tuskin tullaan näkemään, koska suurin osa laitteen rahoittajista on jättänyt projektin. Nyt yrityskaupan myötä laite on todennäköisesti kuopattu, sillä sitä ei mainittu sanallakaan.

Codemasters osti myöskin brittiläisen autopelifirman Evolution Studiosin vuonna 2016. Studio tunnetaan mm. -pelisarjan kehittäjänä.

EA Sports ja Codemasters julkaisevat uuden WRC -pelin marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports ja Codemasters julkaisevat uuden WRC -pelin marraskuussa

Nyt se on vihdoin virallista, EA Sports ja ovat julkaisemassa ensimmäistä -rallipeliä. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Pelin taustalla on kokenut tiimi, joka on vastannut aiemmin ja -pelisarjojen kehityksestä. EA Sports WRC on kehitetty Unreal Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä löytyy 18 virallista FIA World Rally Championship -rataa ja yli 600 km tietä asfaltti-, hiekka- tai lumipinnalla. Mukana on 10 nykyistä WRC, WRC2 sekä Junior WRC -autoa sekä 68 ikonista ralliautoa 60 vuoden ajalta.

Odotetuista ominaisuuksista pelissä on Dynamic Handling System, joka tarjoaa entistä realistisemman digitaalisen rallikokemuksen. Mukana on myös Builder -ominaisuus, jonka avulla täysin omanlaisen modernin ralliauton suunnittelu onnistuu aina, runkoa, osia ja sisustaa myöten.

Peliä on odotettu aina vuodesta 2020 asti kun Codemasters hankki WRC -lisenssin itselleen viideksi vuodeksi.WRC -lisenssin. Lisenssi alkaa tästä vuodesta ja kestää aina vuoteen 2027 asti. osti Codemastersin samana vuonna.

EA Sports WRC ilmestyy ja sekä S -konsoleille, että :lle marraskuun 3. päivä 2023. Pelin ennakkoon tilanneet pääsevät kokeilemaan peliä kolme päivää aikaisemmin.

Tulevan Test Drive -ajopelin uudella videolla kruisaillaan Hong Kongin kaduilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Test Drive -ajopelin uudella videolla kruisaillaan Hong Kongin kaduilla

Test Drive Unliimited Sola Crown

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja NACONin julkaisemasta Unlimited Solar Crown -autopelistä julkaistiin pelin alfaversioon perustuva esittelyvideo, jossa kurvaillaan sekä kaupungissa että maastossa.

ei ole pelkkä autopeli, jossa ihaillaan nopeita autoja ja kolutaan läpi tarkkaan rajattuja kilparatoja. Enemmänkin kyseessä on luksuselämäntyyliä ja Hong Kongin kaupunkia mallintava ajopelikokemus, jossa toki ajellaan hulppeilla autoilla, mutta myös nautitaan ensiluokkaisesta elämästä muutoinkin kuin radoilla ajaen.

Pelin uudella esittelyvideolla tutustutaan autoilevaan elämäntapaan kaupungin kaduilla ja myös sen ulkopuolella. Radiokanavilta soiva musiikki luo omaa tunnelmaansa kaupungin rakennusten lailla ja tuo lisäsävyä ajamiseen. Yksityiskohdat, kuten risteyksissä käytettävät suuntavilkut tuovat pelin lähemmäs oikean maailman ajamista kuin ralli- tai kilparatojen kisailua. On myös hyvä huomata, että Hong Kongissa on vasemmanpuoleinen liikenne.

Peliä esittelevä versio on vielä alfavaiheessa ja peliin onkin luvassa monenlaisia kohennuksia niin graafisesti kuin pelattavuudenkin osalta. Lopullisessa versiossa on vaikuttava valikoima upeita arvostetuilta autovalmistajilta. Mukana ovat esimerkiksi Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo, joilla ajamisesta pelaaja pääsee nauttimaan. Lisäksi omia autojaan pääsee myös tuunaamaan monin eri tavoin.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy alkuvuonna 2024 sekä ja sekä S -pelikonsoleille että :lle.