Codemasters sai virallisen WRC-lisenssin vuodesta 2023 alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Codemasters sai virallisen WRC-lisenssin vuodesta 2023 alkaen

DIRT 5 - Norja

Colin McRae ja Dirt -ajopeleistä tuttu on napannut itselleen virallisen WRC-lisenssin, joka alkaa vuodesta 2023 ja kestää aina vuoteen 2027 asti.

Edellisen kerran Codemasters on tehnyt pelin WRC-lisenssin kanssa vuonna 2002, jolloin Colin McRae Rally 3 ilmestyi. Parhaillaan WRC-lisenssiä pitää hallussa , jonka seuraava peli ilmestyy syyskuun 3 päivä.

Codemastersin seuraava peli on puolestaan , joka ilmestyy lokakuussa 2020.

EA Sports ja Codemasters julkaisevat uuden WRC -pelin marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports ja Codemasters julkaisevat uuden WRC -pelin marraskuussa

Nyt se on vihdoin virallista, EA Sports ja ovat julkaisemassa ensimmäistä -rallipeliä. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Pelin taustalla on kokenut tiimi, joka on vastannut aiemmin ja -pelisarjojen kehityksestä. EA Sports WRC on kehitetty Unreal Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä löytyy 18 virallista FIA World Rally Championship -rataa ja yli 600 km tietä asfaltti-, hiekka- tai lumipinnalla. Mukana on 10 nykyistä WRC, WRC2 sekä Junior WRC -autoa sekä 68 ikonista ralliautoa 60 vuoden ajalta.

Odotetuista ominaisuuksista pelissä on Dynamic Handling System, joka tarjoaa entistä realistisemman digitaalisen rallikokemuksen. Mukana on myös Builder -ominaisuus, jonka avulla täysin omanlaisen modernin ralliauton suunnittelu onnistuu aina, runkoa, osia ja sisustaa myöten.

Peliä on odotettu aina vuodesta 2020 asti kun Codemasters hankki WRC -lisenssin itselleen viideksi vuodeksi.WRC -lisenssin. Lisenssi alkaa tästä vuodesta ja kestää aina vuoteen 2027 asti. osti Codemastersin samana vuonna.

EA Sports WRC ilmestyy PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että :lle marraskuun 3. päivä 2023. Pelin ennakkoon tilanneet pääsevät kokeilemaan peliä kolme päivää aikaisemmin.

Neljä lisäosaa ladattavissa ilmaiseksi DiRT Rally 2.0 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä lisäosaa ladattavissa ilmaiseksi DiRT Rally 2.0 -peliin

DiRT Rally 2.0

tarjoaa parhaillaan Rally 2.0 -peliin ilmaiseksi neljää lisäosaa Steamissä. Mukana on Finland, Germany, Sweden sekä Wales -lisäoat.

Finland DLC

Yksi maailman nopeimmista ja tunnetuimmista rallikohteista, jossa on täynnä valtavia hyppyjä ja räjähtävän korkeita keskinopeuksia. Paksu irtosora ja reitin aaltoileva luonne tekevät auton hallinnasta erityisen haastavaa.

Germany DLC

Saksa tarjoaa ainutlaatuisen haasteen asfaltilla. Kilpaile alkuperäisestä DiRT Rally -pelistä tutuilla teknisillä asfalttierikoiskokeilla Baumholderissa.

Sweden DLC

Haasta Värmlannin käänteiset lumipenkat Ruotsin rallissa. Toinen paluun tekevä suosikki alkuperäisestä DiRT Rally -pelistä.

Wales DLC

Walesin mäkisillä alueilla ajettava ralli vie kuljettajat äärirajoille, kun he suunnistavat märissä ja liukkaissa metsäosuuksissa.

Lisäosien lataaminen edellyttää, että omistaa alkuperäisen -pelin Steamissä.