Control saapuu Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Control saapuu Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille

Control: The Foundation

Kotimaisen Remedy Entertainmentin psykologinen trilleripeli on saapumassa seuraavan sukupolven ja -konsoleille.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa ei vielä paljastettu, mutta konsolit ilmestyvät tämän vuoden lopulla. Peli sai viimeisimmän The Foundation -lisäosan maaliskuussa ja seuraava AWE -lisäosa ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Control nappasi parhaan teknologian ja Nordic Game of the Year palkinnon Nordic Game Awards -tapahtumassa aiemmin tänä vuonna.

Kommentoi

Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Control AWE

Kotimaisen Remedy Entertainmentin on saamassa odotetun Alan Wake -aiheisen AWE -lisäosansa tämän kuun lopulla. Lisäosa ilmestyy elokuun 27. päivä.

AWE eli Altered World Event -lisäosa vie pelaajat takaisin Oldest Housen osaan, joka ei ole auki vuosikausiin. Investigations Sector tarjoaa täysin uudenlaisen vastuksen Jesselle. Vastassa on myös uudenlainen Hiss Airborne Ranger -vihollinen.

Control x Alan Wake
AWE -lisäosassa tullaan näkemään toisesta Remedyn pelistä tuttu hahmo.

Uusien vastuksien lisäksi Jesse saa uuden Surge palveluaseen, joka käyttäytyy sticky-kranaatin tavoin. Pelialueelta löytyvät kolikkopelit puolestaan tarjoavat erilaisia pelimuotoja, kuten Horde ja Time Trial -tilat. Voit myös pelata suositun Ashtray Mazen uudelleen pelikoneiden kautta.

AWE ilmestyy elokuun 27. päivä ja tulee olemaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi

Tältä näyttää uudistunut ja nopeampi Xbox -kauppa Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää uudistunut ja nopeampi Xbox -kauppa

Xbox Digital Store

Microsoft on paljastanut tulevan uudistuneen Xbox digitaalisen kauppapaikkansa ulkonäön. Uudenkarheaa kauppapaikkaa pääsevät kokeilemaan ensimmäisenä Xbox Insider -käyttäjät. Näille palvelu avautuu kokeiltavaksi huomenna keskiviikkona elokuun 5. päivä.

Uudistunut kauppapaikka on kaksi kertaa edeltäjäänsä nopeampi ja latautuu jopa alle kahdessa sekunnissa. Kaupan selattavuutta on paranneltu ja Xboxin PC -applikaatiosta tuttu sivuvalikko löytyy uudistuneesta versiosta.

Xbox Digital Store

Uusi kauppa tukee myös paremmin uudelleen lanseerattua Game Pass -palvelua. Myös erilaiset alennukset ja erikoishinnat ovat paremmin näkyvillä. Saman pelin eri versioita voi myös vertailla kätevämmin.

Uudistunut Xbox kauppapaikka tulee olemaan saatavilla Xbox One ja -konsoleille.

Kommentoi