Control sai loppupelin Expeditions päivityksen – lisää luvassa maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Control sai loppupelin Expeditions päivityksen – lisää luvassa maaliskuussa

Control

Kotimaisen -pelifirman toimintaseikkailu on saanut Expeditions -päivityksen, joka tarjoaa lisää pelattavaa pelin läpäisseille. Expeditions tarjoaa nipun aikarajoilla varustettuja haasteita, kolmella eri vaikeustasolla.

Jokainen vaikeustaso vaikuttaa eritavoin, oli se sitten aseen tuhovoima tai voimakkaampina vastustajina. Vastineeksi pelaaja saa uusia modeja, raaka-aineita ja uutta vaatetta päähahmolle.

LIsäsisältöä peliin on luvassa maaliskuussa kun The Foundations -lisäosa ilmestyy. AWE -lisäosa, joka linkittyy Remedyn toiseen -peliin ilmestyy ensi vuoden kevät-kesällä.

Control oli ehdolla yhteensä 7 kategoriassa vuoden parhaaksi peliksi Game Awards -tapahtuamassa ja vei kotiin Best Art Direction -palkinnon.

Control on parhaillaan saatavilla ja -konsoleille sekä :lle.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.