Control sai loppupelin Expeditions päivityksen – lisää luvassa maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Control sai loppupelin Expeditions päivityksen – lisää luvassa maaliskuussa

Control

Kotimaisen Entertainment -pelifirman Control toimintaseikkailu on saanut Expeditions -päivityksen, joka tarjoaa lisää pelattavaa pelin läpäisseille. Expeditions tarjoaa nipun aikarajoilla varustettuja haasteita, kolmella eri vaikeustasolla.

Jokainen vaikeustaso vaikuttaa eritavoin, oli se sitten aseen tuhovoima tai voimakkaampina vastustajina. Vastineeksi pelaaja saa uusia modeja, raaka-aineita ja uutta vaatetta päähahmolle.

LIsäsisältöä peliin on luvassa maaliskuussa kun The Foundations -lisäosa ilmestyy. AWE -lisäosa, joka linkittyy Remedyn toiseen Alan Wake -peliin ilmestyy ensi vuoden kevät-kesällä.

Control oli ehdolla yhteensä 7 kategoriassa vuoden parhaaksi peliksi Game Awards -tapahtuamassa ja vei kotiin Best Art Direction -palkinnon.

Control on parhaillaan saatavilla 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi