Crusader Kings III -pelin uusin traileri keskittyy pelihahmoihin Kommentit pois päältä artikkelissa Crusader Kings III -pelin uusin traileri keskittyy pelihahmoihin

Crusader Kings III

Keskiaikaan sijoittuva roolipeliä ja strategiaa yhdistelevä on saanut uuden trailerin, jolla keskitytään pelin hahmoihin.

Videolla esitellään kuinka pelin keskeisessä roolissa olevat hahmot saavat persoonallisuutensa ja taitonsa. Se millainen hahmostasi tai lapsistasi tulee, siihen vaikuttavat mm. koulutus, ihmissuhteet, terveys, taidot ja elämäntyyli.

Suositun pelisarjan kolmas osa jatkaa siitä mistä edelliset jäivät. Tehtävänäsi on laajentaa ja kehittää valtakuntaasi. Käytössäsi on diplomatia, sota tai vaikkapa kuninkaallinen avioliitto. Alueet ulottuvat aina Espanjasta Intiaan ja Skandinaviasta Keski-Afrikkaan.

Hallitsijan täytyy suojella henkeään niin ulkomaalaisten kuin omien alaisten kateudelta. Palkkaa vakoojia ja palkkamurhaajia, liity poliittisiin ryhmiin ja rankaise vääräuskoisia säilyttääksesi paikkasi valtaistuimella.

Crusader Kings III ilmestyy yksinoikeudella :lle ja -tilauspalveluun syyskuun 1. päivä 2020.

Kommentoi

No Man’s Sky sai valtavan Origins -päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky sai valtavan Origins -päivityksen

No Man's Sky

Avaruussimulaatio No Man’s Sky on saanut uuden Origins -päivityksen, joka tuo peliin liudan uutta sisältöä.

Päivityksen myötä peliin on saatu monipuolesempia planeettoja, uudenlaista maastoa, uusia eläimiä kuten valtavat hiekkamadot, sääolosuhteita, rakennuksia ja paljon muuta. Voit lukea kaiken päivityksen sisällöstä Hello Gamesin sivuilta.

Alunperin vuonna 2016 ontuneesti ilmestynyt peli on sittemmin saanut monia päivityksiä kuten esimerkiksi VR-tuen ja aiemmin tänä vuonna tuen ristiinpelaamiselle. Peliin on saanut aiempien päivityspakettien myötä myös tukikohdan rakentamista, erilaisia kulkuneuvoja sekä uusia biomeja.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Amnesia: The Dark Descent täytti 10 vuotta – pelin koodi avoimeksi Kommentit pois päältä artikkelissa Amnesia: The Dark Descent täytti 10 vuotta – pelin koodi avoimeksi

Amnesia: The Dark Descent

10 vuotta on ehtinyt kulua Amnesia: The Dark Descent -kauhuselviytymispelin julkaisusta. Sen kunniaksi kehittöjä Frictional Games on laittanut pelin koodin avoimeen jakoon.

The Dark Descent -pelin lisäksi myös Amnesia: A Machine for Pigs -pelin koodi on saatavilla. Molemmat koodit löytyvät GitHubista.

Pelisarja on tunnettu monista modeistaan ja avoin lähdekoodi tulee helpottamaan uusien modien tekemistä. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

Kommentoi