Cuphead lisäosa viivästyy jälleen – ilmestyy ensi vuoden puolella Kommentit pois päältä artikkelissa Cuphead lisäosa viivästyy jälleen – ilmestyy ensi vuoden puolella

Cuphead: The Delicious Last Course

Monille jopa hävyttömän haastavan -tasohyppelypelin odotettua The Delicious Last Course -lisäosaa joudutaan odottelemaan vielä ensi vuoden puolelle.

Syyksi viivästykselle kehittäjä StudioMDHR on kertonut koronaviruksen aiheuttamat hankaluudet. Studio haluaa olla varma siitä, että lisäosan materiaali vastaa laadultaan peruspelin tason.

Lisäosan piti alunperin ilmestyä jo vuonna 2019, mutta sen julkaisua viivästettiin tämän vuoden puolelle heinäkuussa 2019. Tällöin syyksi kerrottiin kehittäjän halun viimeistellä lisäosan materiaali ja säästää työntekijöitä ylikuormitukselta.

Lisäosan myötä peliin saadaan uusi hahmon Ms. Chalice, jolla on täysin erilainen pelityyli. Hahmolla voi pelata läpi koko pelialueen ja lisäksi täysin uuden alueen joka tulee lisäosan mukana.

Cuphead: The Delicious Last Course ilmestyy ensi vuoden puolella ja Nintendo -konsoleille sekä :lle. Peli on saatavilla jopa Tesloihin!

Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Towaga: Among Shadows

Sunnyside Gamesin kehittämä ja Noodlecaken julkaisema toimintapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Towaga: Among Shadows on tyylikäs 2D-räiskintäpeli, jossa pelaaja omaksuu valon mestarin roolin. Matkaa lumotun maan halki ja taistele raivoisten olentojen laumoja vastaan käyttäen voimakkaita loitsujasi.

Peli tarjoaa yli 70 ainutlaatuista kenttää, joilla pelaaja voi hioa taitojaan ja avata uusia varusteita. Neljä erilaista pelitilaa pitävät kokemuksen monipuolisena. Samalla kun kukistat pahuuden voimia, paljastuu Az'Kalarin salaperäinen menneisyys kerättämiesi esineiden kautta.

Towagan visuaalinen ilme on animaatioelokuvien inspiroima ja mukaansatempaava ääniraita luo eeppisen tunnelman taisteluihin. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.