Cyberpunk 2077 -fanielokuva sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -fanielokuva sai uuden trailerin

Cyberpunk 2077 - Phoenix Program

Tulevaan -pelin innoittama fanielokuva on saanut uuden trailerin.

Projektin ohjaajana toimii stunttinäyttelijä Vi-Dan Tran, joka on työskennellyt mm. , ja tulevan -elokuvan parissa. Näyttelijöinä nähdään taitavia cosplay-taiteilijoita. Valitettavasti projektin eteneminen on parhailaan jäissä koronaviruksen aiheuttamien eristyksien vuoksi.

Cyberpunk 2077 peli ilmestyy syyskuun 17. päivä ja kehittäjä aikoo paljastaa uutta tulevasta pelistä kesäkuussa.

Kommentoi

Witcher 3 -pelin pahis on Gwentin seuraavan lisäosan pääosassa Kommentit pois päältä artikkelissa Witcher 3 -pelin pahis on Gwentin seuraavan lisäosan pääosassa

Gwent - Master Mirror

on ilmoittanut julkaisevansa viidennen lisäosan Witcher-aiheiseen Gwent -korttipeliin. Lisäosa kantaa nimeä Master Mirror ja se ilmestyy kesäkuun 30. päivä PC:lle sekä iOS ja Android -laitteille.

Lisäosa tuo peliin 70 uutta korttia, jotka kaikki liittyvät The Witcher 3: Wild Hunt -pelistä tuttuun Gaunter O’Dimm pahikseen. Korttien mukana on uusia kehittyviä Legendary -kortteja, jotka vahvistuvat kierroksien aikana. Faction -korttien lisäksi paketissa on myös 11 neutraalia korttia.

Peliin tulee myös uusia tiloja kuten Veil, joka voi suojata yksikkökorttiasi muilta tiloilta. Rupture puolestaan aiheuttaa vahinkoa yksikkökortille. Mukana on myös muita lisäyksiä pelimekaniikkaan kuten Devotion, Echo, Veteran, Conspiracy ja Symbiosis. Voit lukea tarkemmat tiedot lisäosasta täältä.

Master Mirror on ilmainen, mutta tarjolla on myös maksullisia ennakkotilausversioita, joista Gaunter O’Dimm Pre-order Pack sisältää 25 Master Mirror kegiä ja erityisen Gaunter O’Dimm skinin. Cursed Mirror Pre-order Pack puolestaan sisältää 10 Master Mirror kegiä ja Master Mirror kortin kääntöpuolen.

Gwent on saatavilla ilmaiseksi PC:lle sekä iOS ja Android -laitteille.

Kommentoi

Cyberpunk 2077:n esittelytilaisuutta lykättiin — Taustalla Yhdysvaltojen mielenosoitukset Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077:n esittelytilaisuutta lykättiin — Taustalla Yhdysvaltojen mielenosoitukset

ilmoitti eilen, että Night City Wire -verkkolähetystä lykätään kesäkuun 25. päivään. Verkkolähetyksessä oli tarkoitus esitellä studion syksyllä julkaistavaa -peliä. Päätöksen taustalla ovat Yhdysvalloissa syttyneet, mellakoiksi asti kärjistyneet mielenosoitukset, joilla otetaan kantaa tummaihoisen väestön eriarvoiseen asemaan.

Studio kertoo odottavansa yhä innolla Cyberpunkin esittelyä, mutta tällä hetkellä käytävät keskustelut ovat tärkeämpiä. CD Projekt Red tahtoo päätöksellään varmistaa, että mielenosoittajien ääni kuullaan, eli Cyberpunk 2077 -striimin ei tahdota vievän yleisön huomiota muualle.

Myös Activision ja Sony tekivät tällä viikolla vastaavia päätöksiä. Sony ilmoitti lykkäävänsä PS5-pelien julkaisutilaisuutta, ja Call of Duty: Warzonen seuraavia kausia viivästytetään samoin perustein.

Kommentoi