Cyberpunk 2077 -fanielokuva sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -fanielokuva sai uuden trailerin

Cyberpunk 2077 - Phoenix Program

Tulevaan -pelin innoittama fanielokuva on saanut uuden trailerin.

Projektin ohjaajana toimii stunttinäyttelijä Vi-Dan Tran, joka on työskennellyt mm. , ja tulevan -elokuvan parissa. Näyttelijöinä nähdään taitavia cosplay-taiteilijoita. Valitettavasti projektin eteneminen on parhailaan jäissä koronaviruksen aiheuttamien eristyksien vuoksi.

Cyberpunk 2077 peli ilmestyy syyskuun 17. päivä ja kehittäjä aikoo paljastaa uutta tulevasta pelistä kesäkuussa.

The Witcher 4 etenee – 300 työntekijää on nyt pestattu projektin pariin Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 4 etenee – 300 työntekijää on nyt pestattu projektin pariin

Lähes puolet CD Projekt Redin henkilöstöstä työskentelee nyt Witcher 4:n parissa, koodinimeltään Polaris, -laajennuksen Phantom Liberty julkaisun jälkeen.

Vahvistus saapui CD Projekt Redin viimeisimmässä tulostiedotteessa, joka osoitti lähes 330 kehittäjän eli juuri alle 50% sen kehitystiimistä työskentelevän odotetun jatko-osan parissa lokakuun 31. päivään 2023 mennessä. CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński vahvisti myös, että yhtiö odottaa yli 400 kehittäjän työskentelevän Polaris-projektissa vuoden 2024 puoliväliin mennessä.

Edellinen sarjan peli, ilmestyi uuden sukupolven ja sekä S -konsoleilla vuonna 2022.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition julkaistaan joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077: Ultimate Edition julkaistaan joulukuussa

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

on ilmoittanut, että : Ultimate Edition julkaistaan 5. joulukuuta 2023.

Kyseinen versio muistuttaa paljon ”Vuoden peli” tai ”Kokoelma-versiota”, tarjoten pelaajille pääsyn Cyberpunk 2077 -laajennukseen Phantom Liberty sekä pääpeliin yhdessä paketissa. Se julkaistaan :lle, ja S:lle sekä :lle.

Cyberpunk 2077 julkaistaan nykyisen sukupolven tunnuksilla, sillä pelistä oli aiemmin fyysinen versio vain PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Ultimate Editionia ei kuitenkaan julkaista näille konsoleille, sillä Phantom Libertya ei ole saatavana niillekään.