Cyberpunk 2077 -fanielokuva sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -fanielokuva sai uuden trailerin

Cyberpunk 2077 - Phoenix Program

Tulevaan -pelin innoittama fanielokuva on saanut uuden trailerin.

Projektin ohjaajana toimii stunttinäyttelijä Vi-Dan Tran, joka on työskennellyt mm. , ja tulevan -elokuvan parissa. Näyttelijöinä nähdään taitavia cosplay-taiteilijoita. Valitettavasti projektin eteneminen on parhailaan jäissä koronaviruksen aiheuttamien eristyksien vuoksi.

Cyberpunk 2077 peli ilmestyy syyskuun 17. päivä ja kehittäjä aikoo paljastaa uutta tulevasta pelistä kesäkuussa.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -pelin ennakkolatausajat ja tarkat julkaisuajankohdat paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -pelin ennakkolatausajat ja tarkat julkaisuajankohdat paljastettiin

Kovasti odotettua -peliä päästään vihdoin pelaamaan ensi viikon torstaina joulukuun 10. päivä. Päästäksesi pelaamaan mahdollisimman nopeasti, pelin voi ladata ennakkoon ja nyt tiedämme milloin näin voi tehdä.

Ennakkoon pelin pääsee lataamaan:

  • Playstation -konsoleilla klo 00.00 joulukuun 8. päivä.
  • Xbox -konsoleilla joulukuun 3. päivä klo 17.00.
  • PC:lle Steam ja Epic Games Store -kauppojen kautta joulukuun 7. päivä klo 17.00.
  • PC:lle GOG -palvelun kautta joulukuun 7. päivä klo 12.00.

Peliä pääsee pelaamaan konsoleilla ja PC:llä klo 00.00 joulukuun 10. päivä.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 rikkoo myyntiennätyksiä jo ennen julkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 rikkoo myyntiennätyksiä jo ennen julkaisua

Cyberpunk 2077

Odotettu roolipeli julkaistaan tasan viikon päästä ja useista lykkäyksistä huolimatta fanit ovat erittäin innoissaan nimikkeen saapumisesta – ainakin myynitilastojen perusteella.

Niko Partnersin analyytikko Daniel Ahmad julkaisi Twitterissä tietoa edellisen viikon myyntitilastoista Steamin kauppapaikalla. Kuten alla olevasta julkaisusta näkyy – Cyberpunk 2077 johti edellisellä viikolla Steamin myyntitilastoja. Tälläkin hetkellä teos on pysynyt koko maailmaa koskevan listan kärjessä. Kyseessä on aikamoinen saavutus etenkin kun ottaa huomioon millaisia nimikkeitä kyberpunk-seikkailu on jättänyt taakseen. Paljolti kehutut, sekä pidempään markkinoilla olleet Hades ja Doom Eternal ovat jääneet sijoille viisi ja kymmenen.

Cyberpunk 2077 julkaistaan joulukuun 10. päivä PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series S|X:lle, PC:lle ja Google Stadialle.

Kommentoi