Cyberpunk 2077 kehittäjä saattaa saada sakkoja maksettavaksi paikalliselta kuluttajavirastolta Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 kehittäjä saattaa saada sakkoja maksettavaksi paikalliselta kuluttajavirastolta

Cyberpunk 2077

Hiljattain Errorissakin arvosteltu -peli on saanut osakseen kritiikkiä bugien ja keskeneräisyyden vuoksi. Nyt pelin puolalainen kehittäjä saattaa saada sakkoja maksettavakseen.

Puolalainen UOKiK eli maan virallinen kilpailu- ja kuluttajavirasto on ilmoittanut seuraavansa kehittäjän edistystä pelin parannusten ja korjausten osalta. Taho aikoo myös seurata miten peliin tyytymättömiä asiakkaita kohdellaan.

Kovasti odotettu Cyberpunk 2077 ilmestyi viime joulukuussa useiden viivästyksien jälkeen kovin keskeneräisenä. Sittemmin aktiviset modaajat ovat ottaneet osaa pelin korjaamiseen julkaisemalla erilaisia peliä parantavia modeja.

CD Projekt RED on luvannut julkaista päivityksiä peliin alkuvuoden aikana. Myös ilmaisia lisäosia on tuloillaan.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla , , ja S sekä -konsoleille, :lle ja -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Aiheesta kertoi alunperin puolalainen Benchmark -media ja mm. PC Gamer.

Kommentoi

Netflixin Blood of Zeus -animaatiosarja saapuu Immortals: Fenyx Rising -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Blood of Zeus -animaatiosarja saapuu Immortals: Fenyx Rising -peliin

Blood of Zeus (Netflix)

Immortals: Fenyx Rising -toimintapelin ja Blood of Zeus -animaatiosarjan mytologiset maailmat yhtyvät väliaikaisesti, kun peli täydentyy animaatiosarjan mukaisella tehtävällä. Se johdattaa pelajaan toismaailmallisten olentojen kohtaamiseen ja tuo vastaan hurjat pedot Chimeran ja Cerberusin.

Palkinnoksi tehtävän suorittamisesta pelaaja saa kotkakorun ja Blood of Zeus -teemaiset muokkausvaihtoehdot hahmolleen ja kumppaneilleen. Näitä ovat hahmon panssarit, siivet, ratsu, eläinkumppani ja kokonaisvaltainen asepaketti. Sekä varuste- että asepaketti ovat erikseen ostettavissa myös pelitapahtuman loppumisen jälkeen.

Kreikkalaisista tarustoista innoituksensa saanut Immortals Fenyx Rising tarjoaa kuvankauniin ja värikkään avoimen pelimaailman. Sitä täplittää joukko toinen toistaan oudompia hirviöitä, jotka osaltaan yrittävät pysäyttää Fenyxin vääjäämättömältä vaikuttavan etenemisen. Apunaan Fenyxillä on valikoima ainutlaatuisia legendaarisia varusteita, kuten Akilleen miekka, Odysseuksen jousi ja Daidaloksen siivet. Näitä myös tarvitaan, sillä myyttiset hirviöt ovat vahvoja ja kestäviä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia ratkottavia pulmia, aina pienistä ongelmista massiivisen Tartaroksen kammottaviin kammioihin. Eikä sankariseikkailu olisi mitään ilman loisteliaita ja merkittäviä aarteita, joita Fenyx kerää talteen matkan varrella. Matkan varrella edistyminen palkitaan sekä uusin asein, panssarein ja jumalallisin voimin, joita myös tarvitaan voimakkaampia vihollisia vastaan taisteltaessa.

Immortals Fenyx Rising on saatavana ja S-, -, Nintendo Switch-, - sekä -pelikonsoleille, että -tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja -pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Amazon Luna-pelipalvelussa.

Kommentoi

Pikseliseikkailu Olija sai uuden pelin tarinaa avaavan trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseliseikkailu Olija sai uuden pelin tarinaa avaavan trailerin

Olija

Pikseligrafiikkainen ja tunnelmallinen seikkailupeli Olija on saanut uuden trailerin, jolla perehdytään pelin tarinaan. Peli ilmestyy ensi viikon torstaina tammikuun 28. päivä :lle ja konsoleille.

Pelissä päähahmo Faraday haaksirikkoutuu mysteeriselle Terraphagen saarelle ja yrittää selviytyä saarelta yhdessä muiden kohtalontovereiden kanssa.

Merimiestarinoiden ja Aasialaisen mytologian inspiroima peli tarjoilee tarinavetoista seikkailua ja tarkkuutta vaativia taisteluja.

Olija ilmestyy , ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle tammikuun 28. päivä. Pelin demon voi ladata Steam -palvelusta.

Kommentoi