Cyberpunk 2077 on kehityksensä viimeisissä vaiheissa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 on kehityksensä viimeisissä vaiheissa

CD Projekt Redin syyskuussa julkaistava massiivinen -roolipeli on lähellä kehityksensä maaliviivaa, selviää yhtiön toukokuussa julkaisemasta talouslausunnosta. Tieto lienee helpotus faneille, sillä Cyberpunkin julkaisua lykättiin jo kertaalleen tammikuussa. Päätöksen taustalla oli CD Projekt Redin tarve lisäaikaan pelin testaamiseksi ja bugien korjaamiseksi.

Cyberpunk 2077 on CD Projekt Redin toistaiseksi mittavin roolipeli. Studion mukaan pelin pelattavuus eli gameplay perustuu Mike Pondsmithin kehittämään -pöytäroolipeliin. Tämänhetkisen tiedon mukaan Cyberpunk 2077 julkaistaan PC:lle ja konsoleille 17. syyskuuta.

Kommentoi

Tencent haastaa Cyberpunk 2077 -pelin uudella SYN -projektillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Tencent haastaa Cyberpunk 2077 -pelin uudella SYN -projektillaan

SYN

Kiinalainen pelijätti Tencent Games on julkaissut uuden cyberpunk-aiheisen pelin projektinimeltään SYN. Pelin kehityksestä vastaa firman oma Lightspeed & Quantum Studios yhteistyössä Epic Gamesin kanssa.

Avoimen maailman ensimmäisen persoonan räiskinnässä pelaajalla on erilaisia hahmoja valittavana. Hahmojen kanssa kulkevat myös kyberneettiset lemmikit ja myös omaa ajoneuvoa voi muokata haluamansalaiseksi.

SYN -nimellä kulkeva projekti ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Seinillä juoksentelu poistettiin Cyberpunk 2077:stä Kommentit pois päältä artikkelissa Seinillä juoksentelu poistettiin Cyberpunk 2077:stä

Odotetun :n julkaisu lähestyy, ja peliä koskevia yksityiskohtia satelee entistä enemmän. Gamereactor uutisoi eilen, että aiemmissa pelivideoissa ja CD Projekt Redin puheissa ollut wall run -mekaniikka eli seinillä juoksentelu on sittemmin poistettu pelistä.

Päätöksen taustalla ovat pelin kenttäsuunnittelija Max Pearsin mukaan “suunnittelusyyt”, mutta syitä ei avata sen tarkemmin. Pears kuitenkin vakuuttaa, että pelaajat pääsevät yhä liikkumaan Night Cityn kaduilla ja rakennuksissa hyvinkin joustavasti.

Kommentoi