Cyberpunk 2077 -pelin hahmoja ja näiden tyylejä esitellään uusilla kuvilla Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -pelin hahmoja ja näiden tyylejä esitellään uusilla kuvilla

Cyberpunk 2077

Kovasti odotettu ja E3-messuilla arvostusta jo niittänyt tulevaisuusräiskintä on saanut uusia konseptitaidekuvia, joilla esitellään tulevan pelin hahmoja ja näiden tyylejä.

Ensimmäisen tyyleistä esillä on Kitsch, joka on aikahyppy kultaiseen unholaan. Räikeää, rohkeaa ja tietenkin halpaa!

Seuraavana vuorossa on Neomilitarism, joka ammentaa maailmanlaajuisesta konfliktista ja valtaa tavoittelevista yrityksistä. Kylmää, terävää ja modernia.

Neokitsch on puolestaan upporikkaiden ja turhamaisimpien valinta. Se yhdistetään yleisesti Night Cityn vauraimpaan eliittiin – niihin joilla on varaa mitä tahansa.

Viimeisenä tyyleistä esillä on Entropism, jossa välttämättömyys ajaa tyylin edelle. Erityisesti köyhyys ja teknologianvastaisuus ajaa tähän tyyliin.

Pelin kehittäjä CD Project Red yllätti viime viikolla paljastamalla pelissä suurta roolia näyttelevän Keanu Reevesin.

ilmestyy huhtikuun 16. päivä 2020 4 ja One -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi