Cyberpunk 2077 sai 25-minuuttisen uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 sai 25-minuuttisen uuden pelivideon

Cyberpunk 2077

Aiemmin tässä kuussa jälleen viivästynyt -peli on saanut uuden 25-minuuttisen pelivideon, joka avaa uusia näkymiä pelin tarinaan, takaa-ajoihin ja Night City -pelimaailmaan.

Trailerilla nähdään pätkiä pelin alkuosasta ja siinä nähdään pelin päähahmo V:n kulkuneuvo. Mukana on myös takaa-ajo pätkiä ja lähitaistelusta. Myös näyttäviä välianimaatioita nähdään videolla.

Pelin julkaisua on viivästetty jo kahteen otteeseen ja uusi julkaisuajankohta on 19. marraskuuta. Viivästymisen syy on kehittäjä CD Projekt Redin halu saada peli viimeisteltyä kunnolla ennen julkaisua.

Cyberpunk 2077 -pelin on määrä ilmestyä marraskuun 19. päivä PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle että Google Stadia -pelipalveluun. Peli ilmestyy myös tulevan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta

Cyberpunk 2077

CD Projekt Redin tulevaa -peliä odotellaan kovasti ja nyt eräs fani on kasannut pelin kartan aiemmin julkaistujen materiaalien pohjalta.

The Districts of Night City from cyberpunkgame

Pelin Night City -kaupunki tulee koostumaan 15 eri alueesta ja oheisesta kuvasta nähdään myös miltä kyseiset alueet suunnilleen tulevat näyttämään.

Hiljattain pelistä julkaistiin 25-minuuttinen pelivideo, jossa nähdään osia Night Cityn alueista. Pelimaailman luvataan olevan yksi kaikkien aikojen tarkkaan mallinnetuista.

Cyberpunk 2077 ilmestyy marraskuun 19. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalveluun. Playstation 5 ja Xbox Series X -versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Tencent haastaa Cyberpunk 2077 -pelin uudella SYN -projektillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Tencent haastaa Cyberpunk 2077 -pelin uudella SYN -projektillaan

SYN

Kiinalainen pelijätti Tencent Games on julkaissut uuden cyberpunk-aiheisen pelin projektinimeltään SYN. Pelin kehityksestä vastaa firman oma Lightspeed & Quantum Studios yhteistyössä Epic Gamesin kanssa.

Avoimen maailman ensimmäisen persoonan räiskinnässä pelaajalla on erilaisia hahmoja valittavana. Hahmojen kanssa kulkevat myös kyberneettiset lemmikit ja myös omaa ajoneuvoa voi muokata haluamansalaiseksi.

SYN -nimellä kulkeva projekti ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella.

Kommentoi