Cyberpunk 2077 sai vielä yhden hotfix päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 sai vielä yhden hotfix päivityksen

Cyberpunk 2077

on julkaissut jälleen uuden päivityksen bugien riivaamaan Cyberpunk 2077 -peliin. Uusin 1.22 päivitys tuo mukaan korjauksia tehtävien ja avoimeen maailman bugeihin.

Päivityksen myötä myös kaatumisia pitäisi esiintyä vähemmän. Myös NPC-hahmojen vaatteiden ongelmiin on tuotu korjauksia. Konsoleilla ja on saanut muistin hallinnan parannuksia.

Voit lukea lisätietoja päivityksestä täältä.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, , ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla

Codemasters ja Electronic Arts ovat julkaisemassa uutta F1 2021 -formulapeliä heinäkuussa ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen katsaus uuden trailerin myötä.

Pelissä on täysin uusi Braking Point -tarinatila, jossa päästään nousemaan alottelijasta ammattilaiseksi ja kokemaan formulaelämä radalla ja sen ulkopuolella. Pelistä löytyy myös aiempaa laajempi uramoodi, jota voi pelata kaksi pelaajaa samanaikaisesti. Saatavilla tulee olemaan myös kolme uutta rataa Portimão, Imola sekä Jeddah.

Pelistä löytyy myös tutut My Team -pelitila, jaetun ruudun kahden pelaajan tila, sekä lyhyempiä kausivaihtoehtoja F1 ja F2 -sarjoissa. Pelin Digital Deluxe -versioon kuuluu myös seitsemän ikonikuljettajaa, joita voit käyttää My Team -pelimuodossa. Mukana on mm. Michael Schumacher, Ayrton Senna sekä Alain Prost.

Uuden sukupolven ja sekä S -konsoleilla peli tukee parannettuja grafiikkaominaisuuksia sekä nopeampia latausaikoja.

F1 2021 -formulapeli ilmestyy heinäkuun 16. päivä PlayStation 5, , Xbox Series X ja S sekä -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Pelin ennakkoon tilaavat saavat pääsyn peliin kolmea päivää aikaisemmin.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 palaa PlayStation Storen valikoimiin tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 palaa PlayStation Storen valikoimiin tässä kuussa

Cyberpunk 2077

Ontuvasti ilmestynyt Cyberpunk 2077 on palaamassa PlayStation Storen valikoimiin vielä tässä kuussa. Peli ehti olemaan poissa saatavilta puolisen vuotta.

Asia varmistui kehittäjä CD Projekt Redin sijoittajilleen antamista viestistä. Laajempaan levikkiin virallista viestiä ei ole vielä toistaiseksi kuulunut.

Peli on ilmestynyt jo PS Storen listoille, mutta sitä ei pysty vielä ostamaan. Pelin pitäisi tulla saataville kesäkuun 21. päivä.

Kommentoi