Cyberpunkia ja fantasiaa sekoittava Shadowrun saa uuden laitoksen Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunkia ja fantasiaa sekoittava Shadowrun saa uuden laitoksen

Tänä kesänä pelin 30. juhlavuonna ilmestyy Shadowrun -cyberpunkfantasiaroolipelin kuudes laitos, ilmoittaa pelin tekijä Catalyst Game Labs. Pelimaailmansa nimeä The Sixth World kantava uusin laitos lupaa olla entistä helpompi oppia silti menettämättä syvyyttään. Peli starttaa uudella aloituslaatikolla, mikä sisältää jälleen ja luonnollisesti kaiken pelaamiseen tarvittavan.

Pelin maailmaan, aloitusboksiin ja siinä esiintyviin hahmoihin pääsee tutustumaan jo nyt Dylan Birtolon novellista The Frame Job, Part 1: Yu. Novellisarja saa jatkoa seuraavien kuukausien aikana esitellen aina uusia hahmoja.

Kommentoi

Shadowrun -kokoelma ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Shadowrun -kokoelma ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Shadowrun Collection

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaispelinään kolme peliä sisältävää Shadowrun -kokoelmaa.

Pakettiin kuuluuvat cyberpunkkia ja fantasiaa yhdistelevän pelisarjan osat Returns, sekä Shadowrun Hong Kong. Pelit perustuvat samaa nimeä kantavaan pöytäpeliin.

Voit ladata kokoelman ilmaiseksi aina syyskuun 3. päivään asti Games Storesta.

Kommentoi

Arkade -pelibaari avaa ovensa Helsingissä tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Arkade -pelibaari avaa ovensa Helsingissä tammikuussa

Gaming

Helsinki on saamassa oman pelibaarin kun Bar avaa ovensa Helsingin Kampissa tammikuussa. Paikka tulee sisältämään sata asiakaspaikkaa, näyttämön ja tietenkin konsoli- ja -pelipisteitä. Myös lauta- ja roolipelejä on pelattavissa, unohtamatta kattavaa valikoimaa oluita, siidereitä ja muita virvokkeita.

Tietokonepaikkoja on yhteensä 20 ja konsolipisteitä 4. Koneet ovat tehokkaita ja pelikäyttöön rakennettuja. Pelattavana on kaikki suosituimmat pelit. Kaiken keskipisteessä valkokankaalla varustettu eSport Stage.

Voit tutustua paikkaan tarkemmin täältä.

Kommentoi