Dark Souls -pelien kehittäjän ja George R.R. Martinin tuleva yhteistyö Elden Ring sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Dark Souls -pelien kehittäjän ja George R.R. Martinin tuleva yhteistyö Elden Ring sai ensimmäisen trailerinsa

Elden Ring

Souls, Bloodborne, ja Sekiro -peleistä tuttu From Softwaren ja George R.R. Martinin yhteisprojekti Elden Ring on saanut ensimmäisen trailerinsa. Pelin julkaisijana toimii Bandai Namco.

Tunnelmallisen ja visuaalisesti näyttävän trailerin kruunaa korvia hivelevä ääniraita. Itse pelistä ei vielä tiedetä sen koommin, mutta kyseessä on kuitenkin avoimen maailman pelimaailma ja luvassa on eeppisiä loppuvastustajia.

Elden Ring ilmestyy Playstation 4 ja One -konsoleille sekä :lle. Tarkka julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Kommentoi

Tekken 8 paljastettiin – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tekken 8 paljastettiin – katso ensimmäinen traileri

Tekken 8

Bandai Namco kiusoitteli uutta Tekken -peliä elokuussa ja on nyt paljastanut seuraavan Tekken 8 -pelin ensimmäisen trailerin kera.

Tekken 8 tulee hyödyntämään uuden konsolisukupolven ominaisuuksia ja ilmestyykin näin ollen ainoastaan ja Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle.

Peli jatkuu Heihachi Mishiman tappiosta, joka on synnyttänyt täysin uuden kiistan. Jin Kazama haastaa isänsä Kazuya Mishiman ja yrittää estää tämän maailmanvalloitushaaveet.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 1994 PlayStation -konsolille sekä pelihallilaitteille. Viimeisin osa ilmestyi vuonna 2017 ja One -konsoleille sekä PC:lle.

Tekken 8 on tulossa ja Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle. Tarkka julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Kommentoi

LEGO Brawls -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa LEGO Brawls -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

LEGO Brawls

Bandai Namco on julkaissut LEGO Brawls -taistelupelinsä tänään syyskuun 2. päivä. Peli on saatavilla PlayStation, Xbox sekä Nintendo Switch -konsoleille. Voit katsoa julkaisutrailerin alta.

Alunperin vuonna 2019 mobiililaitteille ilmestyneessä pelissä pelaajat muokkaavat itselleen oman hahmon ja taistelevat sillä tutuissa maisemissa. Taisteluvälineenä voi käyttää kaikkea aina patongista piirakkapyssyyn sekä mankasta rakettinyrkkeihin.

Pelissä on laajat moninpelitilat ja pelata voi joko paikallisesti tai verkossa kahdeksan pelaajan voimin. Mukana on myös neljän pelaajan co-op tila.

LEGO Brawls on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi