Dark Souls -pelien kehittäjän ja George R.R. Martinin tuleva yhteistyö Elden Ring sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Dark Souls -pelien kehittäjän ja George R.R. Martinin tuleva yhteistyö Elden Ring sai ensimmäisen trailerinsa

Elden Ring

, , ja -peleistä tuttu From Softwaren ja George R.R. Martinin yhteisprojekti on saanut ensimmäisen trailerinsa. Pelin julkaisijana toimii .

Tunnelmallisen ja visuaalisesti näyttävän trailerin kruunaa korvia hivelevä ääniraita. Itse pelistä ei vielä tiedetä sen koommin, mutta kyseessä on kuitenkin avoimen maailman pelimaailma ja luvassa on eeppisiä loppuvastustajia.

Elden Ring ilmestyy Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Tarkka julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Tekken 8 on tehnyt ennätysmyynnin ensimmäisen kuukauden aikana Kommentit pois päältä artikkelissa Tekken 8 on tehnyt ennätysmyynnin ensimmäisen kuukauden aikana

Tekken 8

ylitti odotukset myynnissä, ohittaen 2 miljoonan kappaleen myynnin ensimmäisen kuukauden aikana, kertoo Bandai Namco.

Taistelupeli julkaistiin tammikuussa ja myi enemmän kuin edeltäjänsä Tekken 7 samassa ajassa. Tekken 8 suunnittelee pitävänsä pelaajat kiinnostuneina sisältöpäivityksillä, e-urheilutapahtumilla ja kiistanalaisella pelissä olevalla kaupalla, joka tarjoaa kosmeettisia esineitä.

Pelin tarina sijoittuu lähes kuusi vuotta Tekken 7:n tapahtumien jälkeen. Guinnessin maailmanennätyskirja tunnustaa Tekken-franchisen pitkäkestoisen tarinan videopelien historiassa.

Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.

Elden Ring lisäosa Shadow of the Erdtree ilmestyy kesäkuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring lisäosa Shadow of the Erdtree ilmestyy kesäkuussa – katso traileri

Elden Ring - Shadow of the Erdtree

FromSoftware ja Entertainment ovat julkaisseet trailerin suositun -pelin ensimmäselle Shadow of the Erdtree -lisäosalle. Odotettu jatko-osa palkitulle toimintaroolipelille julkaistaan 21. kesäkuuta.

Shadow of the Erdtree vie pelaajat Varjon Maahan, jossa he pääsevät mysteerien ja vaarojen täyteiselle seikkailulle. Kohtaa entistä pahempia pomovastuksia, uusien aseiden ja panssareiden avustamana. Seuraa Miquellan jalanjälkiä ja paljasta Elden Ringin pimeä puoli.

Shadow of the Erdtree ilmestyy kaksi vuotta suursuositun pelin ilmestymisen jälkeen. FromSoftwaren Hidetaki Miyazakin ja fantasiakirjailija George R. R. Martinin luoma peli on saanut huikeita arvosteluita ja voittanut useita palkintoja, kuten vuoden peli palkinnon The Game Awards 2022 -atapahtumassa.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree julkaistaan :lle, :lle, :lle, sekä S:lle ja :lle Steamin kautta. Lisäosan voi ennakkotilata kaikille alustoille, myös erikoispaketeissa, jotka sisältävät peruspelin.