Dark Souls -pelien kehittäjän ja George R.R. Martinin tuleva yhteistyö Elden Ring sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Dark Souls -pelien kehittäjän ja George R.R. Martinin tuleva yhteistyö Elden Ring sai ensimmäisen trailerinsa

Elden Ring

Souls, Bloodborne, ja Sekiro -peleistä tuttu From Softwaren ja George R.R. Martinin yhteisprojekti on saanut ensimmäisen trailerinsa. Pelin julkaisijana toimii Bandai Namco.

Tunnelmallisen ja visuaalisesti näyttävän trailerin kruunaa korvia hivelevä ääniraita. Itse pelistä ei vielä tiedetä sen koommin, mutta kyseessä on kuitenkin avoimen maailman pelimaailma ja luvassa on eeppisiä loppuvastustajia.

ilmestyy 4 ja One -konsoleille sekä :lle. Tarkka julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Kommentoi

Elden Ring -kehittäjän seuraava peli jo pitkällä kehityksessä Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring -kehittäjän seuraava peli jo pitkällä kehityksessä

Elden Ring

From Softwaren viimeisin tekele paistattelee parhaillaan kovassa suosiossa, mutta studion seuraava peli on jo pitkällä kehityksessä.

Japanilainen pelisivusto 4Gamer tavoitti studion johtajan Hidetaka Miyazakin ja tämä kertoi projektin olevan kehityksen loppuvaiheille. Mitään tarkempaa tietoa kyseisestä pelistä ei kuitenkaan saatu.

Huhujen mukaan kyseessä saattaisi olla uusi Armored Core -peli. Miyazaki kertoi myös haluavansa keskittyä jatkossa abstraktimpaan fantasiamaailmaan.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla

Cyberpunk 2077: Gangs of Night City

on saamassa oman lautapelin nimeltään 2077: Gangs of Night City. Projekti kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarter -joukkrahoituskampanjan avulla.

Pelin taustalla on CMON Games, joka on aiemmin toteuttanut lautapelejä mm. ja Bloodborne -peleistä.

Gangs of Night City -pelissä 1-4 pelaajaa hallitsee Night Cityn häikäilettömiä jengejä ja yrittää saada alamaailmaa haltuunsa. Muita jengejä voi haastaa lihasvoimalla tai hakkeroimalla.

Pelissä nähdään videopelistä tuttuja hahmoja kuten Jackie Welles, Johnny Silverhand sekä Judy Alvarez.

Kommentoi