Dead Island 2 -peli on edelleen kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Island 2 -peli on edelleen kehitteillä

Dead Island 2

Näyttäisi siltä, että kovasti odotettu 2 -peli olisi vihdoinkin tuloilaan. Asiaa on varmistanut julkaisija Deep Silver, joka kertoi aiheesta GamesRadar+ sivustolla.

Julkaisijan mukaan peli on parhaillaan kehitteillä ja lisätietoja pelistä on tulossa piakkoin. Aiemmin viime viikolla liikkui huhuja, että peli olisi ilmestymässä jo tänä vuonna.

2 lanseerattiin alunperin jo vuonna 2014, mutta sen kehitystyö ei ole ollut helpoimmasta päästä. Peliä kehitti alunperin Yager (Spec Ops: The Line) ja julkaisijana toimi Deep Silver.

Vuotta myöhemmin ilmoitti lopettavansa yhteistyön Yagerin kanssa ja tilalle värvättiin Sumo Digital. Sittemmin peliä on kehittänyt Deep Silverin sisäinen kehitysstudio Dambuster.

Nähtäväksi jäänee milloin peli lopulta ilmestyy ja mille alustoille.

Kommentoi

Way of the Hunter -pelin uudella trailerilla esitellään pelissä nähtäviä eläimiä Kommentit pois päältä artikkelissa Way of the Hunter -pelin uudella trailerilla esitellään pelissä nähtäviä eläimiä

Way of the Hunter

Nordic ja Nine Rock Games ovat julkaisemassa uutta metsästyspeliä nimeltään Way of the Hunter elokuun 16. päivä :lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Pelin 144 neliökilometrin alueella pelaajat pääsevät metsästämään mm. erilaisia peuraeläimiä, kettuja, jäniksiä sekä lintueläimiä.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan metästyksen avoimen maailmassa digitaalisesti. Pelaajat voivat metsästää Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Voit löytää riistaeläimiä niiden luontaisista elinympäristöistä ja käyttää erilaisia tarkasti mallinnettuja ja realistisia aseita.

Mukana on myös tarinatila, jossa kohdataan metsästyksen eettiset dilemmat. Pelata voi myös kasuaalimmin vapaassa tilassa.

Way of the Hunter elokuun 16. päivä ja sekä S -konsoleille, että :lle Steam, Games Store ja GOG -palveluista.

Kommentoi

Biomutant -roolipeli saapuu uuden sukupolven konsoleille syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Biomutant -roolipeli saapuu uuden sukupolven konsoleille syyskuussa

Biomutant

Biomutant -toimintaroolipelistä ilmestyy vihdoin 5 ja Series X sekä S -konsoleille syyskuun 6. päivä. Pelistä on samalla saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Uuden sukupolven peliversio tukee natiivia 4K-resoluutiota ja siinä on HDR-tuki. Grafiikoihin saa kaksi eri valintaa: Quality, joka tarjoaa 30 fps:n ruudunpäivitysnopeuden 4K-resoluutiolla sekä Performance, joka tarjoaa 60 fps:n nopeuden 1440p:n laadulla.

Kolmannesta persoonasta kuvatussa pelissä olet eläinhahmoinen soturi, joka taistelee mutaatioita vastaan avoimessa maailmassa. Peli on ollut kehitteillä jo vuodesta 2015 ja sen kehittäjät ovat alunperin työskennelleet mm. Just Cause -pelisarjan parissa.

Peli on kuin The yhdistettynä peleihin kuten Ratchet and Clank, Devil May Cry sekä Batman: Arkham.

Biomutant ilmestyy syyskuun 6. päivä 5 ja Series X sekä S -konsoleille. Peli on saatavilla parhaillaan ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle. Pelin jo aiemmalle konsolisukupolvelle omistavat saavat päivityksen ilmaiseksi uuden sukupolven konsoleille.

Kommentoi