Dead Island 2 tulee sittenkin – lupailee THQ Nordic Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Island 2 tulee sittenkin – lupailee THQ Nordic

Dead Island 2

2 hehkuttaminen aloitettiin 2014, mutta sen kehitystyö ei ole ollut sieltä helpoimmasta päästä. Peliä kehitti alunperin Yager (Spec Ops: The Line) ja julkaisijana toimi Deep Silver. Vuotta myöhemmin Deep Silver ilmoitti lopettavansa yhteistyön Yagerin kanssa ja tilalle värvättiin Sumo Digital.

Viime vuonna Nordic osti Deep Silverin ja nyt näyttäisi siltä että 2 olisi vihdoinkin tuloillaan. ilmoitti tuloksensa aiemmin tällä viikolla ja sen mukana oli kuva jossa nähtiin mm. Dead Island 2 -logo. THQ Nordicin toimitusjohtaja Lars Wingefors vahvisti asian videolla.

Kuvan mukaan 2 olisi tulossa ja Xbox One -konsoleille sekä :lle. Mitää sen tarkempia tietoja tulevasta pelistä ei kuitenkaan kerrottu.

Kommentoi

Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri

Way of the Hunter

THQ Nordic ja Nine Rock Games ovat julkaisemassa uutta metsästyspeliä nimeltään Way of the Hunter elokuun 16. päivä PC:lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan metästyksen avoimen maailmassa digitaalisesti. Pelaajat voivat metsästää Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Voit löytää riistaeläimiä niiden luontaisista elinympäristöistä ja käyttää erilaisia tarkasti mallinnettuja ja realistisia aseita.

Mukana on myös tarinatila, jossa kohdataan metsästyksen eettiset dilemmat. Pelata voi myös kasuaalimmin vapaassa tilassa.

Way of the Hunter elokuun 16. päivä PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle Steam, Games Store ja GOG -palveluista.

Kommentoi

SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri Kommentit pois päältä artikkelissa SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri

SpellForce: Conquest of Eo

THQ Nordic on julkaisemassa jatkoa SpellForce -pelisarjalle uuden SpellForce: Conquest of Eo -pelin myötä. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Kuten edeltäjänsä myös Conquest of Eo yhdistelee strategiaa sekä roolipeliä fantasiamaailmassa. Nyt soppaan on heitetty myös vuoropohjaista strategiaa sekä 4X-elementtejä.

Pelissä pelaajat aloittavat pienestä velhon tornista, joka kuului aiemmin tämän mestarille. Tehtävänä on tutkia Eo:n maailmoja ja haastaa vihollisryhmittymät.

SpellForce: Conquest of Eo on ilmestymässä PC:lle piakkoin.

Kommentoi