Devil May Cry 5 -pelin tunnuskappale poistettiin bändin vokalistin seksuaalisyytösten takia Kommentit pois päältä artikkelissa Devil May Cry 5 -pelin tunnuskappale poistettiin bändin vokalistin seksuaalisyytösten takia

Pelinkehittäjä on vetänyt metalliyhtye Suicide Silencen kappaleen tulevasta -pelistä. Syyksi kappaleen poistolle on bändin laulajan Eddie Hermidan seksuaalisyytökset viime marraskuulta. Hermidalla oli ollut henkisesti manipuloiva ja seksuaalisesti sopimaton suhde tapahtuman aikaan 17-vuotiaan belgialaisen naisen kanssa.

Pois vedetyn kappaleen ”Subhuman” oli tarkoitus olla pelin päähahmo Danten tunnusmusiikki. Kappale on Suicide Silencen ja säveltäjä Cody Matthew Johnsonin yhteistyö. Voit kuunnella sen tästä:

Devil May Cry 5 ilmestyy maaliskuun 8. päivä ensi vuoden puolella PS4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Dino Crisis fanit vaativat jatko-osaa Capcomin kyselyssä Kommentit pois päältä artikkelissa Dino Crisis fanit vaativat jatko-osaa Capcomin kyselyssä

Dino Crisis 2

Capcomin äskettäinen kysely paljasti, että fanit haluavat eniten jatko-osan klassiselle dinosaurusseikkailupelisarjalle Dino Crisis. Kyselyssä sai yli 80 000 ääntä, ja Mega Man ja Devil May Cry seurasivat perässä.

Kyselyssä kysyttiin myös uusintaversioista, mutta fanit olivat jakautuneempia. Yksikään peli ei noussut selkeäksi suosikiksi, ja monet äänestivät ”Ei kiinnosta” -vaihtoehtoa kokonaan. Onimusha ja Breath of Fire saivat kuitenkin eniten ääniä potentiaalisia uusintaversioita varten.

Koko kyselyn tulokset voi katsoa täältä. Devil May Cry V kruunattiin kyselyssä suosituimmaksi peliksi ja Dante fanien suosikkihahmoksi Capcomin peleissä.

järjesti kyselyn 40-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Capcom Town -verkkosivustollaan. Kyselyssä kysyttiin faneilta, mitä pelejä he haluaisivat nähdä uusintaversiona tai jatko-osana Capcomin klassisesta pelikirjastosta.

Kysely on jo päättynyt, mutta se antaa meille mielenkiintoisen katsauksen siitä, mitä pelejä fanit kaipaavat eniten. Dino Crisisin ja Mega Manin selkeä suosio viittaa siihen, että nämä pelisarjat voisivat olla erinomaisia ehdokkaita tuleville uusille peleille tai uusintaversioille.

Neljä uutta hahmoa hyppää Street Fighter 6:n toisen pelivuoden areenalle Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä uutta hahmoa hyppää Street Fighter 6:n toisen pelivuoden areenalle

Street Fighter 6

Capcomin kehittämä ja PAN Visionin Suomessa jakelema saa neljä uutta hahmoa osana pelin toista pelivuotta. Ensimmäisenä uutena taistelijana rintamalle astuu legendaarinen M. Bison, joka saapuu rytinällä 26. kesäkuuta 2024.

Viimeksi Street Fighter V:ssä Ryu:n käsittelemänä nähty Bison palaa nyt kostamaan ja tavoittelemaan entistä valtaansa. Hänen liikkeensä ovat tutun aggressiivisia ja hyödyntävät Psyko-voimaa, mutta mukana on myös uusia yllätyksiä. M. Bison on saatavilla pelin toisen vuoden Hahmo- ja Ultimate-passien ostajille.

Myöhemmin toisena pelivuotena pelattavaksi hahmoiksi saapuvat myös Capoeira-mestari Elena sekä kaksi ensimmäistä vierailijahahmoa Street Fighter -pelisarjassa: Terry Bogard ja Mai Shiranui. Fatal Fury -sarjan konkari Terry Bogard hyppää taisteluun syksyllä 2024 rennossa tyylillään. Toinen Fatal Fury -hahmo, Mai Shiranui, seuraa perässä talvella 2025. Viimeisenä keväällä 2025 areenalle palaa iloinen Capoeira-taistelija Elena, joka nähtiin viimeksi Street Fighter IV:ssä.

Ylistetty ja pelaajien rakastama Street Fighter 6 on tällä hetkellä kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turnausten ykkösvalinta. Se tarjoaa viihdyttävän pelikokemuksen sekä yksinpeliin että moninpeliin hiotulla ohjauksellaan, upealla grafiikallaan, mukaansatempaavalla äänimaailmallaan ja monipuolisella hahmogalleriastaan. Pelistä löytyy jokaiselle sopiva ottelija ja pelityyli, ja tarinapelin lisäksi tarjolla on useita haaste- ja ottelutiloja sekä sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla :lle, :lle, /S:lle ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.