Devil May Cry 5 -pelin tunnuskappale poistettiin bändin vokalistin seksuaalisyytösten takia Kommentit pois päältä artikkelissa Devil May Cry 5 -pelin tunnuskappale poistettiin bändin vokalistin seksuaalisyytösten takia

Pelinkehittäjä Capcom on vetänyt metalliyhtye Suicide Silencen kappaleen tulevasta Devil May Cry 5 -pelistä. Syyksi kappaleen poistolle on bändin laulajan Eddie Hermidan seksuaalisyytökset viime marraskuulta. Hermidalla oli ollut henkisesti manipuloiva ja seksuaalisesti sopimaton suhde tapahtuman aikaan 17-vuotiaan belgialaisen naisen kanssa.

Pois vedetyn kappaleen ”Subhuman” oli tarkoitus olla pelin päähahmo Danten tunnusmusiikki. Kappale on Suicide Silencen ja säveltäjä Cody Matthew Johnsonin yhteistyö. Voit kuunnella sen tästä:

ilmestyy maaliskuun 8. päivä ensi vuoden puolella PS4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi

Resident Evil 4 VR sai ilmaisen The Mercenaries -päivityksen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 VR sai ilmaisen The Mercenaries -päivityksen – katso traileri

4 VR -peli on saanut 2 -laseilla erityisen The Mercenaries -päivtyksen, jonka trailerin voit katsoa alta.

Hiljattaisen Meta Quest -pelitapahtuman yhteydessä julkaistu päivitys tuo peliin uutta pelattavaa kuten vihollisaaltoja syöksevän pelitilan. Mukana on myös 20 erityistä VR-tilaan suunniteltua haastetta kuten Wild West, Avast Ye Matey ja The Cover of Night. Pelaajat voivat haasteita suorittamalla ansaita uusia vaatetuksia, skinejä aseisiin sekä uusia pelitiloja.

Alunperin vuonna 2005 julkaistu peli ottaa täyden hyödyn irti virtuaalitodellisuudesta samalla hyödyntäen Touch -ohjaimia, jotka luovat täysin uudenlaisen tuntuman pelin aseisiin sekä ohjaukseen. Kehittäjä Armature Studio kertoo, että aseet ja tavarat nostetaan fyysisesti maasta. Erilaisia aseita on mahdollista käyttää molemmissa käsissä. Myös vihollisten hyökkäykset on optimoitu ensimmäisen persoona taisteluun. VR -versio käyttää pelin alkuperäisiä tasoja sekä animaatioita ehostetuilla tekstuureilla.

4 VR ja The Mercenaries -päivitys on saatavilla 2 -laseille.

Kommentoi

Dinosauruksia ja moninpeliä – Exoprimal ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Dinosauruksia ja moninpeliä – Exoprimal ilmestyy ensi vuonna

Exoprimal

Monet ovat odottaneet Dino Crisis -pelisarjan paluuta, mutta hiljattain pidetyssä State of Play -tapahtumassa paljasti uuden dinosauruspelin. Kyseessä on Exoprimal -moninpeli, joka on tulossa PC:lle ja konsoleille ensi vuoden puolella.

on täysin uusi pelisarja, jossa pelaajat jaetaan joukkueisiin ja laitetaan taistelemaan toisia pelaajia ja dinosauruksia vilisevään futuristiseen kaupunkiin.

Pelin keskeinen pelitila on Dino Survival, jossa kaksi viiden pelaajan joukkuetta taistelee toisiaan vastaan erinäisiä tavotteita saavuttaen. Nämä voivat olla dinosauruksia vastaan taisteleminen, tavaroiden vieminen paikasta toiseen tai tietyn alueen puolustaminen.

Exoprimal ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille, että PC:lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi