Diablo IV -pelin maailmasta saatiin lisätietoja – 5 aluetta ja yli 150 luolastoa Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelin maailmasta saatiin lisätietoja – 5 aluetta ja yli 150 luolastoa

Diablo IV

Pitkään odotettua IV -peliä joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelin pelimaailmasta on saatu uutta katsausta.

on kertonut uudessa viestissään, että pelissä tulee olemaan viisi pelialuetta, joista kolme nähdään uudella videolla: Scosglen Coast, Orbei Monastery sekä Kyovoshad. Pelissä tulee olemaan myös yli 150 käsin tehtyä sekä koneellisesti luotuja luolastoja.

ei ole vielä julkaisuajankohtaa mutta peli ilmestyy alustavasti :lle sekä 4 ja One -konsoleille ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Unavowed
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi