DIRT 5 -pelin julkaisu myöhästyy marraskuulle – ilmestyy samalla kaikille konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa DIRT 5 -pelin julkaisu myöhästyy marraskuulle – ilmestyy samalla kaikille konsoleille

DIRT 5

on jälleen viivästänyt -pelin julkaisua marraskuun 6. päivään. Pelin piti alunperin ilmestyä lokakuussa, mutta siirrettiin sittemmin viikolla.

Nähtäväksi jäänee ilmestyvätkö myös seuraavan sukupolven ja -konsolit tähän aikaan tai samalla viikolla.

Peli ilmestyy PC:lle Steamin kautta ja Playstation 5, , Xbox Series X sekä Xbox One -konsoleille marraskuun 6. päivä.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin seuraava Snowy Escape -lisäosa sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin seuraava Snowy Escape -lisäosa sai uuden pelivideon

The Sims 4: Snowy Escape

Suositun The Sims 4 -pelin seuraava Snowy Escape -laajennus on saanut uuden pelivideon. Laajennuksen myötä pelaajat pääsevät Japanin lumisiin maisemiin.

Lisäosa tuo peliin uuden sijainnin Komorebi -vuoren muodossa. Uusi sijainti tarjoaa mm. kylpylän, kävelyreittejä meditoimiseen sekä toiminnantäyteistä laskettelua tai vuorikiipeilyä.

Sijainti tarjoaa paikat niin omille uusille taloille sekä myös vuokrakohteita, mikäli haluaa vain vierailla. Uusia somisteita lisäosa tuo yhteensä 130 kappaletta. Saatavilla on perinteisiä ja moderneja huonekaluja. Näihin kuuluvat mm. shoji-ovet, tatamimatot sekä paperilyhdyt.

Lisäosa tuo peliin myös elämäntyylit ja näkemykset, joilla voi syventää Simien suhteita ja persoonallisuutta.

The Sims 4: Snowy Escape -lisäosa ilmestyy marraskuun 13. päivä :lle Steamin ja Origin kautta, sekä ja -konsoleille.

Kommentoi

No Man’s Sky saa 4K-laadun ja nopeammat latausajat seuraavan sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky saa 4K-laadun ja nopeammat latausajat seuraavan sukupolven konsoleille

No Man's Sky

Hiljattain Origins päivityksen saanut avaruussimulaatio No Man’s Sky on saamassa uudistuksen seuraavan sukupolven ja sekä S -konsoleiden ilmestyessä.

Marraskuun 10. ja 12. päivä ilmestyvät uudet versiot mahdollistavat 4K-laadun, 60 fps:n ruudunpäivitysnopeuden sekä 5-10 kertaa nopeammat latausajat. Pelin nykyisille konsoliversioille omistavat saavat sen ilmaiseksi uusille konsoleille.

Playstation 5 -konsolilla peli tukee DualSense -ohjaimen haptista ohjausta sekä Pulse 3D teknologiaa. Pelistä tulee löytymään myös ristiinpelaamismahdollisuus.

Luonnollisesti myös pelin grafiikoita tullaan parantamaan uusien konsoleiden myötä. Nämä päivitykset saapuvat myös :lle. Uusilla konsoleilla peli tulee tukemaan myös 32 pelaajan moninpeliä.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla ja -konsoleille sekä PC:lle. Peli ilmestyy Xbox Series X ja S -konsoleille marraskuun 10. päivä ja Playstation 5 -konsolille marraskuun 12. päivä.

Kommentoi