Dishonored ja Eximius: Seize the Frontline ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dishonored ja Eximius: Seize the Frontline ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dishonored

Games Store jakaa joulun ajan ilmaiseksi pelejä päivittäin. Viimeisinä päivittäisinä peleinä vuorossa ovat toimintaseikkailu Definitive Edition sekä strategiaa ja räiskintää yhdistelevä Eximius: Seize the Frontline.

Definitive Edition

on alunperin vuonna 2012 ilmestynyt toimintaseikkailupeli, jossa salamurhaaja nimeltä Corvo Attano suorittaa erilaisia tehtäviä yliluonnollisten voimien ja erilaisten aseiden avulla. Voit ladata pelin täältä ilmaiseksi.

on puolestaan vuonna 2018 ilmestynyt reaaliaikaista strategiaa ja ensimmäisen persoonan räiskintää yhdistelevä peli. Pelissä kaksi 5 hengen tiimiä ottavat mittaa toisistaan. Voit itse ohjata ryhmääsi tai olla yksi joukkoja johtavista upseereista. Voit ladata pelin täältä ilmaiseksi.

Pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Games Storesta tammikuun 5. päivään asti asti.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, State of Decay 2: Juggernaut Edition, sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Chernobylite: Enhanced Edition
  • State of Decay 2: Juggernaut Edition
  • The Long Dark: Survival Edition
  • Starsand

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi