Divinity: Original Sin muuntuu lautapeliksi ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Divinity: Original Sin muuntuu lautapeliksi ensi vuonna

Divinity Original Sin: The Board Game

Suosittu roolipeli on saamassa lautapeliversion ensi vuoden puolella. Pelin kehittäjä yhteistyössä Lynnvander Studiosin kanssa ovat onnistuneesti hakeneet rahoitusta Kickstarter -joukkorahoituksen avulla.

Larian on aiemminkin rahoittanut peliprojektejaan joukkorahoituksen kautta. Vuonna 2014 ilmestynht alkuperäinen Divinity: Original Sin ja sen 2017 ilmestynyt jatko-osa syntyivät molemmat joukkorahoituksen avulla.

Lautapeliversion mekaniikka perustuu osittain Rob Daviaun Legacy -järjestelmään ja keskimääräinen pelin pituus on yli 60 minuuttia. Suositeltu pelaajamäärä on 1-4.

Larian Studios on samalla kehittämässä myös Baldur’s Gate III -peliä yhdessä Wizards of the Coastin kanssa.

Halvimmillaan Divinity: Original Sin -lautapelin saa 120 dollarin hintaan. Standard version lisäksi saatavilla on 160 dollarin arvoinen Premium edition sekä 220 dollarin arvoinen Extended edition, jotka tarjoavat lisäkilkkeitä. Peli ilmestyy lokakuussa 2020.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 sai ensimmäisen pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 sai ensimmäisen pelivideon

Baldur's Gate 3

Kovasti odotettu roolipelisarjan jatko-osa Baldur’s Gate 3 on vihdoin saanut ensimmäisen katsauksen miltä peli näyttää. Näyttävällä elokuvamaisella alulla varustettu pelivideo paljastettiin PAX East -tapahtumassa eilen.

Pelivideolta käy ilmi, että pelisarjan kolmannessa osassa ei tulla näkemään perinteistä reaaliaikaista taistelua pausseilla, vaan kehittäjä on lähtenyt enemmän ominaisempaan vuoropohjaiseen linjaan. Peli tavoittelee myös enemmän perinteistä D&D pöytäpelituntumaa.

Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin myöhemmin tänä vuonna. PC:n lisäksi peli ilmestyy myös Google Stadia -pelipalveluun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna

Baldur's Gate 3

ja emoyhtiö Hasbro ovat paljastaneet, että tuleva roolipeli Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna. Pelin kehityksestä vastaa -peleistä tuttu .

Itse pelistä ei tiedetä vielä paljoakaan muuta kuin, että se tulee sisältämään co-op moninpelitilan. Pelistä tullaan näkemään ensimmäistä pelivideota PAX East -tapahtumassa helmikuun 27. päivä.

Alkuperäinen ja kulttimaineeseen yltänyt Baldur’s Gate ilmestyi vuonna 1998 ja sen kehittäjänä toimi BioWare. Suositun pelin jatko-osa Baldur’s Gate II: Shadows of Amn ilmestyi vuonna 2000. Beamdog on parhaillaan herättelemässä kyseisiä pelejä henkiin modernisoimalla ne tämän vuoden lopuksi.

PC:n lisäksi Baldur’s Gate 3 saapuu myös Google Stadia -pelipalveluun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi