Doctor Who -aiheinen VR-peli saapuu syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Doctor Who -aiheinen VR-peli saapuu syyskuussa

Doctor Who -aiheinen -peli ilmestyy syyskuussa suosituimmille -alustoille. Pelin kehittäjänä toimii ja julkaisijana yhdessä BBC studion kanssa.

Pelissä tohtoria esittää sarjan kaudelta 11. tuttu ja tulevalla 12. kaudella esiintyvä Jodie Whittaker. Peli perustuu vahvasti pulmanratkontaan ja vastustajien kukistamiseen. Tietenkin myös TARDIS -aikakoneella pääsee matkaamaan läpi -maailman.

ilmestyy syyskuussa Playstation VR, Oculus Rift, Oculus Quest, HTC Vive sekä VIVE Cosmos -alustoille.

Kommentoi

Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla

Beat Saber

Suosittu -rytmipeli Beat Saber täyttää neljä vuotta ja peliin saadaan sen kunniaksi kaksi uutta kappaletta.

Kappaleet eivät ole täysin uusia vaan uudelleenmiksauksia aiemmista kappaleista. Niistä on vastannut Camellia ja Toki. Samalla kappaleisiin on saatu visuaalisia päivityksiä, sekä aiemmin julkaistuja uusia pelimekaniikkoja.

Beat Saber on saatavilla Steam ja Humble Bundle -palveluista, sekä Oculus Quest -alustalle ja PSVR:lle.

Kommentoi

Metroidvania ja soulslike yhdistyvät uudessa The Last Faith -pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Metroidvania ja soulslike yhdistyvät uudessa The Last Faith -pelissä

The Last Faith

Kumi Souls Games ja PlayStack ovat julkaisemassa uutta pikseligrafiikkaista metroidvania-peliä nimeltään The Last Faith PC:lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Peli tarjoilee synkkää goottista estetiikkaa, brutaalia taistelua ja epälineaarista seikkailua. Vastaansa pelaajat saavat erilaisia hirviöitä ja käytössään on lukuisia tuhon työkaluja.

The Last Faith ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi