Doctor Who -aiheinen VR-peli saapuu syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Doctor Who -aiheinen VR-peli saapuu syyskuussa

-aiheinen -peli ilmestyy syyskuussa suosituimmille VR-alustoille. Pelin kehittäjänä toimii ja julkaisijana yhdessä BBC studion kanssa.

Pelissä tohtoria esittää sarjan kaudelta 11. tuttu ja tulevalla 12. kaudella esiintyvä Jodie Whittaker. Peli perustuu vahvasti pulmanratkontaan ja vastustajien kukistamiseen. Tietenkin myös TARDIS -aikakoneella pääsee matkaamaan läpi VR-maailman.

Doctor Who: The Edge of Time ilmestyy syyskuussa Playstation VR, , Oculus , sekä -alustoille.

Just Dance VR: Welcome to Dancity vie tanssimisen virtuaaliselle tasolle Kommentit pois päältä artikkelissa Just Dance VR: Welcome to Dancity vie tanssimisen virtuaaliselle tasolle

Just Dance VR: Welcome to Dancity

Huippusuosittu tanssipelisarja Just Dance saa uuden ulottuvuuden, kun julkaistaan 15. lokakuuta 2, ja -virtuaalilaseille.

Pelin julkaisun yhteydessä pelaajat voivat tanssia 25 hittikappaleen ja alkuperäisen biisin tahdissa. Näitä ovat muun muassa Queenin “Don't Stop Me Now”, Selena Gomezin “Bad Liar”, Nicki Minajn “Starships”, Ellie Gouldingin “Lights”, Carly Rae Jepsenin “Call Me Maybe”, Fergie Ft. Q-tip & GoonRockin “A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)” ja Lele Pons ft. Susan Diaz & Victor Cardenasin “Volar”.

Jopa kuusi pelaajaa voi tanssia yhdessä 360 asteen virtuaalimaailmoissa, jotka ovat peräisin ikonisista Just Dance -kappaleista. Just Dance sisältää myös täysin uutta pelattavuutta kahden käden pisteytyksellä. Mukana on myös sosiaalinen Dancity-keskus, jossa pelaajat voivat tavata muita ympäri maailmaa. Dancityssä pelaajilla on oma asunto, jossa he voivat tanssia ja touhuta jopa kuuden pelaajan kanssa.

Pelin ominaisuudet:

  • 25 hittikappaletta ja alkuperäistä biisiä
  • Tanssi jopa kuuden pelaajan kanssa 360 asteen virtuaalimaailmoissa
  • Uusi kahden käden pisteytysjärjestelmä
  • Sosiaalinen Dancity-keskus, jossa voi tavata muita pelaajia
  • Oma asunto, jossa voi tanssia ja touhuta ystävien kanssa

Just Dance VR: Welcome to Dancity julkaistaan 15. lokakuuta -, Meta Quest Pro- ja Meta Quest 3 -virtuaalilaseille.

Beat Saber jatkaa tahkoamistaan – tarjolla nyt myös uusi ilmainen musiikkipaketti Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber jatkaa tahkoamistaan – tarjolla nyt myös uusi ilmainen musiikkipaketti

Beat Saber

, virtuaalitodellisuuden rytmipeli, ei tunnu hyytyvän lainkaan. Vain kaksi kuukautta Daft Punk -paketin julkaisun jälkeen pelin kehittäjä vihjaa uudesta, ilmaisesta OST 7 -musiikkipaketista.

Beat Saber julkaistiin tuntemattomana indie-pelinä SteamVR:n Early Access -palvelussa jo vuonna 2018. Pelistä huomasi heti, että kyseessä on jotain erikoista, mutta tuskin kukaan osasi arvata sen menestystä – huhut kertovat pelin myynnin ylittäneen 250 miljoonaa dollaria vuonna 2023.

Peli on jo pitkään ollut täydessä versiossaan ja saatavilla myös -, 1- ja PSVR 2 -laitteille. ”Helppo oppia, vaikea hallita” -tyylinen pelattavuus on pitänyt pelaajien kiinnostuksen ja herättänyt myös -yhtiön huomion, joka lopulta osti Beat Gamesin kehittäjän vuonna 2019. Vaikka tämä siirsi :n tärkeimmän pelin yksinomaan Metan haltuun, on yritys pitänyt lupauksensa pitää Beat Saberin monialustapelinä, tarjoten ominaisuuksien tasa-arvoa, yhtäläistä musiikkipakettien saatavuutta ja jopa alustojen välistä moninpeliä.

Beat Saber

Vuosien varrella Beat Saberiin on julkaistu useita lisämusiikkipaketteja, joista monet ovat tunnetuilta artisteilta. Vaikka suurin osa on maksullisia, on vuosien mittaan julkaistu myös kattava valikoima ilmaisia paketteja. Nyt Beat Saber saa jälleen uuden tällaisen.

Beat Games vihjasi tänään OST 7 -musiikkipaketista, mutta ei paljastanut juuri muuta kuin sen olevan ”tulossa pian”.

Aiemmat pelin OST -musiikkipaketit ovat kaikki olleet ilmaisia, eikä tämä liene todennäköisesti poikkeus. Ei ole tietoa siitä, kuinka monta kappaletta pakettiin sisältyy tai mitkä kappaleet ovat kyseessä, mutta useimmat OST -paketit ovat sisältäneet omaa ja indie-musiikkia, sekä muutamia erityisesti peliä varten tehtyjä hittejä.

Kun paketti julkaistaan, sen voi odottaa löytyvän SteamVR:stä, Questiltä, PSVR:stä ja PSVR 2:sta. Jatkaakohan Beat Saber musiikkipakettien julkaisemista vielä kuuden vuoden päästä?

Lähde: Road To VR