Doom Eternal ja Control tähdittävät joulukuun massiivista Game Pass lisäystä Kommentit pois päältä artikkelissa Doom Eternal ja Control tähdittävät joulukuun massiivista Game Pass lisäystä

Control

Microsoft on julkistanut joulukuun aikana Game Passiin ripoteltavat nimikkeet joiden selkeinä vetonauloina ovat Remedyn ja id Softwaren Eternal.

Joulukuun kolmantena päivänä palvelussa julkaistaan Controlin ja Eternalin lisäksi romanttinen avaruusseikkailu Haven, arkaderäiskintä Furi sekä 2, joka on id Softwaren ja Avalanche Studiosin yhteistuotanto. Slime Rancher, Va-11 Hall-a: Cyberpunk Bartender Action ja Yes, Your Grace löytävät tiensä Game Passiin myöskin samana päivänä.

Seuraavana päivänä Dragon 11 S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition löytää tiensä Game Passiin sekä konsoleille, että PC:lle. Päivitetyin versio kulttirpgsarjan uusimmasta osasta sisältää peruspelin, muutamia lisäkohtauksia, mahdollisuuden vaihtaa kuvaa kaksiulotteisesta kolmiulotteiseen, japaninkielisen ääniraidan sekä orkesterin säestämän soundtrackin.

Kahdeksantena päivänä joulukuuta Game Passissa julkaistaan Xboxin mysteerinen yksinoikeuspeli Call of the Sea. Samalla tippuvat nautittavaksi Monster Sanctuary Android- ja konsolikäyttäjille sekä Starbound PC:lle.

Viikon päästä tiputetaan loputkin Microsoftin julkistamista lisäyksistä: Unto The End, Assetto Corsa, Gang Beasts, GreedFall, Superhot: Mind Delete sekä and the Impossible Lair.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi PC:lle Epic Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi