Doom Eternal ja Control tähdittävät joulukuun massiivista Game Pass lisäystä Kommentit pois päältä artikkelissa Doom Eternal ja Control tähdittävät joulukuun massiivista Game Pass lisäystä

Control

Microsoft on julkistanut joulukuun aikana Game Passiin ripoteltavat nimikkeet joiden selkeinä vetonauloina ovat Remedyn ja Softwaren .

Joulukuun kolmantena päivänä palvelussa julkaistaan Controlin ja Doom Eternalin lisäksi romanttinen avaruusseikkailu Haven, arkaderäiskintä Furi sekä , joka on id Softwaren ja Avalanche Studiosin yhteistuotanto. Slime Rancher, Va-11 Hall-a: Cyberpunk Bartender Action ja Yes, Your Grace löytävät tiensä Game Passiin myöskin samana päivänä.

Seuraavana päivänä Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition löytää tiensä Game Passiin sekä konsoleille, että :lle. Päivitetyin versio kulttirpgsarjan uusimmasta osasta sisältää peruspelin, muutamia lisäkohtauksia, mahdollisuuden vaihtaa kuvaa kaksiulotteisesta kolmiulotteiseen, japaninkielisen ääniraidan sekä orkesterin säestämän soundtrackin.

Kahdeksantena päivänä joulukuuta Game Passissa julkaistaan Xboxin mysteerinen yksinoikeuspeli Call of the Sea. Samalla tippuvat nautittavaksi Monster Sanctuary - ja konsolikäyttäjille sekä Starbound PC:lle.

Viikon päästä tiputetaan loputkin Microsoftin julkistamista lisäyksistä: Unto The End, , Gang Beasts, GreedFall, sekä .

Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024

Warhammer 40000 Space Marine 2

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Warhammer 40.000: Space Marine 2 -toimintapeli saapuu pelattavaksi syyskuussa 2024.

Warhammer 40.000 -peliuniversumi on täynnä sodankäyntiä ja synkkää dystopiaa. Aihe onkin kirvoittanut vuosikymmenten saatossa lukuisan määrän sekä erilaisia kirjoja että miniatyyri- ja videopelejä erilaisine sovituksineen. Pelimaailman fanit ovatkin odottaneet jo hyvän tovin jatkoa Space Marine -pelille, joka vihdoin saadaan pelattavaksi 9. syyskuuta 2024.

Warhammer 40.000: Space Marine 2 vie pelaajan parhaista parhaiden ihmissotilaiden eli avaruusjalkaväen sotisopaan. Nämä ihmiskunnan eliittisotilaat eli space marine -joukot ovat raskaasti aseistettuja ja panssaroituja sotureita täynnä tarmoa, rohkeutta ja suorituskykyä. He ovat valmiita antamaan kaikkensa keisarin ja ihmiskunnan puolesta.

Tällä kertaa vastassa ovat hirviömäiset tyranidit, jotka eivät tunne armoa tai inhimillisyyttä. Luvassa onkin vauhdikas, intensiivinen ja raju yhteenotto täynnä tarinallisia käänteitä ja vimmaisia taisteluita. Pelin keskushahmona nähdään avaruusjalkaväen luutnantti Titus, ääninäyttelijänään televisio- ja elokuvatähti Clive Standen.

Edellisestä Space Marine -pelistä poiketen taistelukomennuksesta voi nyt nauttia joko yksin tai jopa kolmen pelaajan yhteistyöpelimuodossa. Kokipa pelin kimpassa tai tekoälysotilaiden kanssa, avaruusjalkaväen Ultramarine-joukot ovat valmiina kohtaamaan heitä kohtaavat uhat vailla pelkoa!

Space Marine 2 julkaistaan syyskuuta 2024 , ja S sekä Nintendo -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Skull and Bones ilmestyy helmikuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones ilmestyy helmikuussa 2024

Skull & Bones

Ubisoftin kovasti odotettu ja useaan otteeseen viivästynyt -merirosvopeli on saanut jälleen uuden julkaisuajankohdan. Nyt pelin odotetaan ilmestyvän helmikuun 16. päivä 2024.

Ilmoitus tapahtui eilen Game Awards 2023 -tapahtumassa ja samalla avattiin myös pelin ennakkotilaukset.

Skull and Bones paljastettiin alunperin vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo 2018, mutta sittemmin julkaisua siirrettiin vuosi kerrallaan eteenpäin aina näihin päiviin asti.

Peli on massiivinen avoimen maailman moninpeli, joka nivoutuu legendaaristen merirosvojen upeiden laivojen, elämää suurempien hahmojen ja näiden välisten kahakoiden maailmaan. Pelissä yhdistyvät toisiinsa kiehtovat meriseikkailut, upeat yhteenotot ja selviytymispelien piirteet merellisellä teemalla. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista pelikonsoleilla ja tietokoneilla, mikä mahdollistaa hullaannuttavan ja rajoja rikkovan kokemuksen peleissä vain harvoin nähdyllä teemalla.

Skull and Bones ilmestyy helmikuun 16. päivä 2024 ja sekä S -konsoleille, että :lle.