DOOMia voi pelata nyt myös twiittaamalla Kommentit pois päältä artikkelissa DOOMia voi pelata nyt myös twiittaamalla

Doom

Klassinen -peli on nyt pelattavissa Twitterin välityksellä twiittaamalla tai videoiden avulla. Alla yksi taidonnäyte nopeudesta ja komentojen vähäisyydestä.

Tweet2Doom on -botti, joka toimii erityisten komentojen avulla, jotka käännetään botin toimesta ja palautetaan videon muodossa. Ohjeet pelaamiseen löytyy tästä twiitistä.

DOOM toimii innokkaiden modaajien toimesta melkein millä tahansa laitteella, jonka voi vain kuvitella. Sitä on nähty aina kassakoneista raskaustesteihin, sekä tulostimista retrokonsoleihin. Aiheen ympärille on myös kasvanut oma blogi.

Helvetti voi olla pian irti myös sinunkin nurmikollasi – Doomin pelaaminen Husqvarnan ruohonleikkurilla on pian todellisuutta Kommentit pois päältä artikkelissa Helvetti voi olla pian irti myös sinunkin nurmikollasi – Doomin pelaaminen Husqvarnan ruohonleikkurilla on pian todellisuutta

Kaikki pelaajat ja puutarhahifistit huomio! tarjoaa ainutlaatuisen käänteen pihanhoitoon uudella ohjelmistopäivityksellä, joka mahdollistaa klassisen ensimmäisen persoonan ammuntapelin DOOMin pelaamisen heidän Automower® NERA -robottiruohonleikkureillaan.

Alkaen 9. huhtikuuta 2024 ja kestäen 9. syyskuuta asti näiden mallien omistajat voivat ladata päivityksen Husqvarna Connect -sovelluksen kautta. Tämä rajoitettu tarjous juhlistaa DOOMin perintöä tarjoten samalla uudenlaisen tavan kokea ikoninen peli.

Tämä ”yksi helvetinmoinen päivitys” seuraa positiivista vastaanottoa DreamHack Winter 2023 -pelitapahtumassa, jossa Husqvarna esitteli x -ruohonleikkurikokemuksen. Rekisteröityminen päivitykseen on nyt avoinna ja sulkeutuu 26. elokuuta 2024. Muista, että kun syyskuu 9. saapuu, ohjelmistopäivitys poistaa DOOMin ruohonleikkureista.

Mitenkä homma sitten käytännössä toimii? Otahan alla oleva video haltuun tämän selvittämiseksi:

Lisätietoa: Husqvarna

DOS-pelaajien märkä uni on täällä – Dos_deck tarjoaa pelaajalle useita ilmaisia klassikoita Kommentit pois päältä artikkelissa DOS-pelaajien märkä uni on täällä – Dos_deck tarjoaa pelaajalle useita ilmaisia klassikoita

-pelaamisen ystäville on nyt tarjolla uusi tapa nauttia klassisista DOS-peleistä, kun äskettäin julkaistu DOS_deck-projekti mahdollistaa niiden pelaamisen selaimessa joko tietokoneella tai Steam Deckillä täydellisellä ohjaintuella.

Nimensä mukaisesti DOS_deck käyttää käyttöliittymää, joka perustuu vahvasti Steam Deckin SteamOS-käyttöliittymään. Käytännössä voit kuitenkin ajaa sitä missä tahansa modernissa verkkoselaimessa joko tietokoneellasi tai kannettavallasi. Se perustuu olemassa olevaan DOSBox-emulaattoriin ja JS-DOS-porttiin verkkoselaimille. Käyttäjien aikaiset suorituskykyraportit (sekä projektin luojan, Martin Koolin, opastus) osoittavat, että DOS_deck toimii parhaiten Chrome-, Edge- tai muiden Chromium-pohjaisten selainten kanssa.

DOS_deckillä saatavilla olevat pelit ovat ilmaisia, mutta tämä johtuu siitä, että ne rajoittuvat ilmaisiin demoihin, shareware-versioihin tai harvinaisiin ”vapautettuihin” peleihin, jotka olivat aikaisemmin kaupallisia, mutta ovat sittemmin tehty vapaasti pelattaviksi ja ladattaviksi alkuperäisten kehittäjien tai julkaisijoiden toimesta.

Ja eikun testailemaan tämän linkin kautta!