DOOMia voi pelata nyt myös twiittaamalla Kommentit pois päältä artikkelissa DOOMia voi pelata nyt myös twiittaamalla

Doom

Klassinen DOOM -peli on nyt pelattavissa Twitterin välityksellä twiittaamalla tai videoiden avulla. Alla yksi taidonnäyte nopeudesta ja komentojen vähäisyydestä.

Tweet2Doom on Twitter -botti, joka toimii erityisten komentojen avulla, jotka käännetään botin toimesta ja palautetaan videon muodossa. Ohjeet pelaamiseen löytyy tästä twiitistä.

DOOM toimii innokkaiden modaajien toimesta melkein millä tahansa laitteella, jonka voi vain kuvitella. Sitä on nähty aina kassakoneista raskaustesteihin, sekä tulostimista retrokonsoleihin. Aiheen ympärille on myös kasvanut oma blogi.

Kommentoi

Kun Doom ja Blade Runner yhdistyvät – Turbo Overkill -räiskintäpeli ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kun Doom ja Blade Runner yhdistyvät – Turbo Overkill -räiskintäpeli ilmestyy ensi vuonna

Turbo Overkill

Klassisista kolmiulotteisista räiskintäpeleistä kuten Duke Nukem, ja Quake ammentava ilmestyy konsoleille ja :lle ensi vuoden puolella.

Pelissä päähahmona on Johnny Turbo, jonka puoliksi metallisesta kropasta löytyy mm. raketinheittimet kädestä ja moottorisaha jalasta. Johnnyn tehtävänä on tuhota maailmaa hallitseva tekoäly Syn ja tämän kätyrit.

Pelin taustalla on suositun II -modin Total Chaos kehittäjä Trigger Happy Interactive.

ilmestyy :lle Steam, GOG, ja Store -palveluiden kautta. Peli saapuu myös PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille vuoden 2022 puolella.

Kommentoi

Tämä modi yhdistää Age of Empires ja Doom -pelit Kommentit pois päältä artikkelissa Tämä modi yhdistää Age of Empires ja Doom -pelit

Age of Doom

HELLKNIGHT61 -nimimerkillä toimiva modaaja on luonut Doom -aiheisen kampanjan II -peliin.

Modi käyttää palasia alkuperäisen pelin äänistä ja grafiikoista, sekä ammentaa tarinaa ja Doom 3 -peleistä.

Voit ladata Age of Doom -modin ModDB -sivustolta.

Kommentoi