Dramaattinen käänne kotimaisessa The Bridge -uutuusrealityssa – Tässä ovat haastajat, jotka korvaavat kotiin lähetetyn kilpailijan Kommentit pois päältä artikkelissa Dramaattinen käänne kotimaisessa The Bridge -uutuusrealityssa – Tässä ovat haastajat, jotka korvaavat kotiin lähetetyn kilpailijan

The Bridge -kilpailijat

Viime perjantaina Prime Videon odotettu selviytymisreality sai ensi-iltansa, kun sarjasta julkaistiin kerralla kolme jaksoa.

Sarjan toisessa jaksossa katsojat pääsevät tutustumaan Hans Henrikssoniin ja Annica Koivistoon, jotka liittyvät joukkoon samalla kun yhden suomalaiskilpailijan matka ohjelmassa päättyy. Kysymys kuuluu, ottaako ryhmä uudet haastajat avosylin vastaan vai muuttuuko ryhmädynamiikka heidän saapumisensa myötä?

on realitysarja, jossa 12 toisilleen tuntematonta kilpailijaa kohtaa keskellä kaunista, mutta ankaraa pohjoismaista luontoa. Voittajaa odottaa 50 000 euron palkintopotti, joka löytyy saarelta 300 metrin päässä rannasta.

Päästäkseen saarelle on kilpailijoiden rakennettava yhteistuumin silta. Apuvälineinä on ainoastaan perustyökalut sekä hyvin rajallisesti muita tarvikkeita. Aikaa on rajoitetusti, vain kaksi viikkoa. Tähän kiteytyy kuitenkin vain pelin fyysinen puoli ennen varsinaista psykologista valtakamppailua. Tekevätkö kilpailijat epäitsekkäästi yhteistyötä vai lentävätkö puukot selkien takana alusta lähtien, kun kukin tavoittelee palkintoa omakseen?

Tutustu haastajiin

Hans Henriksson, 35, stuertti, Helsinki

Hans on älykäs pelaaja ja juonia punova tarkkailija! Tosi-TV-fanaatikko Hans on unelmoinut pitkään osallistumisesta seikkailuohjelmaan. Hänen taktiikkansa on operoida sulavasti varjoissa ja esittää kiltimpää kuin oikeasti onkaan. Hän uskoo pystyvänsä pelaamaan oveluutensa avulla loppuun asti ja käärimään palkintorahat itselleen: “Seikkailu-realityn ystävälle kokemus oli paikoin rankka, mutta samalla erittäin innostava irtiotto arjesta sekä tietenkin jännittävä tilaisuus päästä ylittämään itsensä.”

Annica Koivisto, 24, ulkoilmaharrastaja, Ii

Luonto on ollut lapsuudesta asti lähellä Annican sydäntä. Hän harrastaa metsästystä koiriensa kanssa ja uskoo, että luontoon mennään pyytämään eikä ottamaan. 15-vuotiaasta saakka omat rahansa tienanneella Annicalla on myös korkea työmoraali ja erinomainen paineensietokyky: “Ohjelmaan osallistuminen oli kokonaisuudessaan ainutlaatuinen kokemus. Parasta mitä osallistuminen pystyi tarjoamaan oli ehdottomasti muiden kilpailijoiden elämänkokemuksista, asenteista ja kulttuureista kuuleminen. Lähdin ainutlaatuiselle seikkailulle ilman pienintäkään aavistusta siitä, millainen kokemus on vastassa!”

Kommentoi

Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja Kommentit pois päältä artikkelissa Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset

Prime Videon jättituotanto kakkoskaudella nähdään seitsemän uutta hahmoa. Nyt näiden hahmojen näyttelijät on paljastettu.

Uusien näyttelijöiden mukana on Gabriel Akuwudike (Hanna, Ridley Road, War of the Worlds), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (The Crown, House of Cards), Amelia Kenworthy, Nia Towle, sekä Nicholas Woodeson.

Örkkien johtaja Adarin näyttelijä tulee vaihtumaan kakkoskaudella. Roolissa nähdään (Peaky Blinders, The Sandman).

Toinen kausi on parhaillaan tuotannossa briteissä.

Kommentoi

Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt Kommentit pois päältä artikkelissa Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt

Saara Aalto pränkkää Suomea

on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia.

Sarjassa katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään Suomen eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi.

Saara Aalto pränkkää Suomea -sarjan avausjaksossa jekutetaan TV-persoona Sauli Koskista. Jakson loppuhuipennus saa monessa mukana olleen TV-konkarin kiemurtelemaan tuolissaan.

Toisessa jaksossa pränkätään Suomen menestyneimpiin koripalloilijoihin lukeutuvaa Petteri Koposta, jonka tunneskaala innostuksesta ihmetykseen ovat silmin nähtävissä koko jakson ajan.

Kolmannessa jaksossa moninkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä joutuu Saara Aallon pränkkäyksen uhriksi.

Sarjan neljäs jakso on omistettu Jukka Hildénille, joka on Suomen TV-viihteen konkari ja jekkumestari vailla vertaa. Niinpä onkin herkullista, kun hänen vaimonsa Chachi järjestää miehelle mojovan yllätyksen!

Viidennessä jaksossa pränkkäysvuorossa on Justimus, joka on yksi Suomen tunnetuimmista komediaryhmistä. Juho Nummela, Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen onkin totuttu näkemään lukemattomissa sketseissä tiiviissä yhteistyössä. Tällä kertaa asetelma on kuitenkin kaksi vastaan yksi. Pränkkinaruista vetelee tuttuun tapaan Saara Aalto!

Kauden kuudes jakso on yllätyksiä täynnä ja finaalipränkkäys tullaan viemään vielä astetta korkeammalle.

Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta. Ensi-illan jälkeen julkaistaan kaksi jaksoa joka perjantai. Ensimmäinen kausi koostuu kaikkiaan kuudesta jaksosta.

Kommentoi