EA pyrkii nostamaan Apex Legends Championship -turnauksen voittopottia joukkorahoituksella Kommentit pois päältä artikkelissa EA pyrkii nostamaan Apex Legends Championship -turnauksen voittopottia joukkorahoituksella

Electronic Arts on julkistanut suunnitelmansa tämän vuoden Global Series Championship -turnauksen palkintorahojen joukkorahoituksesta. Summa nousee mahdollisesti kolmeen miljoonaan dollariin asti pelissä myytävien sisältöpakettien avulla, jotka ovat ostettavissa vain rajoitetun ajan. 

Myyntiin on tulossa 4 erilaista pakettia: Mechameleon, Boared to Death, Wild Speed ja Silverback. Kaikkien pakettien hinnaksi on asetettu 2500 Apex -kolikkoa. Jos kaikki paketit haluaa omakseen on ne mahdollista ostaa nippuna 9000 Apex -kolikon hintaan. Tämä tarkoittaa siis 10 prosentin alennusta.

ottaa mallia kilpailija Valvesta, joka on nostanut 2 Championship -turnauksen voittopotin määrää joukkorahoituksen avulla. myi Dota 2 -peliin International Battle Pass -taistelupassia, jonka tuotot menivät suoraan turnauksen pottiin.

Global Championship -turnauksen sisältöpaketit ovat nyt myynnissä ja ne on mahdollista lunastaa itselleen aina kesäkuun ensimmäiseen päivään asti. Itse turnaus starttaa 22. päivä toukokuuta ja loppuu 13. päivä kesäkuuta.

Kommentoi

EA saattaa nimetä FIFA -pelisarjan uudelleen Kommentit pois päältä artikkelissa EA saattaa nimetä FIFA -pelisarjan uudelleen

FIFA 22

julkaisi hiljattain uusimman FIFA 22 -pelin, mutta jatkossa pelisarja saattaa kantaa eri nimeä.

on nimittäin tutkimassa pelin nimeen liittyvää sopimustaan FIFA:n eli Kansainvälisen jalkapalloliiton kanssa. FIFA toimii kansainvälisesti jalkapallon, futsalin ja beachfutiksen kattojärjestönä. :n ja FIFA:n yhteistyö on jatkunut aina vuodesta 1993.

Sopimus kattaa kuitenkin vain pelin nimen. :lla on peliin liittyen yhteensä 300 erillistä sopimusta, jotka kattavat 17 000 pelaajaa, 700 joukkuetta,30 liigaa ja 100 stadionia ympäri maailman.

on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Battlefield 2042 -pelin avoin beta-kokeilujakso alkaa lokakuun alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 2042 -pelin avoin beta-kokeilujakso alkaa lokakuun alussa

Battlefield 2042

EA ja ovat paljastaneet odotetun Battlefield 2042 -pelin avoimen beta-kokeilujakson alkavan lokakuun 8. päivä. Pelin ennakkoon tilanneet pääsevät nauttimaan siitä jo pari päivää aiemmin lokakuun 6. päivä.

Kokeilujaksolla pelaajat pääsevät kokeilemaan Conquest -pelitilaa Orbital nimisellä kentällä, joka on sodan runtelema ohjustenlaukaisualusta. Pelaajat voivat valita neljästä eri Specialists -hahmoluokasta. Voit tutustua tarkemmin beta-kokeilujaksoon täältä.

Battlefield 2042 on määrä ilmestyä marraskuun 19. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Edellisellä konsolisukupolvella pelaajien määrä on rajoitettu 64 pelaajaan.

Kommentoi