EA pyrkii nostamaan Apex Legends Championship -turnauksen voittopottia joukkorahoituksella Kommentit pois päältä artikkelissa EA pyrkii nostamaan Apex Legends Championship -turnauksen voittopottia joukkorahoituksella

Electronic Arts on julkistanut suunnitelmansa tämän vuoden Apex Legends Global Series Championship -turnauksen palkintorahojen joukkorahoituksesta. Summa nousee mahdollisesti kolmeen miljoonaan dollariin asti pelissä myytävien sisältöpakettien avulla, jotka ovat ostettavissa vain rajoitetun ajan. 

Myyntiin on tulossa 4 erilaista pakettia: Mechameleon, Boared to Death, Wild Speed ja Silverback. Kaikkien pakettien hinnaksi on asetettu 2500 Apex -kolikkoa. Jos kaikki paketit haluaa omakseen on ne mahdollista ostaa nippuna 9000 Apex -kolikon hintaan. Tämä tarkoittaa siis 10 prosentin alennusta.

ottaa mallia kilpailija Valvesta, joka on nostanut Dota 2 Championship -turnauksen voittopotin määrää joukkorahoituksen avulla. myi Dota 2 -peliin International Battle Pass -taistelupassia, jonka tuotot menivät suoraan turnauksen pottiin.

Apex Legends Global Championship -turnauksen sisältöpaketit ovat nyt myynnissä ja ne on mahdollista lunastaa itselleen aina kesäkuun ensimmäiseen päivään asti. Itse turnaus starttaa 22. päivä toukokuuta ja loppuu 13. päivä kesäkuuta.

Kommentoi

Battlefield 2042 sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 2042 sai uuden pelivideon

Battlefield 2042

on julkaissut ensimmäisen pelivideon odotetusta Battlefield 2042 -pelistä. Peli ilmestyy PC:lle ja konsoleille lokakuun 22. päivä.

Videolla nähdään äärimmäisiä sääolosuhteita, taistelua ulkona laajoilla alueilla ja myös sisätiloissa. Pelaajat pääsevät taistelemaan jalan, tankeilla, helikoptereilla ja hävittäjillä. Liikkua voi myös hyppäämällä talon katoilta ja käyttämällä liitopukua.

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä maailma on tuhon partaalla. Puhtaasta vedestä, ruoasta ja energiasta on pulaa ja useat maat ovat luhistuneet. Pelaajat omaksuvat Spesialistien roolin, joilla jokaisella on ominaiset piirteet ja erikoisuudet. Hahmojen varustusta ja aseistusta pystyy muokkamaan.

Battlefield 2042 on parhaillaan ennakkotilattavissa ja ilmestyy lokakuun 22. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Edellisellä konsolisukupolvella pelaajien määrä on rajoitettu 64 pelaajaan.

Kommentoi

Battlefield 2042 sai ensimmäisen trailerinsa – peli ilmestyy lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 2042 sai ensimmäisen trailerinsa – peli ilmestyy lokakuussa

Battlefield 2042

on vihdoin julkaissut odotetun Battlefield 2042 -pelin ensimmäisen trailerin. Peli ilmestyy PC:lle ja konsoleille lokakuun 22. päivä.

Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=ASzOzrB-a9E&t=2s

Peli hyödyntää uuden sukupolven konsoleiden teknologiaa ja mahdollistaa yhteensä 128 pelaajan taisteluita. Taisteluihin vaikuttavat myös reaaliaikaiset tapahtumat. Luvassa on myös futuristisia aseita, varusteita ja kulkuneuvoja.

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä maailma on tuhon partaalla. Puhtaasta vedestä, ruoasta ja energiasta on pulaa ja useat maat ovat luhistuneet.

Pelaajat omaksuvat Spesialistien roolin, joilla jokaisella on ominaiset piirteet ja erikoisuudet. Hahmojen varustusta ja aseistusta pystyy muokkamaan.

Battlefield 2042 on parhaillaan ennakkotilattavissa ja ilmestyy lokakuun 22. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Edellisellä konsolisukupolvella pelaajien määrä on rajoitettu 64 pelaajaan.

Kommentoi