Elden Ring ilmestyy tammikuussa – katso ensimmäinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring ilmestyy tammikuussa – katso ensimmäinen pelivideo

Suosituista Dark Souls -peleistä tunnetun FromSoftware studion odotettu Elden Ring -peli on vihdoin saanut virallisen julkaisuajankohdan. Pelistä päästään nauttimaan tammikuun 21. päivä 2022. Samalla on ilmestynyt myös ensimmäisen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Pelissä nähdään paljon Dark Souls -pelisarjasta tuttuja ominaisuuksia kuten synkkä pelimaailma ja suuret vastustajat. Pelissä on myös uutta, kuten mahdollisuus ratsastaa lentävällä hevosella.

Elden Ring paljastettiin alunperin vuoden 2019 -messuilla ja sen parissa ovat työskennelleet Dark Souls -pelisarjan luoja Hidetaka Miyazaki, sekä Game of Thrones -kirjojen kirjoittaja George R.R. Martin.

Peli ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä Steam ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy :lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi