Elden Ring -pelistä saatiin uusi lyhyt pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring -pelistä saatiin uusi lyhyt pelivideo

Suosituista Dark Souls -peleistä tunnetun FromSoftware studion odotetusta Elden Ring -pelistä on saatu uusi alle puoliminuuttinen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Videolla nähdään mm. tuttuja maastoja aiemmalta viralliselta pelivideolta, pelihahmon hyppimistä sekä muutama kotka.

paljastettiin alunperin vuoden 2019 -messuilla ja sen parissa ovat työskennelleet Dark Souls -pelisarjan luoja Hidetaka Miyazaki, sekä Game of Thrones -kirjojen kirjoittaja George R.R. Martin.

Peli ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

Halo ilmestyy joulukuun 8. päivä X ja S sekä One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi