Elder Scrolls: Blades päivittyy joulukuussa – Switch versio myöhästyy ensi vuoteen Kommentit pois päältä artikkelissa Elder Scrolls: Blades päivittyy joulukuussa – Switch versio myöhästyy ensi vuoteen

The Elder Scrolls: Blades

on ilmoittanut lykkäävänsä The Elder Scrolls: Blades -pelin Switch -version julkaisun ensi vuoden alkuun.

Samalla yritys on ilmoittanut päivittävänsä ilmaisen mobiilipelinsä 1.5 -versioon joulukuun alussa. Päivitys muuttaa lähinnä pelin loottisysteemiä ja tuo odotettuna uutena lisänä PvP-tilan. Yksi suurimmista muutoksista on arkkujen ajastimen poisto. Nyt pelaajien ei tarvitse enää odottaa mitä arkuista paljastuu, vaan ne avautuvat heti.

version myöhästyminen johtunee siitä että yritys haluaa viimeistellä pelikokemusta konsolilla.

The Elder Scrolls: Blades ilmestyi iOS ja Android -laitteille aiemmin tänä vuonna. Alunperin pelin piti ilmestyä vuonna 2018.

Aiemmin tänä vuonna Bethesda osti mobiilipelifirma Alpha Dogin. Yhtiö tunnetaan parhaiten ja Wraithborne -peleistä.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan Bungie olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee NetEase Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

NetEase investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

NetEase tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

NetEase tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi