Elex II -pelin uudella trailerilla keskitytään pelin tarinaan Kommentit pois päältä artikkelissa Elex II -pelin uudella trailerilla keskitytään pelin tarinaan

Elex II

Saksalainen sekä julkaisija Nordic ovat julkaisseet uuden trailerin tulevasta avoimen maailman Elex II -roolipelistä. Trailerilla keskitytään pelin maailmaan sekä tarinaan.

Post-apokalyptisessä jatko-osassa palataan Magalan scifi-fantasiamaailmaan, jossa valtavia avoimia alueita voi tutkia lentämällä vapaasti ympäriinsä.

Pahat voimat ovat vallanneet alueen ja sinun tehtäväsi on taistella niitä vastaan kaikin voimin. Käytössäsi on tuli, aseet, jouset, raketit sekä laser-aseet.

tunnetaan parhaiten sekä Risen -pelisarjoistaan.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X sekä S ja Xbox One -konsoleille, että :lle maaliskuun 1. päivä.

Kommentoi

Huhu: Alone In The Dark -pelisarja tulee saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Alone In The Dark -pelisarja tulee saamaan jatkoa

Alone in the Dark

Parhaiten 90-luvun osista tunnettu Alone In the Dark -kauhupelisarja näyttäisi saavan jatkoa, mikäli peliteollisuuden sisäpiiriläistä on uskoa.

Huhun taustalla on The Snitch niminen Twitter -tili, joka on aiemminkin paljastanut tulevista peleistä onnistuneesti. Viestin teksti on peräisin vuoden 2005 Alone in the Dark -aiheisesta elokuvasta.

Uusi Alone in the Dark -peli saatetaan paljastaa jo tänä perjantaina, sillä pelisarjan omistava on järjestämässä tapahtumaa jossa se paljastaa uusia pelejä.

Alone in the Dark -pelisarja sai alkunsa vuonna 1992 ja sen jatko-osat 2 ja 3 ilmestyivät seuraavina vuosina. Pelisarja käynnistettiin uudelleen vuonna 2001 Alone in the Dark: The New Nightmare -pelin myötä ja viimeisimmät osat Alone in the ilmestyi vuonna 2008 ja viimeisin Alone in the Dark: vuonna 2015.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen Saints Row peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. Saints Row: The Third puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

Saints Row ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi