Elijah Wood nähdään tulevassa The Toxic Avenger -leffan uusinnossa Kommentit pois päältä artikkelissa Elijah Wood nähdään tulevassa The Toxic Avenger -leffan uusinnossa

Toxic Avenger

on kyhäämässä uusintoa 80-kuvun kulttielokuvasta The Toxic Avenger. Nyt uusinnon näyttelijäkaartiin on lisätty Elijah Wood ja Julia Davis.

Leffaan on aiemmin kiinnitetty Kevin Bacon, Peter Dinklage sekä Jacob Tremblay. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta puolestaan vastaa Macon Blair (I Don’t Feel at Home in This World Anymore). Alkuperäisen elokuvan ohjaajat Lloyd Kaufman ja Michael Herz tuottavat uusinnon.

Alkuperäisessä vuonna 1984 ilmestyneessä The Toxic Avengerissa kiusattu moppipoika Melvin putoaa ydinjätetynnyriin ja muuttuu Toxic Avenger -antisankariksi.

Kommentoi

Game Of Thrones -kielirakentaja värvättiin tulevaan Dyyni-elokuvaan Kommentit pois päältä artikkelissa Game Of Thrones -kielirakentaja värvättiin tulevaan Dyyni-elokuvaan

Kielenrakentaja David J. Peterson on värvätty Denis Villeneuven tulevaan -elokuvaan. Peterson on vastannut Game Of Thrones -sarjan Essoksen Dothraki ja Valyrian -kielistä.

-saagan pääkieli on Galach, joka esitetään alkuperäisissä Frank Herbertin teoksissa englantina. Peterson kuitenkin työskentelee todennäköisesti saagan muiden kielien parissa. Niihin kuuluvat Fremenien Chakobsa, Bene Gesserittien Azhar sekä Tleilaxujen Islamiyet.

Elokuva on parhaillaan tuotantovaiheessa ja sen näyttelijäkaarti on melkoinen: Timothee Chalamet (Call Me by Your Name), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout), Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi), Javier Bardem (mother!, Pirates of the Caribbean), Stellan Skarsgård (Avengers -elokuvat) sekä Dave Bautista (Guardians of the Galaxy).

-elokuva saapuu elokuvateattereihin marraskuussa 2020.

Kommentoi

Kolme Dune-peliä tulossa Conan Exiles -kehittäjältä Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme Dune-peliä tulossa Conan Exiles -kehittäjältä

Marraskuussa 2020 ilmestyvä uusi -elokuva on saamassa liudan pelejä. Norjalainen pelinkehittäjä on ilmoittanut solmineensa kuuden vuoden sopimuksen leffan tuotantoyhtiö Legendary Entertainmentin kanssa. Sopimus sisältää vähintään kolme peliä, joista yksi on avoimen maailman moninpeli.

Vielä ei ole tarkempaa tietoa millaisia pelit tulevat olemaan tai mille alustalle ne julkaistaan. Jotain osviittaa antaa kuitenkin Funcomin aiemmat pelit, joihin kuuluvat mm. ja Age of Conan.

60-luvulla ilmestyneeseen -tieteisnovelliin perustuva uusi -elokuva saapuua elokuvateattereihin marraskuussa 2020. Elokuvan ohjaa Denis Vileneuve, joka tunnetaan elokuvista kuten Runner 2049 ja Arrival. Leffa on ehtinyt kerätä jo melkoisen näyttelijäkaartin: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Jason Momoa sekä Javier Bardem.

Tämä ei tosiaan ole ensimmäinen kerta kun -saagasta tehdään pelejä. 90-luvun alussa ja 2000-luvun vaihteessa ilmestyi Dyyni-universumiin pohjautuvia reaaliaika strategiapelejä.

Myös -aiheinen lautapeli on tekeillä ja sen pitäisi ilmestyä tämän vuoden lopulla.

Kommentoi