Elisa Invitational Spring 2021 turnaus pelataan huhtikuussa – jaossa 50 000 dollarin palkintopotti Kommentit pois päältä artikkelissa Elisa Invitational Spring 2021 turnaus pelataan huhtikuussa – jaossa 50 000 dollarin palkintopotti

Elisa Invitational 2021

Invitational Spring 2021 pelataan -turnauksesta karsiutuneiden joukkueiden sekä 4 maailman huippujoukkueen kesken. Turnaus pelataan verkossa 15. – 18.4. ja kokonaispalkintopottina kaiken kaikkiaan 50 000 dollaria.

Turnauksessa pelaa 8 huippujoukkuetta, mukaan lukien kotimaiset supersensaatiot ja . Neljä joukkuetta ovat todistaneet merkittävyytensä karsiutumalla paikallisesta Elisa Nordic Championship -turnauksesta. Nämä joukkueet ovat HAVU (Suomi), Tricked (Tanska), Apeks (Norja) ja Young Ninjas (Ruotsi). Loput turnauksen paikoista täyttää kärkijoukkueet maailmalta.

Elisa Invitational on verkossa pelattava turnaus, jota voi seurata Elisa Viihde Sportissa tai Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalla maksutta. Turnauksessa pelataan -peliä. Elisa Invitational on järjestetty kahteen otteeseen vuonna 2020.

Tarkemman aikataulun voit tarkastaa täältä. Turnausta voi seurata suomeksi Elisa Viihde Sportissa tai Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalla maksutta. Lisätietoa itse turnauksesta löydät täältä.

Kommentoi

Elisa laajentaa e-urheilutoimintaansa maailmanlaajuiseksi – 2,7 miljoonan dollarin turnaus Kommentit pois päältä artikkelissa Elisa laajentaa e-urheilutoimintaansa maailmanlaajuiseksi – 2,7 miljoonan dollarin turnaus

Elisa Invitational 2021

laajentaa e-urheilutoimintaansa maailmanlaajuisesti ja yhdistää voimansa muodostaakseen 2,7 miljoonan dollarin -turnauskiertueen vuosille 2021-2022, luoden tien kohti maailmanluokan tapahtumaa kansainvälisille e-urheilufaneille.

Uusi kumppanuus tuo yhteen Home Sweet Home, Funspark ja Elisa Esports -turnausjärjestäjät. Turnaukset toimivat joukkueille tarkoitetussa jaetussa pistejärjestelmässä ja luovat näin täysin uuden kansainvälisen sarjan, johon osallistuvat Euroopan e-urheilufaneille paikallisesti tärkeimmät joukkueet koko mantereella.

Seuraava Elisa Invitational -turnaus järjestetään kesäkuun 28. päivä – heinäkuun 3. päivä. Kisoihin karsiutuu 8 joukkuetta sveitsin alueellisista turnauksista ja 4 joukkuetta saa suoran kutsun. Kutsutut joukkueet ilmoitetaan lähempänä turnausta. Elisa Invitational Fall ja Winter -turnaukset järjestetään 2021 loppupuolella.

Kommentoi

Valve on paikannut Steam -palvelussa kutsujen kautta toimineet haavoittuvuudet Kommentit pois päältä artikkelissa Valve on paikannut Steam -palvelussa kutsujen kautta toimineet haavoittuvuudet

Steam (Valve)

Aiemmin uutisoimme Valven Source -pelimoottoria sekä Steam -palvelua koskevista haavoittuvuuksista, joita Secret Club -ryhmän mukaan Valve ei ollut onnistunut korjaamaan, vaikka yhtiö on ollut tietoinen ongelmista jo pitkään.

Haavoittuvuudessa käyttäjälle lähetetään Steam -palvelun keskutelussa kutsu, joka mahdollistaa uhrin koneen etäkäytön ja näin myös pääsyn yksityisiin tietoihin. Secret Club -ryhmä otti asian esille Twitter -palvelussa ja ilmoitti, ettei Valve ole tehnyt asian eteen tarvittavia korjauksia, vaan on pyrkinyt pitämään asian salassa suurelta yleisöltä.

Nyt Valve on tehnyt yhteistyötä haavoittuvuuden löytäneen hakkerin kanssa ja tietojen mukaan ainakin yksi Valven palveluihin liittyvistä ongelmista olisi nyt korjattu. Team Fortress 2 ja -peleihin liittyvät haavoittuvuudet ovat vielä ilman huomioita ja oletettavaa on, että Valve ottaa ne seuraavaksi hoidettavakseen.

Kommentoi