Elisa laajentaa e-urheilutoimintaansa maailmanlaajuiseksi – 2,7 miljoonan dollarin turnaus Kommentit pois päältä artikkelissa Elisa laajentaa e-urheilutoimintaansa maailmanlaajuiseksi – 2,7 miljoonan dollarin turnaus

Elisa Invitational 2021

laajentaa e-urheilutoimintaansa maailmanlaajuisesti ja yhdistää voimansa muodostaakseen 2,7 miljoonan dollarin -turnauskiertueen vuosille 2021-2022, luoden tien kohti maailmanluokan tapahtumaa kansainvälisille e-urheilufaneille.

Uusi kumppanuus tuo yhteen Home Sweet Home, Funspark ja Elisa Esports -turnausjärjestäjät. Turnaukset toimivat joukkueille tarkoitetussa jaetussa pistejärjestelmässä ja luovat näin täysin uuden kansainvälisen sarjan, johon osallistuvat Euroopan e-urheilufaneille paikallisesti tärkeimmät joukkueet koko mantereella.

Seuraava Elisa Invitational -turnaus järjestetään kesäkuun 28. päivä – heinäkuun 3. päivä. Kisoihin karsiutuu 8 joukkuetta sveitsin alueellisista turnauksista ja 4 joukkuetta saa suoran kutsun. Kutsutut joukkueet ilmoitetaan lähempänä turnausta. Elisa Invitational Fall ja Winter -turnaukset järjestetään 2021 loppupuolella.

Kommentoi

Valve on paikannut Steam -palvelussa kutsujen kautta toimineet haavoittuvuudet Kommentit pois päältä artikkelissa Valve on paikannut Steam -palvelussa kutsujen kautta toimineet haavoittuvuudet

Steam (Valve)

Aiemmin uutisoimme Valven Source -pelimoottoria sekä Steam -palvelua koskevista haavoittuvuuksista, joita Secret Club -ryhmän mukaan Valve ei ollut onnistunut korjaamaan, vaikka yhtiö on ollut tietoinen ongelmista jo pitkään.

Haavoittuvuudessa käyttäjälle lähetetään Steam -palvelun keskutelussa kutsu, joka mahdollistaa uhrin koneen etäkäytön ja näin myös pääsyn yksityisiin tietoihin. Secret Club -ryhmä otti asian esille Twitter -palvelussa ja ilmoitti, ettei Valve ole tehnyt asian eteen tarvittavia korjauksia, vaan on pyrkinyt pitämään asian salassa suurelta yleisöltä.

Nyt Valve on tehnyt yhteistyötä haavoittuvuuden löytäneen hakkerin kanssa ja tietojen mukaan ainakin yksi Valven palveluihin liittyvistä ongelmista olisi nyt korjattu. Team Fortress 2 ja -peleihin liittyvät haavoittuvuudet ovat vielä ilman huomioita ja oletettavaa on, että Valve ottaa ne seuraavaksi hoidettavakseen.

Kommentoi

Source -pelimoottorin haavoittuvuus mahdollistaa hakkerien pääsyn pelaajien tietoihin Kommentit pois päältä artikkelissa Source -pelimoottorin haavoittuvuus mahdollistaa hakkerien pääsyn pelaajien tietoihin

Counter-Strike: Global Offensive

Valve on väitteiden mukaan ollut tietoinen ongelmasta jo vuosia, mutta ei ole tehnyt korjauksia palveluihinsa asiaan liittyen.

Secret Club -ryhmä on paljastanut useita haavoittuvuksia Source -pelimoottoria käyttävissä peleissä kuten Valven suosittu . Haavoittuvuudet mahdollistavat hakkereiden pääsyn käyttäjien tietoihin Steam -palvelussa lähetettyjen kutsujen kautta ja antavat hakkereille reitin pelaajien laitteiden etäkäyttöön. Secret Club on ilmeisesti raportoinut löydöksistään Valve Corporationille kaksi vuotta sitten, mutta yhtiö ei ole tehnyt mitään asian korjaamiseksi, vaan on pyrkinyt pitämään tiedon poissa suurelta yleisöltä.

Secret Club on julkaissut ylläolevan haavoittuvuuden lisäksi videot kahdesta samankaltaisesta ongelmasta Counter-Strike: Global Offensive -pelissä, jotka suoritetaan itse pelin kautta, eikä Steam -palvelussa.
Twitter -päivityksessä julkaistut videot löytyvät tästä ja tästä.
Myös kyseiset haavoittuvuudet on raportoitu Valvelle, mutta edellisen tapaan muutosta näihinkään ongelmakohtiin ei ole vielä saatu. Kauko-ohjausta pystytään käyttämään myös Team Fortress 2 -pelissä samankaltaisella tavalla. Hakkerit pystyvät lähettämään koodin yhteisön pelipalvelimilla kaikille pelaajille ja pääsevät näin käsiksi kaikkien käyttäjien tietoihin

Valve ei ole kommentoinut uutisia haavoittuvuuksiin liittyen.

Kommentoi