Embracer Group osti Duke Nukem -pelin kehittäjän sekä kahdeksan muuta pelifirmaa Kommentit pois päältä artikkelissa Embracer Group osti Duke Nukem -pelin kehittäjän sekä kahdeksan muuta pelifirmaa

Duke Nukem 3D

Aiemmin nimellä tunnettu Embracer Group on ostanut Duke Nukem -pelisarjan kehittäjän 3D Realmsin sekä kahdeksan muuta pelifirmaa.

Muiden joukossa on mm. Deep Rock Galactic -pelin kehittäjä Ghost Ship Games, kehittäjä sekä ja Road 96 -pelien kehittäjä DigixArt. Hankintojen joukossa on myös Crazy Labs mobiilipelifirma, jonka peleillä on latauksia yhteensä 4,5 miljardia.

Lisäksi Embracer hankki myös Deca Games, Grimfrost sekä Slipgate Ironworks. Yhteensä Embracerin pelifirmakokoelmaan kuuluu nyt 76 firmaa. Yhteensä firmoja on 40 eri maassa ja työntekijöitä yli 8 000.

Kommentoi

Way of the Hunter -pelin uudella trailerilla esitellään pelissä nähtäviä eläimiä Kommentit pois päältä artikkelissa Way of the Hunter -pelin uudella trailerilla esitellään pelissä nähtäviä eläimiä

Way of the Hunter

Nordic ja ovat julkaisemassa uutta metsästyspeliä nimeltään Way of the Hunter elokuun 16. päivä PC:lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Pelin 144 neliökilometrin alueella pelaajat pääsevät metsästämään mm. erilaisia peuraeläimiä, kettuja, jäniksiä sekä lintueläimiä.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan metästyksen avoimen maailmassa digitaalisesti. Pelaajat voivat metsästää Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Voit löytää riistaeläimiä niiden luontaisista elinympäristöistä ja käyttää erilaisia tarkasti mallinnettuja ja realistisia aseita.

Mukana on myös tarinatila, jossa kohdataan metsästyksen eettiset dilemmat. Pelata voi myös kasuaalimmin vapaassa tilassa.

Way of the Hunter elokuun 16. päivä ja sekä S -konsoleille, että PC:lle Steam, Store ja GOG -palveluista.

Kommentoi

Biomutant -roolipeli saapuu uuden sukupolven konsoleille syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Biomutant -roolipeli saapuu uuden sukupolven konsoleille syyskuussa

Biomutant

Biomutant -toimintaroolipelistä ilmestyy vihdoin PlayStation 5 ja sekä S -konsoleille syyskuun 6. päivä. Pelistä on samalla saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Uuden sukupolven peliversio tukee natiivia 4K-resoluutiota ja siinä on HDR-tuki. Grafiikoihin saa kaksi eri valintaa: Quality, joka tarjoaa 30 fps:n ruudunpäivitysnopeuden 4K-resoluutiolla sekä Performance, joka tarjoaa 60 fps:n nopeuden 1440p:n laadulla.

Kolmannesta persoonasta kuvatussa pelissä olet eläinhahmoinen soturi, joka taistelee mutaatioita vastaan avoimessa maailmassa. Peli on ollut kehitteillä jo vuodesta 2015 ja sen kehittäjät ovat alunperin työskennelleet mm. Just Cause -pelisarjan parissa.

Peli on kuin The Legend of Zelda: Breath of the Wild yhdistettynä peleihin kuten Ratchet and Clank, sekä Batman: Arkham.

ilmestyy syyskuun 6. päivä PlayStation 5 ja sekä S -konsoleille. Peli on saatavilla parhaillaan ja Xbox One -konsoleille, sekä :lle. Pelin jo aiemmalle konsolisukupolvelle omistavat saavat päivityksen ilmaiseksi uuden sukupolven konsoleille.

Kommentoi