Embracer Group osti Duke Nukem -pelin kehittäjän sekä kahdeksan muuta pelifirmaa Kommentit pois päältä artikkelissa Embracer Group osti Duke Nukem -pelin kehittäjän sekä kahdeksan muuta pelifirmaa

Duke Nukem 3D

Aiemmin nimellä tunnettu Embracer Group on ostanut Duke Nukem -pelisarjan kehittäjän 3D Realmsin sekä kahdeksan muuta pelifirmaa.

Muiden joukossa on mm. Deep Rock Galactic -pelin kehittäjä Ghost Ship Games, kehittäjä sekä 11-11 Memories Retold ja Road 96 -pelien kehittäjä DigixArt. Hankintojen joukossa on myös mobiilipelifirma, jonka peleillä on latauksia yhteensä 4,5 miljardia.

Lisäksi Embracer hankki myös Deca Games, sekä Slipgate Ironworks. Yhteensä Embracerin pelifirmakokoelmaan kuuluu nyt 76 firmaa. Yhteensä firmoja on 40 eri maassa ja työntekijöitä yli 8 000.

Kommentoi

Destroy All Humans! 2 -uusinto tulossa uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Destroy All Humans! 2 -uusinto tulossa uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Destroy All Humans! 2 - Reprobed 

on tuomassa uusinnon vuoden 2006 klassikkopelistä 2 uuden sukupolven konsoleille ja :lle piakkoin.

2 – Reprobed -nimellä kulkevan pelin kehittää täysin tyhjältä pohjalta ja käytössä on Engine 4. Pelissä tulee olemaan kahden pelaajan paikallinen co-op -tila ja aiempaa suurempi avoin maailma.

Alkuperäinen vuoden 2006 peli ilmestyi ja alkuperäiselle Xbox -konsolille. Pelin kehitykesestä vastasi tuolloin Pandemic Studios.

2 – Reprobed saapuu ja sekä S -konsoleille ja PC:lle piakkoin.

Kommentoi

Embracer Group osti täydet osuudet kolmesta pelifirmasta – mukana mm. Titan Quest ja BioShock kehittäjä Kommentit pois päältä artikkelissa Embracer Group osti täydet osuudet kolmesta pelifirmasta – mukana mm. Titan Quest ja BioShock kehittäjä

Embracer Group

Aiemmin THQ Nordic nimellä tunnettu Embracer Group jatkaa pelifirmojen hankkimista ja on ostanut täydet osuudet kolmesta pelifirmasta Saber Interactiven alle.

Hankinnassa Embracerin alle siirtyi Demiurge Studios, joka tunnetaan aiemmin PC ja konsolipeleistä kuten Titan Quest ja BioShock sekä viimeisimmin mobiilipeleistä kuten Sega Heroes. Saberin joukkoon liittyy myös virolainen Fractured Byte sekä venäläinen Smartphone Labs.

Aiemmin tässä kuussa Embracer hankki mm. Duke Nukem -pelisarjan kehittäjän 3D Realmsin sekä kahdeksan muuta pelifirmaa. Yhteensä Embracerin pelifirmakokoelmaan kuuluu lähes 80 firmaa 40:ssä eri maassa ja työntekijöitä yli 8 000.

Kommentoi