Ensi kuun PS Plus -pelit vuotivat jälleen ennakkoon Kommentit pois päältä artikkelissa Ensi kuun PS Plus -pelit vuotivat jälleen ennakkoon

Hell Let Loose

Kuten syyskuun PS Plus -pelien kanssa kävi aiemmin, myös lokakuun pelit ovat vuotaneet ennakkoon julki. Luvassa näyttäisi olevan Hell Let Loose, sekä PGA Tour 2K21.

Huhujen taustalla on samainen ranskalainen foorumi Dealabs, jonka kautta myös syyskuun pelit paljastettiin. Myös sivuston moderaattorit ovat varmistaneet vuodon oikeaksi.

5 -omistajat pääsevät nauttimaan Hell Let Loose -pelistä, joka on ensimmäisen persoonan moninpeliräiskintä. Peli sijoittuu Toisen maailmansodan läntiselle ja itäiselle taistelurintamalle. Peli ilmestyi alunperin PC:lle vuonna 2019 ja sen odotetaan ilmestyvän uuden sukupolven konsoleille lokakuun 5. päivä. Ajankohta osuus sopivasti myös PS Plus -pelien julkaisupäiväksi.

4 -pelaajille luvassa on suosittu taistelupeli sekä golf-faneille PGA Tour 2K21.

Virallista pelien paljastusta odotellaan tämän viikon keskiviikkona syyskuun 1. päivä. pelit tulevat odotettavasti ladattaviksi syyskuun 7. päivä.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli Riders Republic tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että PC:lle ja -pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille että PC:lle Store ja Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi

HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin

HyperX Streamer Starter Pack

HP:n omistama pelioheislaitteesiin keskittynyt on julkaissut erityisesti aloitteleville striimaajille suunnatun HyperX Streamer Starter Pack -tuotepaketin. Pakettiin kuuluu HyperX SoloCast USB -mikrofoni sekä Cloud Core -headsetti.

SoloCast

SoloCastin mikrofoni on kardioidi mallia, eli se taltioi parhaiten suoraan edestä tulevat äänet. Mikrofonissa on myös painike mykistykselle, sekä jalusta, jonka avulla mikrofonin saa asetettua haluamaansa asentoon.

HyperX Cloud

Cloud Core -kuulokkeet puolestaan tukee DTS Headphone:X1 Spatial Audio -ominaisuutta, joka emuloi samaa tilakokemusta minkä saa aikaan useamman kaiuttimen järjestelmällä. Kuulokkeissa on myös alumiininen rakenne sekä keinonahkaiset pehmusteet. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien konsolien sekä :n kanssa.

”HyperX etsii aina uusia tapoja tarjota hämmästyttävä käyttäjäkokemus. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä striimauspaketin striimereille, jotka etsivät kätevää tapaa aloittaa sisällön luominen. Striimaajaksi tuleminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja HyperX SoloCast -mikrofoni ja Cloud Core -kuulokemikrofoni ovat loistava yhdistelmä päästä alkuun.”

liiketoimintapäällikkö Bianca Walter, HyperX EMEA

HyperX Streamer Starter Pack on parhaillaan saatavilla Euroopassa 139,99 euron hintaan.

Kommentoi